1xbet LEON Bets melbet
خوش آمدید! برای فعال سازی امکانات لطفا ورود.ثبت نام های جدید غیر فعال شده است.

توجه

Icon
Error

انتخابها
برو به آخرین ارسال برو به آخرین ناخوانده
Offline sandbars87  
#1 ارسال شده : 1395/06/04 01:09:59 ب.ظ
sandbars87

رتبه: Newbie

گروه ها: Registered

تشکرها: 1 بار
4 تشکر دریافتی در 3 ارسال
من با هر سه کازینو بالا کار کردم با رشته های مختلف ورزشی.....هر سه تاشون وقتی برنده شدنتو ادامه میدی روی یه لاین خاص, اون لاینو حذف میکنن....البته نه با هزار تا برد روی اون لاین, بلکه با فقط دو تا سه تا برد روی لاین معین.
عجب پدرسوخته هایی هستن.....
حالا bet365 و williamhill و betfair که به سختی توشون اکانت باز کردم (با مدرک جعلی) اصلا و ابدا اینجوری نیستن.
قدیمیا راس میگفتن که هر کاری مردم کردن شمام اون کارو بکن.....وقتی آدم میبینه بیشتر شرط بندی ها توی bet365,williamhill,betfair انجام میشه حتما یه دلیلی داره که اینجوریه.

حالا هی بیاین از ماراتن و پیناکل تعریف بکنین. Cursing
thanks 1 کاربر از sandbars87 برای ارسال مفیدش تشکر کرده است.
JJ66 در تاریخ 1395/06/04
Offline footballbetting  
#2 ارسال شده : 1395/06/05 02:10:12 ق.ظ
footballbetting

رتبه: Administration

گروه ها: Administrators
مرد
United States

تشکرها: 1125 بار
1784 تشکر دریافتی در 345 ارسال
اصل ارسال توسط : sandbars87 برو به اراسل نقل قول شده
من با هر سه کازینو بالا کار کردم با رشته های مختلف ورزشی.....هر سه تاشون وقتی برنده شدنتو ادامه میدی روی یه لاین خاص, اون لاینو حذف میکنن....البته نه با هزار تا برد روی اون لاین, بلکه با فقط دو تا سه تا برد روی لاین معین.
عجب پدرسوخته هایی هستن.....
حالا bet365 و williamhill و betfair که به سختی توشون اکانت باز کردم (با مدرک جعلی) اصلا و ابدا اینجوری نیستن.
قدیمیا راس میگفتن که هر کاری مردم کردن شمام اون کارو بکن.....وقتی آدم میبینه بیشتر شرط بندی ها توی bet365,williamhill,betfair انجام میشه حتما یه دلیلی داره که اینجوریه.

حالا هی بیاین از ماراتن و پیناکل تعریف بکنین. Cursing

تو که زر زر زیادی کردی راجع به برد تو پیناکل و ماراتن بیا اول با مدرک ثابت کن که بردی و اونا لاینهاتو حذف کردن . بعد گه زیادی بخور در رابطه با سایتها. اخه الاغ اگر تو برنده هم بوده باشی نهایتش اینه که به بهانه ای مثل وریفای نشدن نخوان پولتو بدن . نه اینکه بیان لاینتو حذف کنن .

از اونجاییکه میدونم حرفات جز کسشر هیچی نیست بیا تو همین انجمن یک ماه لاین بذار ببینیم مثبت میشی بعد راجع به حذف لاینهات از سایت پیناکل گه خوری کن .

قدیمیهایم گه خوردن با تو که گفتن هر کاری مردم میکنن درسته . کی گفته هر کاری که مردم میکنن درسته ؟ .

الان دوستانی که زیر این پست این اقا تشکر زدن یعنی چی ؟ ادم زیر هر اراجیف و کسشری که نباید تشکر بزنه .

ویرایش بوسیله کاربر 1395/06/05 02:22:32 ق.ظ  | دلیل ویرایش: مشخص نشده است

thanks 8 کاربر از footballbetting برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
JJ66 در تاریخ 1395/06/05, valencia در تاریخ 1395/06/05, starbet در تاریخ 1395/06/05, arian در تاریخ 1395/06/05, ali bet در تاریخ 1395/06/05, afshin در تاریخ 1395/06/06, silence21 در تاریخ 1395/06/10, eric cantona در تاریخ 1395/06/12
کاربرانی که در حال مشاهده انجمن هستند
Guest
جهش به انجمن  
شما مجاز به ارسال مطلب در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این انجمن نمی باشید.

قدرت گرفته از YAF 2.1.1 | YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NET
این صفحه در مدت زمان 0.014 ثانیه ایجاد شد.