رتبه: Memberگروه ها: Registered
تشکرها: 643 بار 511 تشکر دریافتی در 68 ارسال
|
الان من هرکسیو که میبینم درگیر پیش بینیه نتایج شده! یعنی اصلا طرف نمیدونه فلان تیم چه رنگی میپوشه تو مسابقه! ولی انتخاب مبکنه!
یکی شبکه سه یکی دیجی کالا یکی ی جاهای دیگه ...!
اینا واقعا همیچین جایزه هایی که میگن را میدن؟یا فقط هدفشون بیشتر معروف شدن اون سایت یا شرکت یا برنامشونه؟
نمیدونم خودروی چی چی و سفر به کجا و بن خرید به ارزش خیلییییی و ... جایزه هاشونم هس!
چجوریاس؟ این سایتا گنج پیدا کردن؟
|
 9 کاربر از DoOrDie برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تاریخ عضویت: 1395/02/25 ارسالها: 26  تشکرها: 421 بار 177 تشکر دریافتی در 26 ارسال
|
اصل ارسال توسط : DoOrDie  الان من هرکسیو که میبینم درگیر پیش بینیه نتایج شده! یعنی اصلا طرف نمیدونه فلان تیم چه رنگی میپوشه تو مسابقه! ولی انتخاب مبکنه!
اینا واقعا همیچین جایزه هایی که میگن را میدن؟یا فقط هدفشون بیشتر معروف شدن اون سایت یا شرکت یا برنامشونه؟
نمیدونم خودروی چی چی و سفر به کجا و بن خرید به ارزش خیلییییی و ... جایزه هاشونم هس!
چجوریاس؟ این سایتا گنج پیدا کردن؟ من از خیلی هاش خبر ندارم فقط همون شبکه سه به نفر اول که بالاترین امتیاز بگیره یک دستگاه خودرو لیفان بدون قرعه کشی فقط به نفر اول و 4 دستگاه 206 قرعه کشی میشه میان افراد دیگه به نظر من این جایزه ها اصلا برای اینا پول خورد محسوب میشه در حد پف نمکی درامد دیجی کالا یک عد عجیب غریب هست یا درامد صدا سیما هنر نکردن یک ماشین در پیت اونم فقط به 4 5 نفر بدن یا 1 نفر باور کنید اگر همچین مسابقه ای در کشور های عربی باشه جایزه نفر اول بعید میدونم کمتر از 200 هزار دلار باشه شاید هم بیشتر خیلی حرفا میشه زد سیاسی میشه  بگذریم .
|
 9 کاربر از hadishi برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
433 تشکر دریافتی در 110 ارسال
|
اصل ارسال توسط : DoOrDie  الان من هرکسیو که میبینم درگیر پیش بینیه نتایج شده! یعنی اصلا طرف نمیدونه فلان تیم چه رنگی میپوشه تو مسابقه! ولی انتخاب مبکنه!
چجوریاس؟ این سایتا گنج پیدا کردن؟ گنج نمیخواد همان تبلیغات بسشونه ممکنه برای یک نفر این مبالغ زیاد باشه ولی برای شرکت ها و موسسات اینا رقم خاصی نیست در ازاشم مشتریانشون بیشتر میشه دقیقا مانند کاری که محسن داره انجام میده روزی یک خودروی سمند جایزه میده ولی در کل 10 برابر براش استفاده داره ...
|
 6 کاربر از bet&tip برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تشکرها: 643 بار 511 تشکر دریافتی در 68 ارسال
|
نه من فکر کنم که شیوه جایزه دادن اینا مثل اون سایت های بی طرف و ... هست!
اونا هم سنگین ترین فرم ها و تقریبا اکثر برنده ها خودشون بودن، اینا هم هر چی که در آمد داشته باشن و وضعشون خوب باشه خیرشون به مردم فکر نکنم برسه!
|
 6 کاربر از DoOrDie برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تاریخ عضویت: 1395/02/25 ارسالها: 19  تشکرها: 85 بار 147 تشکر دریافتی در 19 ارسال
|
انگلیس هیچ برنامه ای نداره یعنی هیچی,مربیشون روی هادجسون چه قدر بی دانش از نظر من!!! منی که ورزشکارم میدونم واردی الان چه انگیزه بالایی داره,واردی الان میدونه توی چشم هست و مربی احمقشون هم میدونه که همین طوره ولی داره با توجه به اسم بازی میده و به این بازیکن فرصت نمیده! استوریج هم همین طوره...
|
 7 کاربر از pro tipster برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تاریخ عضویت: 1395/02/25 ارسالها: 19  تشکرها: 85 بار 147 تشکر دریافتی در 19 ارسال
|
اصل ارسال توسط : pro tipster  انگلیس هیچ برنامه ای نداره یعنی هیچی,مربیشون روی هادجسون چه قدر بی دانش از نظر من!!! منی که ورزشکارم میدونم واردی الان چه انگیزه بالایی داره,واردی الان میدونه توی چشم هست و مربی احمقشون هم میدونه که همین طوره ولی داره با توجه به اسم بازی میده و به این بازیکن فرصت نمیده! استوریج هم همین طوره...
استوریج*واردی آقای مربی بین نیمه منو حرص باید بدی! مشخصه که واردی از استرلینگ هم انگیزش بالاتره هم آماده تره! از دستیارهای رو هادجسون هم یه تشکر میکنم که این انجمن رو بین نیمه رصد کردن
|
 7 کاربر از pro tipster برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
 رتبه: Advanced Memberگروه ها: کاربر ویژه
تاریخ عضویت: 1395/02/29 ارسالها: 340   مکان: ایران تشکرها: 1273 بار 1847 تشکر دریافتی در 339 ارسال
|
اصل ارسال توسط : pro tipster  انگلیس هیچ برنامه ای نداره یعنی هیچی,مربیشون روی هادجسون چه قدر بی دانش از نظر من!!! منی که ورزشکارم میدونم واردی الان چه انگیزه بالایی داره,واردی الان میدونه توی چشم هست و مربی احمقشون هم میدونه که همین طوره ولی داره با توجه به اسم بازی میده و به این بازیکن فرصت نمیده! استوریج هم همین طوره... دقیقا همینطوره و هردو اومدن تو زمین و گل زدن هاجسون خودش یک خرفته اما دستیارش نویل از خودش خرفت تره نویل بعد از اینکه والنسیا رو نابود کرد الان رفته انگلیس رو هم بگا بده من که دیگه بخاطر نویل هم شده رو انگلیس ریسک نمیکنم اینبارم شانس آوردیم ولی دقت کردید انگلیس چه گل های مفت و شانسی میخوره! قبل از اینکه بیل ضربه بزنه فردوسی پور گفت بعیده دروازبانی از اونجا گل بخوره همون لحظه فهمیدم که توپ گل میشه  چه چشم های شوری داره که چشم برعکس هم میزنه  ویرایش بوسیله کاربر 1395/03/27 02:59:02 ب.ظ
| دلیل ویرایش: مشخص نشده است
|
 7 کاربر از valencia برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
 رتبه: Newbieگروه ها: Registered
تاریخ عضویت: 1395/02/30 ارسالها: 6  تشکرها: 11 بار 28 تشکر دریافتی در 6 ارسال
|
|
 5 کاربر از Bati gol برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
 رتبه: Administrationگروه ها: Registered
تاریخ عضویت: 1395/02/24 ارسالها: 53  تشکرها: 49 بار 434 تشکر دریافتی در 53 ارسال
|
ایتالیا - سوئد آندر 2 ضریب 1.77
|
 6 کاربر از Roby برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تاریخ عضویت: 1395/02/24 ارسالها: 37   تشکرها: 1063 بار 110 تشکر دریافتی در 36 ارسال
|
یعنی فقط باید اخر بازی یورو پیش بینی کرد اکثرا گل داشتن برای همین اینو گرفتم ایتالیا مچکریم Italy vs. Sweden [0 : 0] OU Total Goals Live Betting Over 0.5 70.05 1.74 121.93
|
 6 کاربر از JJ66 برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تاریخ عضویت: 1395/02/29 ارسالها: 340   مکان: ایران تشکرها: 1273 بار 1847 تشکر دریافتی در 339 ارسال
|
این خیابانی چی زر زر میکنه واسه خودش!! میگه بازی با ترکیه شاید از این بازی هم برای چک سخت تر باشه! حالا خودش داره میبینه که کرواسی چه قدرتی داره اگه تو کل اروپا یه تیم وجود داشته باشه که این چک بتونه ببرش همون ترکیه هست  خیابانی احتمالا خوشش از اسم ترکیه میاد
|
 4 کاربر از valencia برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تاریخ عضویت: 1395/02/24 ارسالها: 53  تشکرها: 49 بار 434 تشکر دریافتی در 53 ارسال
|
گزارشگر های ما اکثرا به خاطر ضعف شدیدی که در گزارش خود بازی دارند بیشتر وقت گزارش رو به حرفهای بی ربط و اظهار نظرهای کارشناسی یامفت می گذرونند. اینایی هم که قدیمی تر هستند فکر می کنند این اظهار فضل ها نشانه قدمت و دانش بالاترشونه
مردک توپ خورده به زانوی بازیکن کرواسی رفته اوت میگه یه ضربه سر. بعد n بار صحنه آهسته رو نشون میدن اصلا متوجه نمیشه اشتباه کرده یا شایدهم به روش نمیاره کلا احترامی برای شعور مخاطف قائل نیست. خدائیش اینا اگه زرهای مفت راجع به حواشی و اظهارات مزخرف کارشناسی و این جور خزعبلات نکنند سرجمع 10 دقیقه هم روی بازی حرف نمی تونند بزنند.
|
 7 کاربر از Roby برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
|
اصل ارسال توسط : Roby  گزارشگر های ما اکثرا به خاطر ضعف شدیدی که در گزارش خود بازی دارند بیشتر وقت گزارش رو به حرفهای بی ربط و اظهار نظرهای کارشناسی یامفت می گذرونند. اینایی هم که قدیمی تر هستند فکر می کنند این اظهار فضل ها نشانه قدمت و دانش بالاترشونه
مردک توپ خورده به زانوی بازیکن کرواسی رفته اوت میگه یه ضربه سر. بعد n بار صحنه آهسته رو نشون میدن اصلا متوجه نمیشه اشتباه کرده یا شایدهم به روش نمیاره کلا احترامی برای شعور مخاطف قائل نیست. خدائیش اینا اگه زرهای مفت راجع به حواشی و اظهارات مزخرف کارشناسی و این جور خزعبلات نکنند سرجمع 10 دقیقه هم روی بازی حرف نمی تونند بزنند. دقیقا همینطوره البته بعضیاشون خیلی از این ترفند استفاده میکنند جوری که آدم حالش بد میشه گزارش رو میشنوه
|
 5 کاربر از valencia برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
|
تماشاگرای کرواسی نزدیک بود کاری کنن که چک بازی باخته رو ببره واقعا تیمی که برندس چرا هواداراش باید اینطوری کنن!
کرواسی تیم قوی داره ولی دروازبان و اون دفاع مو بلنده زرده خخ نقطه ضعف این تیم هستن اگه تو این 2 پست هم خوب بود میتونست مدعی جام باشه البته مهاجم نوک شون هم که مانژوکیج باشه خیلی تعریفی نداره
|
 4 کاربر از valencia برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تاریخ عضویت: 1395/02/24 ارسالها: 37   تشکرها: 1063 بار 110 تشکر دریافتی در 36 ارسال
|
یعنی تا دقیقه 16 بازی اسپانیا و ترکیه 4 تا کرنر باشه بگی دیگه باختی بعد دیگه تا دقیقه 45 هیچ کرنری نزن خوشحال که بردی اونوقت دقیقه 46 و دیگر هیچ
Spain vs. Turkey OU Corners 1st Half Under 5 51.93 1.83 51.93
|
 5 کاربر از JJ66 برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
|
Portugal - Austria 18.06.2016 | 23:00 Handiсap 1 (-1) 2.645 ****** Belgium - Republic of Ireland 18.06.2016 | 17:00 Both Teams To Score - Yes 2.08 ****** Iceland - Hungary 18.06.2016 | 20:00 Total Over (2) 2.00ویرایش بوسیله کاربر 1395/03/29 12:16:09 ق.ظ
|
 6 کاربر از pro tipster برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
|
این گزارشگر بازی ایسلند و مجارستان کیه؟ خیلی خوبه بدون حاشیه پردازی و گفتن شر و ورهای الکی و با ایجاد هیجان مناسب که در بین گزارشگرای ایرانی به نظرم بی نظیر هست معمولا گزارشگرای ما حتی اون معروفاش لحن گزارش کردنشون مثل قصه خوندن و اخبار گفتن هست. با گزارشگرهای عرب هم که مقایسه شون کنی اینا مثل قرص خواب می مونند ویرایش بوسیله کاربر 1395/03/29 04:43:13 ب.ظ
|
 6 کاربر از Roby برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
|
عجب داور لاشی بود داور ایسلند و مجارستان اخه کونی اون کرنر اخر ایسلند میگرفتی بعد سوت پایان میزدی over8.5 با ضریب 1.9 به فنا رفت
|
 3 کاربر از JJ66 برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
|
این مجارستان چه تیم خرفت و بدرد نخوری بود پیرمون کرد تا یه مساوی گرفت دیگه غلط بکنم سر همچین تیمی ریسک بکنم ولی بی شرفا خیلی خوش شانس هستن! آخرای بازی که یک هیچ عقب بودن به خودم گفتم من که شانس ندارم خودشونم که تیمی نیستن فقط میمونه خوش شانسی تیم مجارستان + خوش شانسی مُنتلیوُ که آور 2 زده شاید مجار یک گل زد حداقل شرط اونم باخت نشه
|
|
|
|
|
|
اصل ارسال توسط : JJ66  عجب داور لاشی بود داور ایسلند و مجارستان اخه کونی اون کرنر اخر ایسلند میگرفتی بعد سوت پایان میزدی over8.5 با ضریب 1.9 به فنا رفت من یبار گفته بودم رو بازی که داورش کچل بود نباید شرط زد خخ من خودم نمیدونستم داور یه کچل تخم حرومه  اون پنالتی رو هم الکی گرفت یعنی میتونست نگیره البته صحنه آهسته رو خوب نشون ندادن آخر بازی هم خواست یه پنالتی دیگه واسه ایسلند بگیره که کمک داور بهش گفت کچل پشت 18 بود
|
|
|
|
|
جهش به انجمن
شما مجاز به ارسال مطلب در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این انجمن نمی باشید.