رتبه: Advanced Memberگروه ها: Registered, کاربر ویژه
تاریخ عضویت: 1395/02/24 ارسالها: 180  مکان: Monte Carlo تشکرها: 1174 بار 1104 تشکر دریافتی در 180 ارسال
|
اصل ارسال توسط : footballbetting  اصل ارسال توسط : arian  آقایون, چیزیکه من از پیناکل فهمیدم اینکه اینا زیر بار اینکه بگن تحریم کردیم نمیرن, فقط میگن یه مشکلی در deposit کاربران ایرانی هست
Hi, we are having problems with deposits for Irani clients - they can't deposit currently. Our payments department is currently looking into the issue.
دقیقا همون وضعیتی که برای ماراتون پیش اومد, که خوب البته بدست فرهاد خان و مکاتباتش این گره باز شد, من نمی دونم فرهاد خان چطوری ماراتون رو قانع کرد ولی فکر می کنم گره پیناکل هم با همون روش باز میشه.. متاسفانه نه . امکان پذیر نیست . من کسی رو تو پیناکل ندارم که نفوذ داشته باشه .  ضمن اینکه پیناکل راست میگه . این مشکل از سمت وب مانی هست که روی برخی سایتها محدودیت استفاده کردن از وب مانی رو گذاشته . من الان هاست و سرور هم نمیتونم با وب مانی بگیرم . چون وب مانی بسته همه رو . این ربطی به پیناکل هم نداره . دفعه قبل هم به ماراتن ربطی نداشت . اما ماراتن پیگیری کرد . مذاکره کرد . سر یک چیزهایی با وب مانی توافق کردند تا دوباره وب مانی برای کاربران ایرانی در دسترس قرار بگیره . برای ماراتن با توجه به حجم کاربران براش نفع داشت که رفت پیگیری کرد . چی پشت ماجراست من نمیدونم . پیناکل هم به هیچ عنوان پیگیری نخواهد کرد. چون کاربران ایرانی کمی با این سایت کار میکنند. حتی خودم هم با ماراتن کار میکردم تا پیناکل . برداشت سریع چند بار در روز بدون کمیسیون . تنوع بازی ها .سبک بودن سایت . آدرس های فراوان قرینه جهت دور زدن فیلترینگ . لایو بسیار قدرتمند و پوشش تمامی بازیها حتی در محلات اروپا پیناکل بای بای  خیلی حبف شد من از هر دو تا استفاده می کردم, ولی باور کنید 5 تا دونه آپشن هندی کپ آسیایی پیناکل رو به هزاران هزار ماراتون نمی دادم, دلیلش هم خیلی واضح هست ثباتی که پیناکل داشت, اگر پیناکل رو یه بانک در نظر بگیریم قطعا ماراتون یک موسسه مالی اعتباری هست که با دادن سود بالا به دنبال جذب کاربر هست و هر جا هم که کم بیاره بلاکت میکنه... ما با روسیه که دوست بودیم......
|
 6 کاربر از arian برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
 رتبه: Newbieگروه ها: Registered
تشکرها: 17 بار 25 تشکر دریافتی در 9 ارسال
|
خوب به نظرتون این چه جور مشکلیه که وب مانی فقط برای برخی سایتها ایجاد میکنه؟ مثلا سایت وان ایکس هیچ وقت هیچ مشکلی برای وب مانی ایرانیها نداشته
|
 3 کاربر از 40ravin برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
 رتبه: Administrationگروه ها: Administrators
تاریخ عضویت: 1395/02/24 ارسالها: 345   تشکرها: 1125 بار 1784 تشکر دریافتی در 345 ارسال
|
اصل ارسال توسط : 40ravin  خوب به نظرتون این چه جور مشکلیه که وب مانی فقط برای برخی سایتها ایجاد میکنه؟ مثلا سایت وان ایکس هیچ وقت هیچ مشکلی برای وب مانی ایرانیها نداشته پیناکل خودش وب مانی رو حذف کرده . اگر گزینشو برگردونه که مشکلی نیست !
|
 3 کاربر از footballbetting برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تاریخ عضویت: 1395/02/24 ارسالها: 180  مکان: Monte Carlo تشکرها: 1174 بار 1104 تشکر دریافتی در 180 ارسال
|
اصل ارسال توسط : footballbetting  اصل ارسال توسط : 40ravin  خوب به نظرتون این چه جور مشکلیه که وب مانی فقط برای برخی سایتها ایجاد میکنه؟ مثلا سایت وان ایکس هیچ وقت هیچ مشکلی برای وب مانی ایرانیها نداشته پیناکل خودش وب مانی رو حذف کرده . اگر گزینشو برگردونه که مشکلی نیست ! فرهاد خان شما گفته بودین که مشکل از سمت وبمانی هست و محدودیت ها رو وبمانی برای کابران ایرانی ایجاد کرده که حتی گفتین که دیگه حتی نمی تونین با وبمانی هاست بخرین. بنابراین حتی پیناکل گزینشو برگردونه هم فایده ای نداره تا وقتی درگاه وبمانی اجازه نده.. وان ایکس و ماراتون سایت های روسی صاحب نفوذ در وبمانی هستن و اصلا وضعیتشون قابل قیاس با پیناکل نیست. تعداد کاربران ایرانی در آن دو سایت هم به مراتب بیشتر از پیناکل هست.
|
 4 کاربر از arian برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تاریخ عضویت: 1395/02/24 ارسالها: 345   تشکرها: 1125 بار 1784 تشکر دریافتی در 345 ارسال
|
راست میگید . حواسم پرت بود . بله وب مانی چون روسی هست , شاید دارن اینطوری یک انحصاری برای خودشون ایجاد میکنند . ویرایش بوسیله کاربر 1396/11/13 06:56:03 ق.ظ
| دلیل ویرایش: مشخص نشده است
|
 4 کاربر از footballbetting برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
 رتبه: Memberگروه ها: Registered
تاریخ عضویت: 1395/03/30 ارسالها: 25  تشکرها: 25 بار 92 تشکر دریافتی در 24 ارسال
|
به نظرم باید همه با هم ایمیل بزنیم و پیگیر بشیم. پیناکل مشکل حل میکنه وقتی ببینه درخواست کاربرا زیاده..من پرسیدم ازشون گفتند داریم تلاش میکنیم مشکل کاربران ایرانی رو حل کنیم ویرایش بوسیله کاربر 1396/11/13 02:40:54 ب.ظ
|
 5 کاربر از win365 برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
|
من الان وقتی وارد پیناکل میشم این پیغام رو میده ! انگار کشور من رو به استرالیا تغییر داده !  اما تو ثبت نام های جدید اسم ایران تو لیست هست 
|
 5 کاربر از arian برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تاریخ عضویت: 1395/03/30 ارسالها: 25  تشکرها: 25 بار 92 تشکر دریافتی در 24 ارسال
|
از دوستان کسی میدونه این لعون بت چه مرگش شده؟ پاسپورت با گواهینامه رانندگی فرستادم باز این پیام رو میده In order to verify your identity please provide another document with your photo and your name in latin. Alternatively, you can provide a notarized English translation of your driver's license. ویرایش بوسیله کاربر 1396/11/18 07:25:57 ب.ظ
|
 2 کاربر از win365 برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
|
اصل ارسال توسط : win365  از دوستان کسی میدونه این لعون بت چه مرگش شده؟ پاسپورت با گواهینامه رانندگی فرستادم باز این پیام رو میده
In order to verify your identity please provide another document with your photo and your name in latin. Alternatively, you can provide a notarized English translation of your driver's license. از شما یک مدرک دیگه خواستن که دارای عکس باشه و به لاتین باشه . اگر ندارید همون گواهینامه رانندگیتونو بدید ترجمه بشه .
|
 6 کاربر از footballbetting برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تاریخ عضویت: 1395/02/24 ارسالها: 12  تشکرها: 602 بار 48 تشکر دریافتی در 12 ارسال
|
ورژن جدید وبمانی رو دانلود کردم 3.9.9.10 بعد همش علامت سوال شده برام نوشته هاش با روسی,چیکار کنم انگلیسی بشه؟ یه بار پاک کردم نصب کردم باز همونجوریه
|
|
|
|
|
|
|
اصل ارسال توسط : ali bet  ورژن جدید وبمانی رو دانلود کردم 3.9.9.10 بعد همش علامت سوال شده برام نوشته هاش با روسی,چیکار کنم انگلیسی بشه؟ یه بار پاک کردم نصب کردم باز همونجوریه همون ورژن قدیمی رو نصب کن شاید مشکل داره این جدیده .
|
 5 کاربر از footballbetting برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
 رتبه: Advanced Memberگروه ها: کاربر ویژه
تاریخ عضویت: 1395/02/29 ارسالها: 340   مکان: ایران تشکرها: 1273 بار 1847 تشکر دریافتی در 339 ارسال
|
mbet این آدرس واسه شما هم وا نمیشه؟ مثل اینکه خودش دوباره فعال شد ویرایش بوسیله کاربر 1397/02/10 11:40:03 ب.ظ
| دلیل ویرایش: فعال شد 8:30 صبح
|
 2 کاربر از valencia برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
|
اصل ارسال توسط : valencia  mbet این آدرس واسه شما هم وا نمیشه؟ مثل اینکه خودش دوباره فعال شد از اولم مشکلی نداشت . ولی خب ممکنه بعضی جاها در کشور به مشکل بخوره .
|
|
|
|
|
 رتبه: Advanced Memberگروه ها: کاربر ویژه
تاریخ عضویت: 1395/02/29 ارسالها: 340   مکان: ایران تشکرها: 1273 بار 1847 تشکر دریافتی در 339 ارسال
|
اصل ارسال توسط : footballbetting  اصل ارسال توسط : valencia  mbet این آدرس واسه شما هم وا نمیشه؟ مثل اینکه خودش دوباره فعال شد از اولم مشکلی نداشت . ولی خب ممکنه بعضی جاها در کشور به مشکل بخوره . آره واسه من ماراتون فیلتر شد چند ساعت امروز exchanging.ir هم واسم فیلتز شد واسه شما هم فیلتره؟
|
 2 کاربر از valencia برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
|
اصل ارسال توسط : valencia  اصل ارسال توسط : footballbetting  اصل ارسال توسط : valencia  mbet این آدرس واسه شما هم وا نمیشه؟ مثل اینکه خودش دوباره فعال شد از اولم مشکلی نداشت . ولی خب ممکنه بعضی جاها در کشور به مشکل بخوره . آره واسه من ماراتون فیلتر شد چند ساعت امروز exchanging.ir هم واسم فیلتز شد واسه شما هم فیلتره؟ اره این یکی دیگه فیلتر شده .
|
|
|
|
|
|
تمام سایتها کرکرشون رو نیمه پایین کشیدن .
|
|
|
|
|
|
بعد از ممنوع کردن خرید و فروش ارز های دیجیتال توسط بانک مرکزی سایت های ایکسچنج فیلتر شدن, حالا چهار نفرم که با ما کار می کنن خودمون خودمون رو تحریم می کنیم!!! سایت ها گفتن دارن پیگیری می کنن برای رفع فیلتر
|
 3 کاربر از arian برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
 رتبه: Newbieگروه ها: Registered
تشکرها: 14 بار 5 تشکر دریافتی در 1 ارسال
|
یکی لینک اخرین ورژن وب مانی کلاسیک بده من هرچی میگردم پیدا نمیکنم
|
|
|
|
|
|
|
اصل ارسال توسط : pavel_nedved  یکی لینک اخرین ورژن وب مانی کلاسیک بده من هرچی میگردم پیدا نمیکنم https://cdn.web.money/ke...rs/v3998b4513/wmk_en.exe
|
|
|
|
|
|
ورژن 3.9.9.10 رو من روی سیستم داشتم آپلود کردم براتون . اگر قبلی کار نکرد از این استفاده کنید. http://persiantipsters.com/uploads/wmk_en.exe
|
|
|
|
|
جهش به انجمن
شما مجاز به ارسال مطلب در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این انجمن نمی باشید.