آره خیلی سوختم . خدا لعنت کنه برزیل رو . من کلا از نیمار و مسی متنفرم . خیلی به من گند زدند . اون بازی بارسلونا و من سیتی تو لیگ قهرمانان نیمه دوم آور 1.5 خیلی رفته بودم . مسی دقیقه آخر پنالتی شد گل نکرد یادتونه ؟ خیلی سر اون بازی باختم .این پنالتی رو هم که گل نکرد منفور ترین بازیکن من شد .
من خودم از اول رقابتها تو همین تاپیک دارم میگم نمیبینم برزیل بتونه با اختلاف 2 تا سویس رو ببره . اما واقعا اینکه دیگه نتونه سویس رو بزنه فکرشو نمیکردم . نه به این دلیل که ضریب برزیل 1.4 بود . بدلیل اینکه هم برزیل و هم سویس رو بازیهای دوستانش رو مثل دیگر بازیها دیده بودم و واقعا برزیل از نظر من یک تیم منسجم و خیلی خوب و بهتر بود و بردش برای من هم قطعی بود .
من کلا تا الان 700 دلار روی کمبوهام گذاشته بودم . 2 تا 100 دلاری و بقیش همه 10 دلاری و 20 دلاری . حدود 40 کمبو . تمام 10 دلاری ها الان همش جز 2 تا باخت شده . یکی از اون 100 دلاری ها پیشنهاد شما بود که خیلی خوب دیدم . و قبلا هم گفتم روی نظرات بچه های قدیمی مثل شما و آرین عزیز خیلی حساب میکنم . حالا دیگر بچه ها میتونستن مشارکت کنن که نکردن . مهم نیست . خیلی خیلی نزدیک بود به گرفتن . همین کمبوی شما میگرفت من برام 1300 دلار با احتساب باخت بقیه برام سود میشد . نشد متاسفانه .
یک کمبوی 100 دلاری دیگه برام باقی مونده . به اونم امیدوارم . ضمن اینکه ما این بازیها رو هنوز ندیده رد کردیم . الان اشراف بیشتری برای بازیهای دور بعد داریم . همینظور گزینه های خیلی خوب با توجه به نتایجی که رقم خورد .
این کمبوی دیگمه . که به حساب خودم تمام بازیهاش سیف بوده .
بگیره یا نگیره . مشخص نیست .
کلا تو دور اول من اسپانیا - پرتغال و مکزیک رو خیلی اماده تر از دیگر تیمها دیدم . البته این رو بگم هنوز موتور فرانسه روشن نشده .
به فرانسه هنوزم خیلی امیدوارم . برزیل و آلمان گرچه خوب کار نکردند ولی راه میفتن . به آرژانتین و انگلیس مثل ادوار گذشته جام جهانی امیدی نیست . معلوم نیست این دو تیم چه مرگشونه . بلژیک هم بازی خوبی دیروز از نظر من ارایه نکرد ولی این تیمشون تیم هست میشه روش حساب کرد که تا یک جاهایی بالا بیان . تیمشون مهره های خیلی خوبی داره که تعیین کننده هستن .
ویرایش بوسیله کاربر 1397/03/29 03:36:44 ق.ظ
| دلیل ویرایش: مشخص نشده است