1xbet LEON Bets melbet
خوش آمدید! برای فعال سازی امکانات لطفا ورود.ثبت نام های جدید غیر فعال شده است.

توجه

Icon
Error

7 صفحه«<4567>
انتخابها
برو به آخرین ارسال برو به آخرین ناخوانده
Offline valencia  
#101 ارسال شده : 1397/04/04 08:07:54 ق.ظ
valencia

رتبه: Advanced Member

گروه ها: کاربر ویژه
مرد
Iran (Islamic Republic Of)
مکان: ایران

تشکرها: 1273 بار
1847 تشکر دریافتی در 339 ارسال

Iran vs Portugal. Anytime Goalscorer: Ronaldo, Cristiano - No
Price: 2.04

این شرط رو کی جرئت داره بره؟ BigGrin

thanks 4 کاربر از valencia برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
footballbetting در تاریخ 1397/04/04, arian در تاریخ 1397/04/04, starbet در تاریخ 1397/04/04, ali bet در تاریخ 1397/04/08
Offline arian  
#102 ارسال شده : 1397/04/04 09:33:26 ق.ظ
arian

گروه ها: Registered, کاربر ویژه
Monaco
مکان: Monte Carlo

تشکرها: 1174 بار
1104 تشکر دریافتی در 180 ارسال
اصل ارسال توسط : valencia برو به اراسل نقل قول شده
اصل ارسال توسط : arian برو به اراسل نقل قول شده
UserPostedImage

ضریب برد پرتغال (قهرمان اروپا) در برابر ایران به 1.70 هم رسید, آیا این یک موفقیت نیست؟! BigGrin

کی روش به این تیم شخصیت داد, از این بعد اسم ایران که میاد همه یاد یک تیم سرسخت که به هیچ تیمی راحت باج نمیده می افتن, حتی اگر اون تیم اسپانیا ویا آرژانتین باشه, تصور تیم های بزرگ از بازی با ما مثل یک سردرد خواهد بود, دیگه نمی تونن بگن ایران رو گل باران می کنیم, پیراهن تیم ملی با ارزش شده, هیچکس خودش رو بالاتر از تیم نمیدونه حتی اگه آقای گل لیگ هلند باشه!

یه سری زدم به انجمن قدیم یه تاپیک رو از زیر خروار ها خاک بیرون کشیدم و کلی باهاش خاطره بازی کردم

کارلوس کی‌روش و هنر رزم

یادش بخیر ThumpUp

نه موفقیت نیست چون ضریب اران هم از 6 به 6.2 رسید BigGrin

منم دوست دارم ببریم و صعود کنیم اما میدونم که میبازیم, از یک طرف توی گلزنی مشکل داریم از طرف دیگه تیم سانتوس و رونالدو خیلی خوش شانسن با یه پنالتی کرنری چیزی شده گل میزنن میبرن

با اینکه شخصا با کیروش حال نمیکردم اما ازش ممنونم که به تیم ایران شخصیت داد و دفاع ایران رو واقعا ساخت به قول خداداد عزیری تیم ایران هیچوقت دفاع کردن رو بلد نبوده اما از طرف دیگه باید قبول کنیم که خط حمله ایران با اینکه چندین مهاجم مطرح داره نسبت به قبل ضعیف شده وآمار گلزنیش خیلی پایین اومده

اگه مدل دفاع کردن و حمله ما مثل بازی با آرژانتین و بعد از گل اسپانیا به ایران باشه میشه کلا به این تیم امیدوار بود اما اگه مدل بازیمون مثل بازی با نیچریه و بسنی و مراکش و دقیقه 1 تا لحظه گل دیگو کاستا باشه حتی تو جام ملت های آسیا هم امیدی نمیتونیم داشته باشیم فقط میتونیم تو بازی ها مون کمتر گل بخوریم

سینا ضریب ایران از 10 دراپ کرده رسیده به 6.2

حالا چرا اینقدر منفی نگاه میکنی؟! BigGrin این تیم با دوره قبل خیلی فرق داره, بازی با پرتغال اصلا قابل مقایسه با بوسنی نیست

این تیم با چشم باز بازی میکنه, کی روش خوب کار کرده

مفسر ترکیه میگفت اسپانیا تیمیه که بازیش رو به همه تحمیل میکنه و در برابر یک همچین تیمی ایران با یه گله شانسی باخت و حقش حداقل یک مساوی بود

پرتغال مثل اسپانیا بازی تیمی رو خوب انجام نمیده بیشتر متکی به رونالدو هستن

من امیدوارم ThumpUp
thanks 4 کاربر از arian برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
starbet در تاریخ 1397/04/04, footballbetting در تاریخ 1397/04/04, valencia در تاریخ 1397/04/04, ali bet در تاریخ 1397/04/08
Offline arian  
#103 ارسال شده : 1397/04/04 10:13:16 ق.ظ
arian

Monaco

یکی از شرطبند های خارجی که قبولش دارم و دنبالشون می کنم امروز هم چکش کردم دیدم تو این بازی سمت ایرانه !

Iran-Portugal

I am prepared to take a chance betting on Iran in this decisive game. Why not? They are undoubtedly the hardest workers in the business and this 6.50 is a price I cannot resist.

Iran have big hearts, it is one thing, but what about their last half an hour against Spain? Down 0-1 Iran were going for it and the strong Spanish side were under pressure. On another day the Iranians would have found an equaliser.

Ezatolahi, a midfielder, was back from his suspension against Spain and Hosseini replaced the injured Chesmi in their defence. The AZ striker had to be content with a place on the bench with Azmoun playing upfront.

Iran have to win this match and would fear facing them under these circumstances.

Portugal are over reliant on Ronaldo and I am not crazy about that.

It is all about their clever coach Santos and Ronaldo, but many of their players have not impressed so far. OK their goal keeper Rui Patricio seems to be in good form and in general their defence, marshalled by Pepe, can be trusted.

I very much doubt that Portugal can do, what Spain managed, to defeat this Iranian side.

Backing Iran
footballbetting در تاریخ 1397/04/04, starbet در تاریخ 1397/04/04, valencia در تاریخ 1397/04/04, ali bet در تاریخ 1397/04/08
Offline valencia  
#104 ارسال شده : 1397/04/04 04:45:47 ب.ظ
valencia

مرد

نقل قول:
حالا چرا اینقدر منفی نگاه میکنی؟!

خودت میدونی که من نگاهم همیشه منفیه BigGrin

تو تحلیل به این نتیجه رسیدم که پرتقال میبره ولی همه بازی ها طبق تحلیل و منظق پیش نمیرن

میگن کیروش برای بازیکنا فیلم نجات سرباز رایان رو گذاشته! من میگم مگه بازیکنای ایرانی میدونن فیلم جی هست؟ باید براشون از سبک فیلم های ممد رضا گلزار بزاره تا با دقت نگاه کنن BigGrin شاید بازم برگرده به اون طرز فکر منفی من !

ایشالا که ببریم من که خیلی دوست دارم ببریم و شگفتی ساز بشیم بعدشم بزاریم در این اروگوئه ای که خیلی رو اعصابن

ویرایش بوسیله کاربر 1397/04/04 04:46:38 ب.ظ  | دلیل ویرایش: مشخص نشده است

arian در تاریخ 1397/04/04, footballbetting در تاریخ 1397/04/04, hamid.g در تاریخ 1397/04/05, ali bet در تاریخ 1397/04/08
Offline arian  
#105 ارسال شده : 1397/04/04 08:17:44 ب.ظ
arian

Monaco

UserPostedImage

فقط چند سانتی متر کم آوردیم برای صعود, این توپ اگه گل میشد الان به عنوان تیم اول صعود کرده بودیم

یادتون نره که این تیم قهرمان اروپا بود ولی داشت وقت کشی میکرد در برابر ما, به معنای واقعی یک تیم بودیم

مگه میشه این تیم رو دوست نداشت؟ مگه میشه این تلاش رو ندید؟

در ستایش تیمی که زانو نزد و ایستاده مردن را برگزید Applause
thanks 6 کاربر از arian برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
valencia در تاریخ 1397/04/04, footballbetting در تاریخ 1397/04/04, starbet در تاریخ 1397/04/05, amin700 در تاریخ 1397/04/05, hamid.g در تاریخ 1397/04/05, ali bet در تاریخ 1397/04/08
Offline valencia  
#106 ارسال شده : 1397/04/04 08:24:26 ب.ظ
valencia

مرد

واقعا حیف شد که طارمی اون موقعیت آخر رو نزد با اینکه خودم لحظه آخر قبل شروع بازی مساوی رو زدم

تف به شرفت طارمی, کاشکی اون موقعیت آخر توپ زیر پای قدوس یا یکی دیگه میوفتاد

تیم ایران اگه تو گلزنی مشکل نداشت این بازی رو میتونست ببره ولی اشکال نداره تیم خوبی مثل پرو هم تو گل زنی مشکل داشت وتیم های بزرگی مثل آرژانتین من الان دیگه کاملا طرفدار کیروش شدم چون جلو کشور خودشم با تعصب همیشگی بود و خیلی تلاش کرد خیلی کل کل کرد و این برام خیلی ارزش داشت شاید اگه کیروش نبود اون ویدیو چک آخر رو نمیرفتن برامون هرچند صحنه های قبلی هم خیلی مشکوک بودن و زود تر از اینا داور میتونست برامون پنالتی بگیره

ویرایش بوسیله کاربر 1397/04/04 08:25:19 ب.ظ  | دلیل ویرایش: مشخص نشده است

thanks 5 کاربر از valencia برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
arian در تاریخ 1397/04/04, footballbetting در تاریخ 1397/04/04, amin700 در تاریخ 1397/04/05, hamid.g در تاریخ 1397/04/05, ali bet در تاریخ 1397/04/08
Offline arian  
#107 ارسال شده : 1397/04/04 08:33:39 ب.ظ
arian

Monaco

واقعا حیف شد که طارمی اون موقعیت آخر رو نزد با اینکه خودم لحظه آخر قبل شروع بازی مساوی رو زدم

تیم ایران اگه تو گلزنی مشکل نداشت این بازی رو میتونست ببره ولی اشکال نداره تیم خوبی مثل پرو هم تو گل زنی مشکل داشت وتیم های بزرگی مثل آرژانتین من الان دیگه کاملا طرفدار کیروش شدم چون جلو کشور خودشم با تعصب همیشگی بود و خیلی تلاش کرد خیلی کل کل کرد و این برام خیلی ارزش داشت شاید اگه کیروش نبود اون ویدیو چک آخر رو نمیرفتن برامون هرچند صحنه های قبلی هم خیلی مشکوک بودن و زود تر از اینا داور میتونست برامون پنالتی بگیره

UserPostedImage

سینا واقعا حیف شد Brick wall طارمی لعنتی

کی روش مردونه پای تیم وایستاد, با جنگ روانیش کنار زمین رو مخ داور رفته بود

رسانه های خارجی این بازی رو دراماتیک ترین و جنجالی ترین بازی جام دارن معرفی میکنن!
پر از ویدئو چک ها، از دست دادن پنالتی رونالدو، درگیری رونالدو و کارت گرفتنش و صحنه های حساس دیگه...

کی روش اگر بمونه واقعا غوغا میکنه, پیشرفت تیم رو ببینید, اگر در سال 2تا بازی دوستانه با این تیم ها بزاریم دیگه از بازی تو جام جهانی باهاشون ترسی نداریم.

دنیا فهمید ایران به راحتی باج نخواهد داد این یعنی موفقیت این یعنی شخصیت و پرستیژ ThumpUp

6 ماه دیگه جام ملت های آسیا رو داریم, این تیم این نسل لایق بردن این جام هست. ThumpUp

ویرایش بوسیله کاربر 1397/04/04 08:41:41 ب.ظ  | دلیل ویرایش: مشخص نشده است

valencia در تاریخ 1397/04/04, footballbetting در تاریخ 1397/04/04, hamid.g در تاریخ 1397/04/05, ali bet در تاریخ 1397/04/08
Offline valencia  
#108 ارسال شده : 1397/04/04 08:58:27 ب.ظ
valencia

مرد

سینا واقعا حیف شد Brick wall طارمی لعنتی

کی روش مردونه پای تیم وایستاد, با جنگ روانیش کنار زمین رو مخ داور رفته بود

رسانه های خارجی این بازی رو دراماتیک ترین و جنجالی ترین بازی جام دارن معرفی میکنن!
پر از ویدئو چک ها، از دست دادن پنالتی رونالدو، درگیری رونالدو و کارت گرفتنش و صحنه های حساس دیگه...

اگر بمونه واقعا غوغا میکنه, پیشرفت تیم رو ببینید, اگر در سال 2تا بازی دوستانه با این تیم ها بزاریم دیگه از بازی تو جام جهانی باهاشون ترسی نداریم.

دنیا فهمید ایران به راحتی باج نخواهد داد این یعنی موفقیت این یعنی شخصیت و پرستیژ ThumpUp

6 ماه دیگه جام ملت های آسیا رو داریم, این تیم این نسل لایق بردن این جام هست. ThumpUp

واقعا حیف

چقدر استرس کشیدیم باور کن قلبم آب شد

یک صحنه غفلت باعث شد یک سوپر گل بخوریم
footballbetting در تاریخ 1397/04/04, arian در تاریخ 1397/04/05, hamid.g در تاریخ 1397/04/05, ali bet در تاریخ 1397/04/08
Offline valencia  
#109 ارسال شده : 1397/04/06 05:28:19 ب.ظ
valencia

مرد

آلمان ایشالا هیچوقت دیگه از گروهت صعود نکنی Bored
حاضر شدی ما رو بگا بدی حتی به قیمت حذف خودت Cursing
خوبه حذف شدن یکم دلم خنک شد

آراژانتین با تیم داغون و اون همه حاشیه و مربی خرفتش تونست ببره و بره بالا آلمان با این همه ادعا نتونست به شخمی ترین کره جنوبی تاریخ گل بزنه !!!
hamid.g در تاریخ 1397/04/06, footballbetting در تاریخ 1397/04/06, arian در تاریخ 1397/04/07, ali bet در تاریخ 1397/04/08
Offline footballbetting  
#110 ارسال شده : 1397/04/06 09:08:01 ب.ظ
footballbetting

رتبه: Administration

گروه ها: Administrators
مرد
United States

تشکرها: 1125 بار
1784 تشکر دریافتی در 345 ارسال
آلمان ایشالا هیچوقت دیگه از گروهت صعود نکنی Bored
حاضر شدی ما رو بگا بدی حتی به قیمت حذف خودت Cursing
خوبه حذف شدن یکم دلم خنک شد

آراژانتین با تیم داغون و اون همه حاشیه و مربی خرفتش تونست ببره و بره بالا آلمان با این همه ادعا نتونست به شخمی ترین کره جنوبی تاریخ گل بزنه !!!

قشنگ مشخص بود از دستی باختن که به برزیل نخورن . برزیل هم از اول خودشو زده بود به اون راه که آره مثلا ما تیممون آماده نیست و از این حرفا . امروز که آلمان حذف شد . تازه برزیل شد برزیل همیشگی . اینا درصدد جبران اون بازی بودن که 7 تا خوردن . قشنگ برنامه رو طوری چیدن بخورن به اینها . آلمان ها هم از اینها زرنگ تر . باختن . یکسری جوون رو یوخیم لو آورده بود که به اینها میدون بده . همین .

اصلا تموم کننده نداشت آلمان . میامدن بالا بد میباختن . همونطور که من مطمئن هستم فرانسه راحت آرژانتین رو میزنه . و آرژانتین انشاله به امید خدا با افتضاح بزرگ جام جهانی رو ترک خواهد کرد . یکبار دیگه جهت خراب کردن کمبو هام . مرگ بر مسی و مرگ بر نیمار .Crying

ویرایش بوسیله کاربر 1397/04/06 09:09:00 ب.ظ  | دلیل ویرایش: مشخص نشده است

thanks 3 کاربر از footballbetting برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
valencia در تاریخ 1397/04/06, arian در تاریخ 1397/04/07, ali bet در تاریخ 1397/04/08
Offline valencia  
#111 ارسال شده : 1397/04/11 08:57:08 ب.ظ
valencia

مرد

درود بر ژاپن انصافا حقشون باخت نبودShame on you

تا دقیقه 94 دنبال گل زنی و بردن بودن وقت تلف نمیکردن که هیچ دنبال دفاع و کنترول بازی و کشیده شدن به وقت های اضافه و پنالتی هم نبودن!!!

ایول به این اعتماد به نفس و این غرور و فرهنگ ژاپنی ها, بازیکن ها و مردم ایران باید ژاپن رو الگوی خودشون بکنن

بازی با سنگال و کلمبیا هم تیم برتر زمین بودن بازی با لهستان رو ندیدم ولی اون بازی شرایط خاصی داشت, اکثر گل هایی هم که خوردن روی بدشانسی اتفاقات و ضعف دروازبانشون بود

مربی ژاپن تو همین مدت کم تیم رو حسابی به لحاظ روحی و اعتماد به نفس و تاکتبک تغییر داده بود واقعا کارش عالی بود

ویرایش بوسیله کاربر 1397/04/12 04:23:24 ق.ظ  | دلیل ویرایش: مشخص نشده است

thanks 3 کاربر از valencia برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
arian در تاریخ 1397/04/12, footballbetting در تاریخ 1397/04/12, ali bet در تاریخ 1397/04/15
Offline footballbetting  
#112 ارسال شده : 1397/04/12 05:08:08 ق.ظ
footballbetting

مرد
United States

تا دقیقه 94 دنبال گل زنی و بردن بودن وقت تلف نمیکردن که هیچ دنبال دفاع و کنترول بازی و کشیده شدن به وقت های اضافه و پنالتی هم نبودن!!!

ایول به این اعتماد به نفس و این غرور و فرهنگ ژاپنی ها, بازیکن ها و مردم ایران باید ژاپن رو الگوی خودشون بکنن

بازی با سنگال و کلمبیا هم تیم برتر زمین بودن بازی با لهستان رو ندیدم ولی اون بازی شرایط خاصی داشت, اکثر گل هایی هم که خوردن روی بدشانسی اتفاقات و ضعف دروازبانشون بود

مربی ژاپن تو همین مدت کم تیم رو حسابی به لحاظ روحی و اعتماد به نفس و تاکتبک تغییر داده بود واقعا کارش عالی بود

کاملا موافقم . ژاپن افتخار آسیا تو این رقابتها بود . هنوز مونده ایرانی های نتیجه گرا بخوان از امثال ژاپن چیزی یاد بگیرن .

واقعا ژاپن دهن همه تیم ها رو سرویس کرد . شما کلمبیا رو دیدید بازیش چی هست . روز اول که میگن سخترین بازی هست اینا کلمبیا رو زدن .

واقعا دمشون گرم . باید تاسف خورد که میان و تو تی وی ریش میشینن میگن ما بهترین بودیم , ما عالی بودیم و از این چرت و پرتا .

یک مشت دری وری به خورد ملت میدن .

دفاع کردن جلوی اسپانیا بله . ولی نه همه بازیها . همه تیم ها رو باید آدم شروع به دفاع کردن بکنه ؟

به جرات میگم عربستان از ایران بهتر بود . چون اونا فوتبال بازی کردن . بازیشونو جلوی اروگوئه همتون دیدید .

همون اسپانیا تنها بردش فقط مقابل ایران بود . یعنی اسپانیا اصلا تیمی نبوده که الان اینا افتخار میکنن ما فقط یک گل خوردیم اونم شانسی .

11 نفره دفاع کردن هنر نیست که . خاک تو اون سرشون بره . اصلا فوتبال اینا بازی نکردن . رفتن کشیدن زیر توپ واومدن . از حالا هم که خودشون رو قهرمان آسیا میدونن . بخدا با همین دفاع کردنشون که بازم قهرمان آسیا نشن . این خط این نشون . BigGrin

زمان همه چیز رو ثابت خواهد کرد . Razz

ویرایش بوسیله کاربر 1397/04/12 05:10:20 ق.ظ  | دلیل ویرایش: مشخص نشده است

valencia در تاریخ 1397/04/12, arian در تاریخ 1397/04/12, ali bet در تاریخ 1397/04/15
Offline valencia  
#113 ارسال شده : 1397/04/12 06:26:49 ق.ظ
valencia

مرد

اصل ارسال توسط : footballbetting برو به اراسل نقل قول شده

کاملا موافقم . ژاپن افتخار آسیا تو این رقابتها بود . هنوز مونده ایرانی های نتیجه گرا بخوان از امثال ژاپن چیزی یاد بگیرن .

واقعا ژاپن دهن همه تیم ها رو سرویس کرد . شما کلمبیا رو دیدید بازیش چی هست . روز اول که میگن سخترین بازی هست اینا کلمبیا رو زدن .

واقعا دمشون گرم . باید تاسف خورد که میان و تو تی وی ریش میشینن میگن ما بهترین بودیم , ما عالی بودیم و از این چرت و پرتا .

یک مشت دری وری به خورد ملت میدن .

دفاع کردن جلوی اسپانیا بله . ولی نه همه بازیها . همه تیم ها رو باید آدم شروع به دفاع کردن بکنه ؟

به جرات میگم عربستان از ایران بهتر بود . چون اونا فوتبال بازی کردن . بازیشونو جلوی اروگوئه همتون دیدید .

همون اسپانیا تنها بردش فقط مقابل ایران بود . یعنی اسپانیا اصلا تیمی نبوده که الان اینا افتخار میکنن ما فقط یک گل خوردیم اونم شانسی .

11 نفره دفاع کردن هنر نیست که . خاک تو اون سرشون بره . اصلا فوتبال اینا بازی نکردن . رفتن کشیدن زیر توپ واومدن . از حالا هم که خودشون رو قهرمان آسیا میدونن . بخدا با همین دفاع کردنشون که بازم قهرمان آسیا نشن . این خط این نشون . BigGrin

زمان همه چیز رو ثابت خواهد کرد . Razz

لایک ThumpUp
جالبه مرم اسگل بار اومده ما تو شهرشان جوری به استقبال بازیکن ها رفتن که انگار این بازیکن ها قهرمان جهان شدن!!! رامین رضاییان جوری دست تکون میداد انگار امام زمان بود BigGrin

دیگه باختن و حذف شدن هم شادی کردن و جشن گرفتن داره؟ چرا آبروی ما رو در سطح بین الملل میبرن Brick wall

خدا خرو دید بهش شاخ نداد اینا اگه مثل ژاپن بازی میکردن یا از گروه بالا میرفتن فکر کنم دنیا رو زیرو رو میکردن

کیروش با اینکه از تعصبش خوشم اومد مخصوصا جلو پرتقال یجوری هنوز نیومده توپید به برانکو و منتقداش انگار جام رو فتح کرده

اسپانیا که به قول فرهاد فقط ایران رو برد اونم به اون وضع که نیمه اول آبرو ریزی کردیم پرتقال هم که کیفیتش رو جلو مراکش و اروگوئه دیدیم

از اون طرف گزارش گرها جوری جو دادن که انگار دنیا رو فتح کردیم

کره آلمان رو برد برگشتن با تخم مرغ ازشون پذیرایی شد BigGrin بازیکنای ما شدن قهرمان ملی
fardin007 در تاریخ 1397/04/12, footballbetting در تاریخ 1397/04/12, arian در تاریخ 1397/04/12, ali bet در تاریخ 1397/04/15
Offline arian  
#114 ارسال شده : 1397/04/13 06:02:32 ق.ظ
arian

Monaco

پس از بازی با بلژیک؛
ژاپنی ها علاوه بر تمیز کردن رختکن با نوشتن "ممنون از پذیرایی" به زبان روسی از روسیه بابت میزبانی تشکر کردند و به ژاپن بازگشتند.

* چرا اصرار داریم خودمون رو با ژاپن مقایسه کنیم؟! باید چند دهه تلاش کنیم، کار فرهنگی، زیربنایی و البته با نظام اقتصادی سالم

زلزله پشت زلزله, سونامی پشت سونامی, جنگ پشت جنگ, تنها کشوری که بمب هسته ای دو شهرش (هیروشیما و ناکازاکی) رو با خاک یکسان کرد, اما این مردم این ملت کمر خم نکردن و امروز با قدرت افتصادی 5 تریلیون دلاری سومین قدرت اقتصادی دنیا (بعد از آمریکا و چین)

در فوتبالشون هم همین داستانه, مقایسه تیم ژاپن و ایران یه جورایی توهین به ملت ژاپنه LOL

کجامون شبیه ژاپنه که خودمون رو با ژاپن مقایسه کنیم؟ BigGrin

UserPostedImage
thanks 3 کاربر از arian برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
valencia در تاریخ 1397/04/13, footballbetting در تاریخ 1397/04/13, ali bet در تاریخ 1397/04/15
Offline valencia  
#115 ارسال شده : 1397/04/13 10:37:08 ق.ظ
valencia

مرد

پس از بازی با بلژیک؛
ژاپنی ها علاوه بر تمیز کردن رختکن با نوشتن "ممنون از پذیرایی" به زبان روسی از روسیه بابت میزبانی تشکر کردند و به ژاپن بازگشتند.

* چرا اصرار داریم خودمون رو با ژاپن مقایسه کنیم؟! باید چند دهه تلاش کنیم، کار فرهنگی، زیربنایی و البته با نظام اقتصادی سالم

زلزله پشت زلزله, سونامی پشت سونامی, جنگ پشت جنگ, تنها کشوری که بمب هسته ای دو شهرش (هیروشیما و ناکازاکی) رو با خاک یکسان کرد, اما این مردم این ملت کمر خم نکردن و امروز با قدرت افتصادی 5 تریلیون دلاری سومین قدرت اقتصادی دنیا (بعد از آمریکا و چین)

در فوتبالشون هم همین داستانه, مقایسه تیم ژاپن و ایران یه جورایی توهین به ملت ژاپنه LOL

UserPostedImage

نظر من اینه تویه فوتبال تیمی که نترس باشه اعتماد به نفس واقعی داشته باشه توی زمین نه بیرون زمین و بلحاظ تاکتیکی هم قوی باشه میتونه خوب کار کنه و تیم های بزرگ تر از خودش رو از جام جهانی حذف کنه نمونه های زیادی توی این جام و جام های قبلی بوده همین بازی های خوب ژاپن هم دلیل اصلیش از نظر من مربی بزرگشون یود قبل این مربی چند تا مربی خارجی داشتن که نتونستن به اندازه این مربی کار کنن یا مثلا الجزایر دوره قبلی چقدر تیم سرحالی بودن و از گروه رفتن بالا و مرحله بعد در مقابل آلمان که قهرمان شد بازی برابر و یا حتی سرتری رو به نمایش گذاشتن یا همون کاستاریکا یا همون عربستان 94 که از گروهش رفته بود بالا اونا هم کشور و مردمشون در حد این ژاپن پیشرفته نبودن و حتی شاید در حد خودمون هم نبودن توی تورنومنت هر تیم کم بضاعتی میتونه بدرخشه مثل سوئد که بازیکن مطرحی نداره و یا حتی مکزیک و ژاپن و هر تیم قدری هم مثل آلمان و اسپانیا میتونه افتضاح کار کنه یدونه دعوت نکردن لوری سانه و بازی دادن به مولر و دراکسلر نیمکت نشین و افت کرده میتونه باعث تحقیر مدعی قهرمانی بشه از طرف دیگه یکم شهامت و و انتخاب ترکیب و تاکتیک درست توی هربازی میتونه یک تیم کوچیک رو یه شگفتی ساز جام تبدیل کنه

قلعه نویی امروز مصاحبه خوبی کرد نباید توقع مردم رو پایین آورد

الان ما چند ساله داریم میگیم دست کیروش درد نکنه دفاع ایران رو واقعا خوب ساخته اما کسی جرعت کرده به کیروش بگه با این همه مهاجم خوبی که داشتی چرا انقدر تیمت تو حمله ضعیفه؟ یه گل بخودی و یک پنالتی که پنالتی نبوده حاصل کار خط حمله تیم ما بوده در حالی که همون قوچان نژاد نیمکت نشین کیفیتش از اینوی بازیکنی که دو گل زیبا برای ژاپن زد بهتره

کسی جرعت داره بگه کیروش چرا آزمونی که آماده نبود تو هر 3 بازی فیکس گذاشتی؟

ویرایش بوسیله کاربر 1397/04/13 10:40:29 ق.ظ  | دلیل ویرایش: مشخص نشده است

footballbetting در تاریخ 1397/04/13, arian در تاریخ 1397/04/13, ali bet در تاریخ 1397/04/15
Offline valencia  
#116 ارسال شده : 1397/04/13 10:43:33 ق.ظ
valencia

مرد

سایت پلانت 1 دلار فری بت داده که تاریخ انقضاش فکر کنم واسه دو روز دیگه هست شما هم چک کنید اگه به شما هم دادن تا تاریخش تموم نشده ازش استفاده کنید Cool

ویرایش بوسیله کاربر 1397/04/13 10:44:47 ق.ظ  | دلیل ویرایش: مشخص نشده است

thanks 2 کاربر از valencia برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
arian در تاریخ 1397/04/13, ali bet در تاریخ 1397/04/15
Offline footballbetting  
#117 ارسال شده : 1397/04/13 10:54:47 ق.ظ
footballbetting

مرد
United States

سایت پلانت 1 دلار فری بت داده که تاریخ انقضاش فکر کنم واسه دو روز دیگه هست شما هم چک کنید اگه به شما هم دادن تا تاریخش تموم نشده ازش استفاده کنید Cool

به هر کس بسته به میزان بتش فری بت میده . به من 1 ماه پیش 50 دلار داد کردمش 350 . برداشتم هم زدم . BigGrin

valencia در تاریخ 1397/04/13, arian در تاریخ 1397/04/13, ali bet در تاریخ 1397/04/15
Offline valencia  
#118 ارسال شده : 1397/04/13 11:14:41 ق.ظ
valencia

مرد

اصل ارسال توسط : footballbetting برو به اراسل نقل قول شده

به هر کس بسته به میزان بتش فری بت میده . به من 1 ماه پیش 50 دلار داد کردمش 350 . برداشتم هم زدم . BigGrin

عه اینجوریاس Blink

من مدت زیادیه که یا زیر 5 دلار توش میریزم یا اصلا نمیریزم یا خورده های کیف پول که از دیپوزیت تو ماراتون میمونن رو توش میریزم BigGrin

ولی نامردیه من قدیما تو این سایت زیاد باختم باید بیشتر بهم میدادن

ویرایش بوسیله کاربر 1397/04/13 11:16:17 ق.ظ  | دلیل ویرایش: مشخص نشده است

arian در تاریخ 1397/04/13, footballbetting در تاریخ 1397/04/13, ali bet در تاریخ 1397/04/15
Offline arian  
#119 ارسال شده : 1397/04/13 11:52:08 ق.ظ
arian

Monaco

پس از بازی با بلژیک؛

UserPostedImage

نظر من اینه تویه فوتبال تیمی که نترس باشه اعتماد به نفس واقعی داشته باشه توی زمین نه بیرون زمین و بلحاظ تاکتیکی هم قوی باشه میتونه خوب کار کنه و تیم های بزرگ تر از خودش رو از جام جهانی حذف کنه نمونه های زیادی توی این جام و جام های قبلی بوده همین بازی های خوب ژاپن هم دلیل اصلیش از نظر من مربی بزرگشون یود قبل این مربی چند تا مربی خارجی داشتن که نتونستن به اندازه این مربی کار کنن یا مثلا الجزایر دوره قبلی چقدر تیم سرحالی بودن و از گروه رفتن بالا و مرحله بعد در مقابل آلمان که قهرمان شد بازی برابر و یا حتی سرتری رو به نمایش گذاشتن یا همون کاستاریکا یا همون عربستان 94 که از گروهش رفته بود بالا اونا هم کشور و مردمشون در حد این ژاپن پیشرفته نبودن و حتی شاید در حد خودمون هم نبودن توی تورنومنت هر تیم کم بضاعتی میتونه بدرخشه مثل سوئد که بازیکن مطرحی نداره و یا حتی مکزیک و ژاپن و هر تیم قدری هم مثل آلمان و اسپانیا میتونه افتضاح کار کنه یدونه دعوت نکردن لوری سانه و بازی دادن به مولر و دراکسلر نیمکت نشین و افت کرده میتونه باعث تحقیر مدعی قهرمانی بشه از طرف دیگه یکم شهامت و و انتخاب ترکیب و تاکتیک درست توی هربازی میتونه یک تیم کوچیک رو یه شگفتی ساز جام تبدیل کنه

قلعه نویی امروز مصاحبه خوبی کرد نباید توقع مردم رو پایین آورد

الان ما چند ساله داریم میگیم دست کیروش درد نکنه دفاع ایران رو واقعا خوب ساخته اما کسی جرعت کرده به کیروش بگه با این همه مهاجم خوبی که داشتی چرا انقدر تیمت تو حمله ضعیفه؟ یه گل بخودی و یک پنالتی که پنالتی نبوده حاصل کار خط حمله تیم ما بوده در حالی که همون قوچان نژاد نیمکت نشین کیفیتش از اینوی بازیکنی که دو گل زیبا برای ژاپن زد بهتره

کسی جرعت داره بگه کیروش چرا آزمونی که آماده نبود تو هر 3 بازی فیکس گذاشتی؟

ببین سینا ما نمی تونیم خودمون رو با ژاپن و اینا مقایسه کنیم به دلایلی که بالا گفتم ولی می تونیم با گذشته خودمون مقابسه بشیم, این جام جهانی بهترین نتیجه ایران در کل تاریخ حضورش در جام جهانی بود, یک یرد یک مساوی و یک باخت با 4 امتیاز

در همون بازی با پرتغال هم اینجا بحث کردیم گفتم این تیم فرق داره با 4 سال پیش و این بازی برای ما مثل بوسنی نخواهد شد, که دیدیدم واقعا تیم بعد از سوپر گلی از کوارشما که خورد به بازی برگشت و موقعیت هم ساخت ما تو اون بازی مثل نیمه اول بازی با اسپانیا نبودیم, در نیمه اول هم خطر ساز بودیم

دوربین که روی کی روش می رفت من دقت می کردم که میگفت برید جلو با دست نشون میداد, اما اسپانیا اسم بزرگی بود برای ما, برای مایی که در برگزاری بازی های دوستانه با تیم های بزرگ ضعف داریم و بازی رو باختیم, باور کن اگه 2-3 تا بازی با تیم های بزرگ در فیفا دی ها در طول سال برگزار کنیم دیگه از اسم تیم ها نمی ترسیم..

سبک بازی که کی روش برای تیم استفاده می کنه من بشدت می پسندم, شاید تنها راهی که مارو به آرزومون بتونه برسونه همین سبک هست, یادمون نره ما تا 99% راه رو رفتیم و به نظر من ما به خودمون باختیم نه به خاطر قدرت حریف

اما این جام یک دستاورد بسیار بزرگ برای فوتبال ایران داشت. کل تیم, کل کشور به این نتیجه رسیدن که "ما می توانیم" نتیجه این رو در آینده می بینیم, برای همین میگم ما قابل مقایسه با ژاپن نیستیم چون اونها خیلی وقتکه از این مرحله عبور کردن

سردار آزمون رو چه دوست داشته باشیم یا نه انتخاب کی روش برای آینده تیم ملی است, شاید اگه گوچی بود ما مرحله بعد هم می رفتیم ولی کی روش انتخابش رو کرده

وقتی این تیم رو با 2014 مقایسه می کنم پیشرفت بسیاری می بینم. ما فقط با گذشته خودمون قابل مقایسه ایم....
thanks 5 کاربر از arian برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
valencia در تاریخ 1397/04/13, amin700 در تاریخ 1397/04/13, footballbetting در تاریخ 1397/04/13, starbet در تاریخ 1397/04/13, ali bet در تاریخ 1397/04/15
Offline valencia  
#120 ارسال شده : 1397/04/15 08:05:21 ب.ظ
valencia

مرد

فعلا که بز قلدور از ما بهتر پیشبینی کرده LOL
footballbetting در تاریخ 1397/04/16, arian در تاریخ 1397/04/16, ali bet در تاریخ 1397/04/20
کاربرانی که در حال مشاهده انجمن هستند
Guest
7 صفحه«<4567>
جهش به انجمن  
شما مجاز به ارسال مطلب در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این انجمن نمی باشید.

قدرت گرفته از YAF 2.1.1 | YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NET
این صفحه در مدت زمان 0.087 ثانیه ایجاد شد.