رتبه: Memberگروه ها: Registered
تاریخ عضویت: 1395/02/24 ارسالها: 32  تشکرها: 77 بار 213 تشکر دریافتی در 39 ارسال
|
دوستان قمارباز سلام علیکم
امیدوارم حالتان خوب باشد و اینجا همچنان برقرار بماند.
|
 9 کاربر از Reza.Delpotro برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
 رتبه: Administrationگروه ها: Administrators
تاریخ عضویت: 1395/02/24 ارسالها: 345   تشکرها: 1125 بار 1784 تشکر دریافتی در 345 ارسال
|
سلام به همه . بابا دمتون گرم . پشمام ریخت ایندفعه . شرمنده همتونم .
|
 8 کاربر از footballbetting برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تاریخ عضویت: 1395/02/24 ارسالها: 345   تشکرها: 1125 بار 1784 تشکر دریافتی در 345 ارسال
|
|
 3 کاربر از footballbetting برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تاریخ عضویت: 1395/02/24 ارسالها: 2  مکان: NoWhere تشکرها: 143 بار 13 تشکر دریافتی در 2 ارسال
|
اصل ارسال توسط : footballbetting  سلام به همه . بابا دمتون گرم . پشمام ریخت ایندفعه . شرمنده همتونم . سلام تقریبا هر دو روزی یک بار چک میکردم سایت رو ولی باز نمیشد، حالم گرفته شده بود. ایشالا سایت عالی مستدام
|
 7 کاربر از amirbasketbalist برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
 رتبه: Newbieگروه ها: Registered
تاریخ عضویت: 1395/02/25 ارسالها: 14  مکان: ;v[ تشکرها: 36 بار 82 تشکر دریافتی در 14 ارسال
|
درود به همه دوستان خوشحالم که میبینم شما هم مثل بنده سنگر قماربازی رو ترک نکردید و همچنان در حال جنگ و جدال با بوکی ها هستید!  فعالیت دوباره سایت رو هم تبریک میگم و امیدوارم همه بت هاتون برد باشه و حسابتون پر از پول. موفق باشید
|
 7 کاربر از mohsentotti برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تاریخ عضویت: 1395/02/25 ارسالها: 2   تشکرها: 54 بار 8 تشکر دریافتی در 2 ارسال
|
اصل ارسال توسط : footballbetting  سلام به همه . بابا دمتون گرم . پشمام ریخت ایندفعه . شرمنده همتونم . سلام دمت گرم سایت رو بالا اوردی منم فکر کردم شما رو گرفتن نامردا.
|
 7 کاربر از fardin007 برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تشکرها: 17 بار 25 تشکر دریافتی در 9 ارسال
|
من مجبور شدم دوباره ثبت نام کنم. نام کاربری و رمز عبورمو میگفت اشتباهست. در صورتی که کاملا مطمئنم. من یادداشت کرده بودم
|
 5 کاربر از 40ravin برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
|
اصل ارسال توسط : 40ravin  من مجبور شدم دوباره ثبت نام کنم. نام کاربری و رمز عبورمو میگفت اشتباهست. در صورتی که کاملا مطمئنم. من یادداشت کرده بودم forgot pass اگر جواب نده یعنی پاک شده. چون انجمن به روزهای اولیه برگشته . هر یکسال یکبار این اتفاق میفته .
|
 3 کاربر از footballbetting برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تاریخ عضویت: 1395/03/15 ارسالها: 28  تشکرها: 143 بار 246 تشکر دریافتی در 28 ارسال
|
سلام به همه. انشالله دوباره از لاینها و نظرات کارشناسی خوبتون استفاده کنیم. دیگه خسته شده بودم از کانالها و گروههای چرت تلگرام که توسط یه عده که هیچی نمیدونستن اداره میشدن و اعصاب خورد کن و خنده داربودن. یکی بود میگفت گروهی هستیم که بازیها رو آنالیز میکنیم بعد از هر بازی ۵ تا لاین میزاشت که اگی یکیش برد میشد کلا اون بازی رو برد میزد
|
 6 کاربر از soly1360 برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
 رتبه: Advanced Memberگروه ها: کاربر ویژه
تاریخ عضویت: 1395/02/29 ارسالها: 340   مکان: ایران تشکرها: 1273 بار 1847 تشکر دریافتی در 339 ارسال
|
سلام همکارهای عزیز منم خسته شدم از بس رو آدرس های انجمن کلیک کردم ولی چیزی بالا نمیومد دیگه نا امید شده بودم که امروز بلاخره ایمیل آقا فرهاد رسید
|
 6 کاربر از valencia برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
 رتبه: Advanced Memberگروه ها: Registered, کاربر ویژه
تاریخ عضویت: 1395/02/24 ارسالها: 180  مکان: Monte Carlo تشکرها: 1174 بار 1104 تشکر دریافتی در 180 ارسال
|
اصل ارسال توسط : valencia  سلام همکارهای عزیز منم خسته شدم از بس رو آدرس های انجمن کلیک کردم ولی چیزی بالا نمیومد دیگه نا امید شده بودم که امروز بلاخره ایمیل آقا فرهاد رسید سینا من فکر می کردم تو رو گرفتن  ویرایش بوسیله کاربر 1396/08/29 10:54:22 ق.ظ
| دلیل ویرایش: مشخص نشده است
|
 5 کاربر از arian برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تاریخ عضویت: 1395/02/29 ارسالها: 340   مکان: ایران تشکرها: 1273 بار 1847 تشکر دریافتی در 339 ارسال
|
اصل ارسال توسط : arian  اصل ارسال توسط : valencia  سلام همکارهای عزیز منم خسته شدم از بس رو آدرس های انجمن کلیک کردم ولی چیزی بالا نمیومد دیگه نا امید شده بودم که امروز بلاخره ایمیل آقا فرهاد رسید سینا من فکر می کردم تو رو گرفتن  منو چرا خخ اگه ایمیل یاهوت رو چک میکردی این فکرو نمیکردی
|
 4 کاربر از valencia برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تشکرها: 643 بار 511 تشکر دریافتی در 68 ارسال
|
|
 6 کاربر از DoOrDie برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تاریخ عضویت: 1395/04/06 ارسالها: 8  تشکرها: 34 بار 46 تشکر دریافتی در 8 ارسال
|
اینجا دوباره راه افتاده سلام به همه
|
 7 کاربر از Leopard برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تاریخ عضویت: 1395/02/24 ارسالها: 12  تشکرها: 602 بار 48 تشکر دریافتی در 12 ارسال
|
سلام به همه بعد 50 روز من انجمن پیدا کردم دهنم سرویس شد از بس لینک باز کردم چیزی نیومد من گفتم دیگه بگا رفته انجمن تا دسته.بخدا سرکار هم میرفتم فکرم مشغول انجمن بود چی شد یهو غیب شد! ایمیل هم که نیومد اصلا برام  فرهاد جان لا اقل یه کانال تلگرام پرایوت بزن که آدرس سایت رو داشته باشیم جهت اطلاع رسانی به بچه ها بخدا دپرس شده بودم این ظلمو بر ما روا نکن ای مدیر  ویرایش بوسیله کاربر 1396/10/01 10:18:51 ق.ظ
| دلیل ویرایش: مشخص نشده است
|
 4 کاربر از ali bet برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تاریخ عضویت: 1395/02/24 ارسالها: 32  تشکرها: 77 بار 213 تشکر دریافتی در 39 ارسال
|
سلام
در آستانه سال جدید میلادی بیاید دست به دست هم بدیم و
Make Anjoman Great Again
|
 3 کاربر از Reza.Delpotro برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
|
اصل ارسال توسط : Reza.Delpotro  سلام
Make Anjoman Great Again سلام آقا رضا شما همیشه بد قولی میکنی
|
 4 کاربر از valencia برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
|
اصل ارسال توسط : valencia  اصل ارسال توسط : Reza.Delpotro  سلام
Make Anjoman Great Again سلام آقا رضا شما همیشه بد قولی میکنی نه دیگه امسال هستم
|
 4 کاربر از Reza.Delpotro برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تاریخ عضویت: 1395/03/30 ارسالها: 25  تشکرها: 25 بار 92 تشکر دریافتی در 24 ارسال
|
سلام کسی تا حالا روش مارتینگل رو در چند سایت پیاده کرده؟؟ سایت ها مشکلی دارن با مارتینگل؟؟ فرض رو بر این میزاریم ک یک بانک 15000 دلاری برای اینکار داریم و در چند تا سایت میخواییم به روش مارتینگل شرط ببندیم!
|
|
|
|
|
|
|
اصل ارسال توسط : win365  سلام کسی تا حالا روش مارتینگل رو در چند سایت پیاده کرده؟؟ سایت ها مشکلی دارن با مارتینگل؟؟ فرض رو بر این میزاریم ک یک بانک 15000 دلاری برای اینکار داریم و در چند تا سایت میخواییم به روش مارتینگل شرط ببندیم! خیلی هم خوشحال میشند .چرا باید مشکل داشته باشند ؟ مارتینگل در بازی های کازینو که امری معمولی به حساب میاد . فکر نمیکنم سایتی به شما چیزی بگه . در واقع مشکلی نیست .
|
 5 کاربر از footballbetting برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
جهش به انجمن
شما مجاز به ارسال مطلب در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این انجمن نمی باشید.