رتبه: Administrationگروه ها: Registered
تاریخ عضویت: 1395/02/24 ارسالها: 53  تشکرها: 49 بار 434 تشکر دریافتی در 53 ارسال
|
اوایل بازی یه لاین گذاشتم مثل اینکه بازم پست نشده آندر بازی پرتغال 1.72 یود
|
 8 کاربر از Roby برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
 رتبه: Newbieگروه ها: Registered
تاریخ عضویت: 1395/02/24 ارسالها: 37   تشکرها: 1063 بار 110 تشکر دریافتی در 36 ارسال
|
با تشکر ویژه از برادر کریس رونالدو و برو بچ پرتقال سه تا اندر این بازی من گرفت حسابی حال دادن
|
 6 کاربر از JJ66 برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تاریخ عضویت: 1395/02/24 ارسالها: 53  تشکرها: 49 بار 434 تشکر دریافتی در 53 ارسال
|
فرانسه - سوئیس آندر 2 ضریب 1.98
|
 7 کاربر از Roby برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
|
بازی رومانی و آلبانی هم احتمال کم گل شدنش در حالت عادی زیاده اما چون هر دو تیم برد میخان شرایط عادی نیست. اگه آلبانی گل اول رو بزنه احتمال آندر شدن خیلی زیاد میشه اما اگه رومانی زود به گل برسه میتونه گلهای بعدی رو هم بزنه . نهایتا با استیک خیلی کمتری آندر 2 این بازی رو گرفتم ویرایش بوسیله کاربر 1395/03/30 01:03:55 ب.ظ
| دلیل ویرایش: مشخص نشده است
|
|
|
|
|
 رتبه: Memberگروه ها: Registered
تاریخ عضویت: 1395/02/25 ارسالها: 19  تشکرها: 85 بار 147 تشکر دریافتی در 19 ارسال
|
2016 UEFA Euro Romania - Albania 19.06.2016 | 23:00 Both Teams To Score - Yes 2.1
|
 9 کاربر از pro tipster برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
 رتبه: Advanced Memberگروه ها: کاربر ویژه
تاریخ عضویت: 1395/02/29 ارسالها: 340   مکان: ایران تشکرها: 1273 بار 1847 تشکر دریافتی در 339 ارسال
|
این پوگبا چقدر بدشانسه! تو 15 دیقه اول بازی خودش 3 تا تیرک زد  فرانسه حقش بود نیمه اول یک گل بزنه سوئیس که کلا تا اینجای جام چیزی ازش ندیدم واسه همین انقدر رو فرانسه تاکید کردم اما فکر نمیکردم پایت بازی نکنه البته خودم بیرون بودم نتونستم زود بیام خونه خوشبختانه سبک بستمش ولی میزنیم اگه پایت رو نیمه دوم بیاره حتما میزنیم آلبانی هم معلوم بود تیم خوبیه البته بازی اون ها رو ندیدم ولی احتمالا این بازی هم خوب بودن
|
 7 کاربر از valencia برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تاریخ عضویت: 1395/02/29 ارسالها: 340   مکان: ایران تشکرها: 1273 بار 1847 تشکر دریافتی در 339 ارسال
|
نظرات رابی برای این دو بازی کارشناسانه تر بود البته دشان به چندتا از مهره های اصلی استراحت داد ولی مهم این بود که فرانسه برای برد به آب آتیش نزد و تجربه رابی خیلی به کمکش اومد ... اما فرانسه نشون داد که هنوز تیم بزرگی نشده و ذهنیت بزرگی ندارن مطمئنم اگه بجای فرانسه آلمان یا اسپانیا بودن انقدر فشار میاوردن تا گل بزنن اما فرانسه فشار نیاورد موقعیت هایی هم که داشت یا تیرک هایی هم که زد بیشتر روی خلاقیت چندتا از بازیکناش بود تو این 3 بازی فرانسه یا ارسال کرده یا شوت زده واقعا تیمی که این همه بازیکن داره و مدعی اول جامه باید دل به ارسال ببنده؟! الان اگه بخوام در مورد قهرمانی حرف بزنم همون قدرت های قدیمی و اصلی آلمان اسپانیا ایتالیا + انگلیس که ولکنش نیستم خخ رو مدعی های اصلی جام میدونم اسپانیا ایتالیا و آلمان نسبت به بقیه تیم ها با برنامه تر هستن انگلیس و بلژیک هم تیم های پر مهره هستن از فرانسه دیگه کینه به دل گرفتم
|
 7 کاربر از valencia برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
|
سینا جان شما لطف دارید اما مسلما شانس هم دخیل بوده من بیشتر به ضریب توجه می کنم فرانسه هم دو بازی قبل نشون داد که در گلزنی مشکل داره از طرف مقابل هم سوئیس تیمی هست که خوب دفاع می کنه برای همین احتمال کم گل شدن بازی رو میدادم. تا اینجای کار تقریبا همه لاینهایی که از یورو گرفتم روی آندر 2 بوده کلا جام کم گلی هست اما دو بازی فردا گزینه های مناسبی برای آندر 2 نیستند . پیش بینی برنده هم سخته شاید فقط بصورت لایو دنبال کنم الان نگاهی به ضرایب انداختم به نظرم مساوی فسخ ولز با ضریب 2.14 ارزش ریسک داشته باشه ویرایش بوسیله کاربر 1395/03/30 10:55:55 ب.ظ
|
|
|
|
|
|
اصل ارسال توسط : Roby  سینا جان شما لطف دارید اما مسلما شانس هم دخیل بوده من بیشتر به ضریب توجه می کنم فرانسه هم دو بازی قبل نشون داد که در گلزنی مشکل داره از طرف مقابل هم سوئیس تیمی هست که خوب دفاع می کنه برای همین احتمال کم گل شدن بازی رو میدادم. تا اینجای کار تقریبا همه لاینهایی که از یورو گرفتم روی آندر 2 بوده کلا جام کم گلی هست اما دو بازی فردا گزینه های مناسبی برای آندر 2 نیستند . پیش بینی برنده هم سخته شاید فقط بصورت لایو دنبال کنم
الان نگاهی به ضرایب انداختم به نظرم مساوی فسخ ولز با ضریب 2.14 ارزش ریسک داشته باشه حاجی بازم عالی گفتی چشت نزنیم یورو رو خوب دنبال میکنی قبلا زیاد با بازی های ملی حال نمیکردی من واسه بازی های امروز خیلی دو دل بودم الان لایو یه چیزی هایی زدم
|
 8 کاربر از valencia برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
|
اصل ارسال توسط : valencia  اصل ارسال توسط : Roby  سینا جان شما لطف دارید اما مسلما شانس هم دخیل بوده من بیشتر به ضریب توجه می کنم فرانسه هم دو بازی قبل نشون داد که در گلزنی مشکل داره از طرف مقابل هم سوئیس تیمی هست که خوب دفاع می کنه برای همین احتمال کم گل شدن بازی رو میدادم. تا اینجای کار تقریبا همه لاینهایی که از یورو گرفتم روی آندر 2 بوده کلا جام کم گلی هست اما دو بازی فردا گزینه های مناسبی برای آندر 2 نیستند . پیش بینی برنده هم سخته شاید فقط بصورت لایو دنبال کنم
الان نگاهی به ضرایب انداختم به نظرم مساوی فسخ ولز با ضریب 2.14 ارزش ریسک داشته باشه حاجی بازم عالی گفتی چشت نزنیم یورو رو خوب دنبال میکنی قبلا زیاد با بازی های ملی حال نمیکردی من واسه بازی های امروز خیلی دو دل بودم الان لایو یه چیزی هایی زدم لطف داری .البته تا جایی که دنبال کردم همه دوستان پیش بینی هاشون در مورد این جام عالی بوده . روسیه معلوم بود که تیم داغونی هست ولی ولز تیم بانشاطیه از معدود تیمهای این جامه که صرفا بدنبال دفاع کردن و حداقل امتیاز نیست به نظرم از سایر تیمها زیباتر بازی می کنه. فقط حیف که استیک کمی روش گذاشتم . اما واقعا خاک بر سر انگلیس کنند اصلا انگار نه انگار رتبه اول رو از دست دادند اصلا تیم زهرداری نیست . من از قدیم به همه تیمهای بریتانیایی به جز ایرلند جنوبی علاقه داشتم و دارم (جای اسکاتلند هم خالیه) همیشه تیمهای بریتانیا بازیهاشون باز و رو به جلو بود و کمتر دیده میشد که دنبال دفاع چند لایه باشند الانم ولز و ایرلند شمالی هنوز این خصیصه رو حفظ کردند اما جدشون که انگلیس باشه دست کمی از آلبانی نداره با این بازیهای کسل کننده هیچ وقت بیاد نداشتم انگلیس اینقدر بی روح بازی کنه حتی زمان اریکسون و کاپلو. خیلی دلم میخاد ایرلند شمالی هم مثل ولز صعود کنه و حتی ولز اگه کمی خوش شانس باشه شاید بتونه تا مراحل بالاتر پیش بره
|
|
|
|
|
|
اصل ارسال توسط : Roby  اصل ارسال توسط : valencia  اصل ارسال توسط : Roby  سینا جان شما لطف دارید اما مسلما شانس هم دخیل بوده من بیشتر به ضریب توجه می کنم فرانسه هم دو بازی قبل نشون داد که در گلزنی مشکل داره از طرف مقابل هم سوئیس تیمی هست که خوب دفاع می کنه برای همین احتمال کم گل شدن بازی رو میدادم. تا اینجای کار تقریبا همه لاینهایی که از یورو گرفتم روی آندر 2 بوده کلا جام کم گلی هست اما دو بازی فردا گزینه های مناسبی برای آندر 2 نیستند . پیش بینی برنده هم سخته شاید فقط بصورت لایو دنبال کنم
الان نگاهی به ضرایب انداختم به نظرم مساوی فسخ ولز با ضریب 2.14 ارزش ریسک داشته باشه حاجی بازم عالی گفتی چشت نزنیم یورو رو خوب دنبال میکنی قبلا زیاد با بازی های ملی حال نمیکردی من واسه بازی های امروز خیلی دو دل بودم الان لایو یه چیزی هایی زدم لطف داری .البته تا جایی که دنبال کردم همه دوستان پیش بینی هاشون در مورد این جام عالی بوده . روسیه معلوم بود که تیم داغونی هست ولی ولز تیم بانشاطیه از معدود تیمهای این جامه که صرفا بدنبال دفاع کردن و حداقل امتیاز نیست به نظرم از سایر تیمها زیباتر بازی می کنه. فقط حیف که استیک کمی روش گذاشتم . اما واقعا خاک بر سر انگلیس کنند اصلا انگار نه انگار رتبه اول رو از دست دادند اصلا تیم زهرداری نیست . من از قدیم به همه تیمهای بریتانیایی به جز ایرلند جنوبی علاقه داشتم و دارم (جای اسکاتلند هم خالیه) همیشه تیمهای بریتانیا بازیهاشون باز و رو به جلو بود و کمتر دیده میشد که دنبال دفاع چند لایه باشند الانم ولز و ایرلند شمالی هنوز این خصیصه رو حفظ کردند اما جدشون که انگلیس باشه دست کمی از آلبانی نداره با این بازیهای کسل کننده هیچ وقت بیاد نداشتم انگلیس اینقدر بی روح بازی کنه حتی زمان اریکسون و کاپلو. خیلی دلم میخاد ایرلند شمالی هم مثل ولز صعود کنه و حتی ولز اگه کمی خوش شانس باشه شاید بتونه تا مراحل بالاتر پیش بره تنها مشکل انگلیس اینه که آدم نحسی مثل گری نویل همراه این تیمه ولز که 2 هیچ جلو بود بردش رو با گل زنی انگلیس تو نیمه دوم میکس کردم ولی نزاشتم انگلیس دوباره بهم ضربه بزنه دیدم اوضاع خرابه با یک جبرانی آندر نیم تهدید رو به فرصت تبدیل کردم خخ اما اگه همون موقع برد ولز رو با ضریب 1.14 سنگین میرفتم ارزش داشت معمولا رو این جور ضریب ها سنگین نمیزنم مگه اینکه خیلی مطمئن باشن که اینبارم از دست رفت حالا بازی فردا بنظرتون برد آلمان رو خوب بریم؟ نکنه آلمان از قصد نبره که بیوفته اونور آخه الان اینطرف جدول ترافیک سختیه ولی خب اسپانیا خودش از همه اینوریا ترسناک تره واسه آلمان!
|
 8 کاربر از valencia برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
|
آره منم به سیاسی کاری های آلمانی ها شک دارم از اینکارها زیاد میکنند. ضرایب بازی آلمان زیاد جالب نبود چیز بدرد بخوری پیدا نکردم اما فکر می کنم -1 لهستان با ضریب 3.08 ارزشش رو داشته باشه. فقط نگرانیم از اینه که تیمها عمدا بخوان دوم یا سوم بشن هیچ جوری هم نمیشه فهمید دنیال چی هستن شرایط این گروه کلا بغرنج شده مثلا این سناریو لهستان توان کنترل بازی با اکراین رو داره و میتونه بازی رو ببنده منتظر بشه ببینه بازی آلمان و ایرلند چه اتفاقی میفته اگه دنبال دومی باشه این سیاست بهترین راه کار هست برای لهستان.
واقعا کلافه کننده است آدم بخاد این جور مسائل رو هم لحاظ کنه اگه شرایط طبیعی باشه هر دو تیم نباید برای بردن مشکلی داشته باشند
|
 9 کاربر از Roby برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
|
لهستان - اکراین آندر 2 ضریب 2.07 بخاطر اینکه اکراین به تفاضل گل نیاز داره احتمالا ضریب آندر این بازی رو بالا دادند. ولی مساله اینه که آیا اکراین توان تسلط بر لهستان رو داره؟ تجربه های قبلی نشون داده که تیمهایی که در شرایط اوت شدن هستند و حتی کلا شانسی ندارند برخلاف باور عمومی به راحتی تسلیم نمی شند و به آب و آتش هم نمی زنند اکثرا اینجور بازیها بازیهای خسته کننده و بسته ای میشه. از طرف دیگه اکراین چاره ای جز کنترل بازی و منتظر فرصت موندن و دلبستن به نتیجه بازی همزمان نداره در نتیجه هم از حیث توانایی و هم از حیث هدف گذاری بعیده که اکراین به بازی انتحاری و سراسر هجومی دست بزنه . لهستان هم اگه به عنوان دومی راضی تر باشه به این مساله دامن خواهد زد اگر بازی رو در رو ملاک رتبه بندی باشه لهستان حتی در صورت باخت با 1 گل و مساوی ایرلند هم تیم دوم خواهد بود اما در کل همونطور که گفتم شرایط این گروه خیلی پیچیده است و نتایج بازیها به شدت روی هم تاثیر گذاره ویرایش بوسیله کاربر 1395/03/31 10:12:53 ب.ظ
|
|
|
|
|
|
اصل ارسال توسط : Roby  لهستان - اکراین آندر 2 ضریب 2.07 بخاطر اینکه اکراین به تفاضل گل نیاز داره احتمالا ضریب آندر این بازی رو بالا دادند. ولی مساله اینه که آیا اکراین توان تسلط بر لهستان رو داره؟ تجربه های قبلی نشون داده که تیمهایی که در شرایط اوت شدن هستند و حتی کلا شانسی ندارند برخلاف باور عمومی به راحتی تسلیم نمی شند و به آب و آتش هم نمی زنند اکثرا اینجور بازیها بازیهای خسته کننده و بسته ای میشه. از طرف دیگه اکراین چاره ای جز کنترل بازی و منتظر فرصت موندن و دلبستن به نتیجه بازی همزمان نداره در نتیجه هم از حیث توانایی و هم از حیث هدف گذاری بعیده که اکراین به بازی انتحاری و سراسر هجومی دست بزنه . لهستان هم اگه به عنوان دومی راضی تر باشه به این مساله دامن خواهد زد اگر بازی رو در رو ملاک رتبه بندی باشه لهستان حتی در صورت باخت با 1 گل و مساوی ایرلند هم تیم دوم خواهد بود اما در کل همونطور که گفتم شرایط این گروه خیلی پیچیده است و نتایج بازیها به شدت روی هم تاثیر گذاره نه حاجی اشتباه نکن اکراین اولین تیم حذف شده جام هست حتی اگه 10 گل هم به لهستان بزنه نمیتونه صعود کنه چون بازی رودر رو رو به ایرلند شمالی باخته و اگه قرارر باشه از این گروه تیم سومی بره بالا بدون شک ایرلند شمالیه حذف اکراین رو که 1 هفته پیش اخبار سراسری گفت اکراین فقط میتونه یک بازی حیسیتی بکنه یا اینکه این بازی رو به جون هاش فرصت بده یا اینکه کلا بدون روحیه و انگیزه شل بگیرن لهستان چندتا بزنه ولی خب همون قضیه اول دومی کار رو پیچیده کرده!
|
 4 کاربر از valencia برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
|
نقل قول:من از قدیم به همه تیمهای بریتانیایی به جز ایرلند جنوبی علاقه داشتم و دارم البته رابی جون ایرلند جنوبی همون بود که تراپاتونی مربیش بود بعد تیری هانری با دست بهشون گل زد تو پلی آف و فرانسه با نامردی رفت جام جانی البته یبارم ایرلند جنوبی ایران رو تو پلی آف حذف کرد یک لحظه فکر کردم اشتباه گفتی و از ایلند شمالی بدت میاد ولی حالا احتمال میدم بخاطر شکست ایران از ایرلند جنوبی بدت میاد منم از اون بازی رو به جلو و دوندگی هاشون خوشم میاد اما اون سبک بازی رو معمولا تو خونه خودشون انجام میدن مثلا تو این جام که تو خاک فرانسه برگذار میشه از اون مدل بازی ها ندیدیم و کلا تیم ها همه فکر میکنن که میهمانن و دفاعی بازی میکنن رابی واسه بازی ترکیه چک و اسپانیا کرواسی نظری نداری؟ فردا 4 تا بازی داریم
|
 5 کاربر از valencia برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
 رتبه: Memberگروه ها: Registered
تاریخ عضویت: 1395/02/25 ارسالها: 24  مکان: :) تشکرها: 198 بار 184 تشکر دریافتی در 24 ارسال
|
این تیم اکراین بی صاحب مونده ، بعد هر بازی میرن رختکن نوشابه میخورنو دود میکنن http://www.asriran.com/f...در-رختکن-تیم-اوکراین-عکس
|
 7 کاربر از afshin برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
|
اصل ارسال توسط : valencia  اصل ارسال توسط : Roby  لهستان - اکراین آندر 2 ضریب 2.07 بخاطر اینکه اکراین به تفاضل گل نیاز داره احتمالا ضریب آندر این بازی رو بالا دادند. ولی مساله اینه که آیا اکراین توان تسلط بر لهستان رو داره؟ تجربه های قبلی نشون داده که تیمهایی که در شرایط اوت شدن هستند و حتی کلا شانسی ندارند برخلاف باور عمومی به راحتی تسلیم نمی شند و به آب و آتش هم نمی زنند اکثرا اینجور بازیها بازیهای خسته کننده و بسته ای میشه. از طرف دیگه اکراین چاره ای جز کنترل بازی و منتظر فرصت موندن و دلبستن به نتیجه بازی همزمان نداره در نتیجه هم از حیث توانایی و هم از حیث هدف گذاری بعیده که اکراین به بازی انتحاری و سراسر هجومی دست بزنه . لهستان هم اگه به عنوان دومی راضی تر باشه به این مساله دامن خواهد زد اگر بازی رو در رو ملاک رتبه بندی باشه لهستان حتی در صورت باخت با 1 گل و مساوی ایرلند هم تیم دوم خواهد بود اما در کل همونطور که گفتم شرایط این گروه خیلی پیچیده است و نتایج بازیها به شدت روی هم تاثیر گذاره نه حاجی اشتباه نکن اکراین اولین تیم حذف شده جام هست حتی اگه 10 گل هم به لهستان بزنه نمیتونه صعود کنه چون بازی رودر رو رو به ایرلند شمالی باخته و اگه قرارر باشه از این گروه تیم سومی بره بالا بدون شک ایرلند شمالیه حذف اکراین رو که 1 هفته پیش اخبار سراسری گفت اکراین فقط میتونه یک بازی حیسیتی بکنه یا اینکه این بازی رو به جون هاش فرصت بده یا اینکه کلا بدون روحیه و انگیزه شل بگیرن لهستان چندتا بزنه ولی خب همون قضیه اول دومی کار رو پیچیده کرده! ممنون بابت توضیحاتت من فکر کردم اول تفاضل هست بعد بازی رو در رو . اما همونطور که گفتی بحث اول دومی کار رو سخت کرده لهستان الان دومیش بیشتر دست خودشه
|
 5 کاربر از Roby برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
|
اصل ارسال توسط : valencia  نقل قول:من از قدیم به همه تیمهای بریتانیایی به جز ایرلند جنوبی علاقه داشتم و دارم البته رابی جون ایرلند جنوبی همون بود که تراپاتونی مربیش بود بعد تیری هانری با دست بهشون گل زد تو پلی آف و فرانسه با نامردی رفت جام جانی البته یبارم ایرلند جنوبی ایران رو تو پلی آف حذف کرد یک لحظه فکر کردم اشتباه گفتی و از ایلند شمالی بدت میاد ولی حالا احتمال میدم بخاطر شکست ایران از ایرلند جنوبی بدت میاد منم از اون بازی رو به جلو و دوندگی هاشون خوشم میاد اما اون سبک بازی رو معمولا تو خونه خودشون انجام میدن مثلا تو این جام که تو خاک فرانسه برگذار میشه از اون مدل بازی ها ندیدیم و کلا تیم ها همه فکر میکنن که میهمانن و دفاعی بازی میکنن رابی واسه بازی ترکیه چک و اسپانیا کرواسی نظری نداری؟ فردا 4 تا بازی داریم نه دقیقا همین ایرلند جنوبی هست که ازش بدم میاد کاری هم به بازیش با ایران نداره کلا از سبک بازیشون خوشم نمیاد و اینکه یه جورایی جزء تیمهای بریتانیایی هم محسوب نمی شند. بازیهای فردا رو هنوز چک نکردم بقول این مربیها بازی به بازی جلو میریم
|
 4 کاربر از Roby برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
|
اصل ارسال توسط : Roby  اصل ارسال توسط : valencia  نقل قول:من از قدیم به همه تیمهای بریتانیایی به جز ایرلند جنوبی علاقه داشتم و دارم البته رابی جون ایرلند جنوبی همون بود که تراپاتونی مربیش بود بعد تیری هانری با دست بهشون گل زد تو پلی آف و فرانسه با نامردی رفت جام جانی البته یبارم ایرلند جنوبی ایران رو تو پلی آف حذف کرد یک لحظه فکر کردم اشتباه گفتی و از ایلند شمالی بدت میاد ولی حالا احتمال میدم بخاطر شکست ایران از ایرلند جنوبی بدت میاد منم از اون بازی رو به جلو و دوندگی هاشون خوشم میاد اما اون سبک بازی رو معمولا تو خونه خودشون انجام میدن مثلا تو این جام که تو خاک فرانسه برگذار میشه از اون مدل بازی ها ندیدیم و کلا تیم ها همه فکر میکنن که میهمانن و دفاعی بازی میکنن رابی واسه بازی ترکیه چک و اسپانیا کرواسی نظری نداری؟ فردا 4 تا بازی داریم نه دقیقا همین ایرلند جنوبی هست که ازش بدم میاد کاری هم به بازیش با ایران نداره کلا از سبک بازیشون خوشم نمیاد و اینکه یه جورایی جزء تیمهای بریتانیایی هم محسوب نمی شند. بازیهای فردا رو هنوز چک نکردم بقول این مربیها بازی به بازی جلو میریم اسپانیا اینا هم امشب بازی دارن رابی مثل اینکه چشم خوردی
|
 3 کاربر از valencia برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
|
شاید باورش سخت باشه اما من از جام جهانی 82 طرفدار ولز و اسکاتلند وایرلند شمالی ( با اون دروازه بان افسانه ایشون چت جنینگیز) بودم کلا از زمان اون پاسورهای فوتبالی (نمیدونم کسی یادش هست یا نه) از عکسها و اسم این تیمها خوشم میومد انگلیس هم که دیگه جای خودش رو داره . جام جهانی 86 و 90 تیم معرکه ای بودند با مربیگری بابی رابسون خدائیش حقشون حداقل یک فینال بود. 86 که با گل مردود مارادونا حذف شدند و 90 هم در حالیکه بازی رو در اختیار داشتند نهایتا با پنالتی به آلمان باختند. نسل فوق العاده ای بود و فوتبال قشننگی هم بازی می کردند. گری لینه کر(86 با 6 گل آقای گل شد و 90 هم با 5 گل دوم شد) ، برایان رابسون(که همیشه خدا مصدوم بود) ، پیتر شیلتون ، برادران گری و تری استیونس که اورتونی بودند ؛ کریس وادل ( تکنیکش عالی بود و خیلی هم خوش تیپ بود این بشر) ، دیوید پلات ( چقدر از مدل موهاش بدم میومد) ، گلن هادل که بعدها یه مدت هم مربی تیم ملی شد ، پیتر بردسلی ( توی لیورپول کنار یان راش یه مدت زوج عالی بودند) ، آخییییییییییی. یادش بخیر چقدر زود گذذشت انگار همین دیروز بود . برزیل ببر کاغدی ( تیتر کیهان بعد بازی برزیل با الجزایر که به سختی 1-0 بردند) و اون بازی رویایی برزیل - فرانسه ( اون نسل فرانسه رو هم خیلی دوست داشتم اونا هم 82 و 86 حقشون حتی یک قهرمانی بود هر دوبار هم مقابل آلبمان حذف شدند) انگلستان - آرزانتین ( از اون موقع از این تیم متنفر شدم یادمه کلی بعد بازی گریه کردم که این طور ناجوانمردانه انگلیس حذف شد گل بازی رو هم لینه کر زد که آقای گل جام شد) و فینال عجیب آلمان غربی - آرژانتین و اون بازگشت معجزه آسای ژرمن ها بعد از اینکه 2-0 عقب افتادند یکی از گلها رو یادمه رومنیگه زد. به قول داریوش "فرصت موندن ما خیلی کمه" . واقعا زندگی خیلی کوتاهه و خیلی هم سریع می گذره. فوتبال ملی مدتهاست برای من تبدیل شده به یادآوری خاطرات گذشته و یک حس نوستالژیک غمناک. ویرایش بوسیله کاربر 1395/04/01 11:40:40 ق.ظ
|
 5 کاربر از Roby برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
جهش به انجمن
شما مجاز به ارسال مطلب در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این انجمن نمی باشید.