1xbet LEON Bets melbet
خوش آمدید! برای فعال سازی امکانات لطفا ورود.ثبت نام های جدید غیر فعال شده است.

توجه

Icon
Error

10 صفحه«<56789>»
انتخابها
برو به آخرین ارسال برو به آخرین ناخوانده
Offline valencia  
#121 ارسال شده : 1395/05/12 08:06:42 ق.ظ
valencia

رتبه: Advanced Member

گروه ها: کاربر ویژه
مرد
Iran (Islamic Republic Of)
مکان: ایران

تشکرها: 1273 بار
1847 تشکر دریافتی در 339 ارسال

این خبر خیلی با حاله دم سرپرست نفت آبادان گرم

حالا فوقش یه سنگی هم خورد تو سر یکی از بازیکنای تراکتور و از دنیا رفت مگه چی میشه؟!!

LOL
thanks 8 کاربر از valencia برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
emadcorleone در تاریخ 1395/05/12, starbet در تاریخ 1395/05/12, JJ66 در تاریخ 1395/05/12, arian در تاریخ 1395/05/12, afshin در تاریخ 1395/05/12, footballbetting در تاریخ 1395/05/12, DoOrDie در تاریخ 1395/05/17, silence21 در تاریخ 1395/05/31
Offline arian  
#122 ارسال شده : 1395/05/17 07:19:57 ق.ظ
arian

گروه ها: Registered, کاربر ویژه
Monaco
مکان: Monte Carlo

تشکرها: 1174 بار
1104 تشکر دریافتی در 180 ارسال
پشت پرده قمار در فوتبال ایران
این روزها تعداد زیادی از کاربران اینترنتی به شرط‌بندی‌های مجازی مشغولند

رئیس مرکز تشخیص پلیس فتا: رصد نشدن توسط پلیس فتا از دلایل فیلترنشدن سایت‌های شرط‌بندی است عليزاده، جامعه‌شناس: دلیل شرط‌بندی‌های مجازی فاصله گرفتن ایرانی‌ها از فضیلت کار است...

این روزها بازار شرط‌بندی فوتبال در ایران، بیشتر از هر زمانی دیگری داغ است و این را می‌توان از چند هزار وب‌سایت فعال در داخل کشور فهمید؛ با این‌که بعضی ترجیح می‌دهند همچنان کاربر سایت‌های خارجی باقی بمانند. اعدادی که برای گردش و درآمد مالی ناشی از این پیش‌بینی‌ها هم مطرح می‌شود، اگرچه کمی متفاوت ولی نجومی‌اند و هر روز هم بخشی از سرمایه داخلی به واسطه پیش‌بینی در وب‌سایت‌های خارجی از کشور خارج می‌شود. کاربران این وب‌سایت‌ها هم گستره زیادی پیاده کرده‌اند و نمی‌توان آنها را به یک جغرافیا یا طبقه خاص نسبت داد. در سال‌های گذشته و با گسترش این نوع شرط‌بندی‌ها، این سوال بین جامعه‌شناسان و کارشناسان وب ایجاد شده است؛ این‌که چه می‌شود جوانی در ایران دارایی‌ خود را روی حوادث بازی دوتیم ناشناخته فوتبال در لیگ دسته‌ دوم یونان یا هرکشور دیگری قمار می‌کند؟ جذابیت این پیش‌بینی‌های هزینه‌دار چیست و چرا افراد پس از تجربه باخت‌های مکرر، همچنان به فعالیت خود ادامه می‌دهند؟

دست‌های پشت‌پرده در شرط‌بندی فوتبال کمتر از بازار بورس و «آتی»
«مجید» یکی از کسانی است که چند سالی می‌شود شرط‌بندی فوتبال می‌کند. او که فارغ‌التحصیل رشته آمار در مقطع کارشناسی‌ارشد و ساکن تهران است، درباره شیوه و دلیل ورودش به شرط‌‌‌بندی فوتبال به «شهروند» می‌گوید: «سال ٨٩ وارد بازار آتی یا به اصطلاح (future) شدم، قبل از آن هم در بورس فعالیت می‌کردم؛ بورس بازاری است که سهام را با اهرم یک خریدوفروش می‌کنید و سود زیان شما برابر با هزینه‌ای است که انجام می‌دهید. بعد از مدتی دیدم بورس خیلی هیجان ندارد، وارد بازار فیوچر شدم که اهرم آن ١٠ است، یعنی سود و زیان شما در هر مورد ١٠برابر می‌شود که درحوزه سکه است و حسابت هر روز، به‌روز می‌شود. ٦ماهی در بازار آتی فعالیت کردم که این‌جا هم ضرر کردم؛ یعنی طی زد‌و‌بند یکی از مدیران بانکی با فرزندش، پیش‌فروش سکه راه ‌انداختند که من خیلی ضرر کردم تا این‌که ‌سال٩٠ یکی از دوستان بازار شرط‌بندی ورزشی را به من معرفی کرد.»

«مجید» که هم‌اکنون به کارهای پژوهشی و تدریس خصوصی مشغول است، درباره تفاوت‌های بازار بورس و شرط‌بندی ادامه می‌دهد: «وب‌سایت‌های پیش‌بینی فوتبال خلاف بورس و آتی، کارمزدی از شما نمی‌گیرد و به‌ ازای هربار که حسابت را شارژ می‌کنی، ٥‌درصد مبلغ شما را افزایش می‌دهد، در بازار بورس و آتی ٣روز کاری طول می‌کشد تا پول به حسابت برگردد ولی این زمان در وب‌سایت شرط‌بندی کمتر از ٢٤ساعت است و مهم‌تر از همه این‌که این‌جا با فوتبال سروکار داری که دست‌های پشت‌پرده در آن بسیار کمتر از بورس و آتیه است؛ البته امکان تبانی وجود دارد که در بازی‌های مهم کمتر اتفاق می‌افتد و این تبانی می‌تواند به نفع من هم باشد.»

این فارغ‌التحصیل رشته آمار به جذابیت‌ها و اعتیاد نهفته در این کار هم اشاره می‌کند: «اوایل با ریسک پایین کار می‌کردم و سود خوبی هم داشتم ولی قمار است و وسوسه؛ زمانی که می‌بازی، عقلانیت به کمتر از یک‌‌سوم حالت عادی می‌رسد و چون می‌خواهی باخت را جبران کنی، مدام ریسک پیش‌بینی‌هایت را بالا می‌بری که معمولا باعث باخت‌های مکرر و سنگین می‌شود و این بزرگترین معضل این بازار است. به قول کارگردان معروف فرانسوی، «وودی آلن»، زندگی یک قمار بزرگ است، می‌بری می‌بازی، می‌بری می‌بازی و درنهایت این قمارخانه‌ها هستند که به سود می‌رسند ولی دراین بین تو واقعا هیجان عجیبی را تجربه می‌کنی. من حتی در خواب هم هیجان قمار دارم.»

«مجید» که در طول شبانه‌روز پیش‌بینی‌هایش ادامه دارند، درباره مبلغ سود و زیان خود در این سال‌ها می‌گوید: «در این چندساله واقعا بیشتر از ٣٠‌میلیون تومان ضرر کردم و بیشترین سودم مربوط به بازی برگشت رئال‌مادرید با شالکه در لیگ اروپا بود؛ بازی رفت را رئال در «فلتینس آرنا»، ورزشگاه اختصاصی شالکه ٢-٠ برد، در برگشت ضریب برد رئال ١/٢ بود و ضریب شالکه ١٤/٣ بود، چون کسی فکر نمی‌کرد شالکه بتواند در «سانتیاگو برنابئو» رئال کهکشانی را ببرد، شالکه تیمی نبود، رئال هم در اوج به‌ سر می‌برد، من شرطم را برد شالکه انتخاب کردم و با شرط ١٠٠‌هزارتومانی، یک‌میلیون و٤٠٠‌هزارتومان بردم. یا بازی آرسنال با سوانسی، من شرط با ضریب ١٠ را بردم، شرط با ضریب بالا زیاد بردم. بیشترین سود و زیان من در یک روز نزدیک به ٢‌میلیون بوده است.»«مجید» یکی دیگر از افراد باسابقه در شرط‌بندی وب‌سایتی است.

او درباره فعالیت‌های این سال‌هایش می‌گوید: «من به هیچ‌کس توصیه نمی‌کنم که وارد این بازار بشود، مگر کسی که صبور باشد و درکنار آن طمع‌کار نباشد و بعید می‌دانم انسانی پیدا شود که طمع‌کار نباشد. اکثر آدم‌ها زمانی این سایت را ترک می‌کنند که دیگر چیزی برای شرط‌بندی نداشته باشند، در بازار آتی اصطلاحی وجود دارد به تام «وجه تضمین اولیه»، یعنی مقدار پولی که برای ورود به بازار نیاز است. زمانی که دیگر این وجه تضمین را نداشته باشی، یعنی به اصطلاح کال مارجین (call margin) بشوی، می‌توانی ادعا کنی که خارج شده‌ای و من هنوز کال مارجین نشدم.»او که وب‌سایت‌های فعال در زمینه شرط‌بندی را «قابل‌اعتماد» می‌داند، ادامه می‌دهد: «یکی از مزیت‌های دیگر این سایت‌ها این است که طرف مقابل را نمی‌بینی، یعنی بازی رودرو نیست که برد شما در شکست دیگری باشد و به‌ این دلیل ناراحت شوی. این‌جا طرف مقابل شما یک سرمایه‌گذار است؛ سایتی که یک فرد پولدار ایجاد کرده و کَندن از چنین آدمی اصلا تو را ناراحت نمی‌کند.»

«وام ١٥ میلیونی‌ام را یک‌هفته‌ای باختم»
«مصطفی» معلم جوانی که در یکی از روستاهای دورافتاده استان کهگیلویه‌و‌بویراحمد به تدریس مشغول است، مهم‌ترین سرگرمی خود را پیش‌بینی فوتبال می‌داند: «من دانشجوی تهران بودم و آن‌زمان همیشه وقت کم می‌آوردم ولی الان با وجود این‌که فعالیت‌هایم چندبرابر شده‌ اما همچنان اوقات فراغت زیادی دارم و این زمان را با شرط‌بندی برای خودم جذاب می‌کنم. این اواخر باخت‌های زیادی را تجربه کردم و حتی وام ١٥میلیونی‌ام را در یک‌هفته باختم ولی باز هم ادامه می‌دهم.» این معلم درباره حس‌و‌حال خود در آن یک‌هفته و پس از آن با خنده ادامه می‌دهد: «الان با خیال راحت می‌گویم که پشیمان نیستم ولی‌ ای کاش کمی حساب‌شده‌تر پیش‌بینی می‌کردم. من تجربه خوبی پیدا کردم و مطمئنم از این به بعد وضعیتم بهتر می‌شود.»

«٩٥‌درصد افراد ضرر می‌کنند»
«برای بار اول که دوستم اتفاقی درباره این سایت‌ها حرف زد، به دلیل علاقه‌ای که به فوتبال داشتم، بلافاصله شروع به شرط‌بندی فوتبال کردم.»؛ «وهاب»، خلاف بسیاری از کاربران، ترجیح می‌دهد که به‌ صورت منطقی و براساس آگاهی فعالیت خود را ادامه دهد و تاکنون شرطی روی تیم‌هایی که نمی‌شناسد، نداشته‌ است. او که دانشجوی اخراجی دانشگاه سیستان‌وبلوچستان و هم‌اکنون ساکن استان فارس است، درباره سود و زیان خود در دو‌سال فعالیتش می‌گوید: «تا الان ضرر کردم و تقریبا می‌توان گفت، بالای ٩٥‌درصد افراد ضرر می‌کنند و این موضوع دلیل بقا و گستردگی این سایت‌هاست و ضرر تقریبی‌ام دو تا سه میلیون بوده که این مبلغ زیادی در شرط‌بندی محسوب نمی‌شود. بیشترین سودم یک‌میلیون و بیشترین ضرر دو‌میلیون درطول یک شبانه‌روز بوده‌ است.» او ادامه می‌دهد: «این کار استرس خیلی زیادی دارد و اگر کسی توان کنترل آن‌ را نداشته باشد، حتما دچار مشکلات روحی می‌شود و این اتفاقی بود که برای یکی از دوستانم افتاد. این کار نیاز به هوش زیادی ندارد ولی تجربه و علاقه‌مندی می‌تواند امکان موفقیت را بالا ببرد، درنهایت توانایی شما را در آنالیز و کارشناسی یک ورزش یا بازی ارتقا می‌دهد.»به گفته او؛ «سایت‌های شرط‌بندی همیشه راه‌هایی برای به اشتباه انداختن کاربرهایشان دارند و نمی‌شود گفت رضایت خیلی زیادی از سایت‌ها وجود دارد اما به دلیل گستردگی و رقابتی که بین سایت‌ها هست، خیلی از آنها عملکرد راضی‌کننده‌ای دارند که به‌طور معمول این سایت‌ها خارجی هستند که به صورت قانونی در کشورشان فعالیت می‌کنند اما سایت‌های ایرانی به جز تعداد خیلی کمی که سابقه طولانی دارند، بقیه قابل اعتماد نیستند.» «آرشام» متولد ‌سال ٦٩ در شهر لنگرود است و از دوران دبیرستان شرط‌بندی در سایت باشگاه تاتنهام انگلیس را شروع کرده‌است. او که به‌ دلیل «سود معنوی شامل سرگرمی، هیجان، انگیزه و گه‌گاهی سود مادی» وارد این عرصه شده ‌است، می‌گوید: «به‌طور تقریبی، تا الان نزدیک به یک‌میلیون تومان ضرر کردم. یک‌شب هم با یک شرط ترکیبی، نزدیک به ١٠‌میلیون برنده شدم؛ با ترکیب چند بازی می‌توانی تا ١٠٠برابر هزینه خودت پول به‌ دست بیاوری. وقتی در یک شب ١٠‌میلیون به ‌دست بیاوری، دیگر این عدد، پول زیادی به‌ حساب نمی‌آید و خیلی راحت درچند روز آن را باختم.»

«آرشام» که از عملکرد وب‌سایت‌های داخلی ناراضی و معتقد است، تنها سود خود را درنظر می‌گیرند، پس از این تجربه‌ها به چنین دیدگاهی درباره این موضوع رسیده ‌است: «گه‌گاهی برای تفریح بد نیستند ولی نباید به آنها اعتیاد پیدا کرد که آسیب‌های مالی و روحی فراوانی ایجاد می‌کند.»

پلیس فتا: دلیل فعالیت برخی سایت‌های شرط‌بندی مصلحت‌اندیشی اقتصادی نیست
اگرچه هر روزه اخبار زیادی در زمینه فیلتر وب‌سایت‌های شرط‌بندی منتشر می‌شود و بعضی از مدیران آنها دستگیر شده‌اند اما با یک جست‌و‌جوی ساده در اینترنت به کلکسیونی از سایت‌های داخلی می‌رسیم که با شعارهای مختلف و متفاوت سعی بر جذب مشتریان داخلی دارند. موضع پلیس فتا در این زمینه چیست و چرا این وب‌سایت‌ها به صورت آزادانه درحال عضوگیری هستند؟ «علی نیک‌نفس»، رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا در پاسخ به این پرسش «شهروند» می‌گوید: «عامل اصلی این موضوع فعالیت پوششی این وب‌سایت‌هاست. اینها در پوشش برگزاری مسابقات و قرعه‌کشی بحث را به‌گونه‌ای مطرح می‌کنند که مشمول جرایم قانونی نشوند. حتی بعضی مدعی استفتایی از دفتر مراجع و کسب مجوز شرعی هستند و این درحالی است که آنچه آنها استفتا می‌کنند، با آنچه در سایت خود انجام می‌دهند، کاملا متفاوت است. فعالیت اینها مصداق قمار است که از نظر قوانین کشور جرم محسوب می‌شود. پس دلایل فیلترنشدن آنها یکی فعالیت پوششی و دیگری نیز رصد‌نشدن توسط پلیس فتاست؛ چون برخی از این سایت‌ها محفلی هستند و امکان دسترسی عمومی به آنها وجود ندارد و به همین دلیل ما از مردم می‌خواهیم که فعالیت محفلی آنها را به ما گزارش دهند.»

اما مطابق گفته‌های کاربران این پایگاه‌های شرط‌بندی به «شهروند»، فواصل زمانی فیلترشدن چنین وب‌سایت‌هایی معمولا ٦ماه و بیشتر است که مدیران آنها قبل از فیلترشدن، آدرس سایت جدید خود را دراختیار اعضا قرار می‌دهند. این کاربران که از سیستم بانکی کشور و به‌ شیوه هر خرید اینترنتی دیگر برای شرط‌بندی بهره می‌گیرند، معتقدند که به دلیل گردش مالی بالا و منفعت این گردش برای اقتصاد کشور، در برخورد با این وب‌سایت‌ها کمی مماشات می‌شود. «نیک‌نفس» دراین‌باره توضیح می‌دهد: «برخورد و مسدودسازی این پایگاه‌ها در صلاحیت کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه دادستانی کل کشور است؛ موضوع ماده ٣-٢٢ جرایم رایانه‌ای. این کمیسیون قاطعانه برخورد می‌کند و چنین مصلحت‌اندیشی‌هایی وجود ندارد. دولت هم در این کمیسیون عضو دارد و نمی‌تواند رأسا به ادامه فعالیت چنین سایت‌هایی اقدام کند. من بعید می‌دانم که به دلیل منفعت اقتصادی، اجازه فعالیت مجرمانه به این وب‌سایت‌ها داده شده ‌باشد.»

«غلام‌رضا عليزاده»، جامعه‌شناس و پژوهشگر اجتماعي هم چندین عامل را در گرایش بخشی از جامعه به سمت شرط‌بندی و شیوه‌های مشابه موثر می‌داند: «یک عامل آن این است که جامعه ما از فضیلت کار فاصله گرفته ‌است و برای تأمین آینده خود به دنبال راه‌هایی با کمترین زحمت است، ضمن این‌که می‌داند این عضویت در وب‌سایت‌های شرط‌بندی معمولا به نفع گردانندگان و مدیران آنهاست و‌ درصد کوچکی به اعضا می‌رسد. این رفتار «رسیدن به موقعیت و رفاه اجتماعی به شیوه میانبر» درجامعه ما ریشه دوانده است و انگار مسابقه‌ای برای رسیدن موقعیت‌های خوب بدون کمترین تلاشی درکشور جریان دارد. باید ریشه‌یابی شود که چرا ما با گام‌های بسیار شتابان قدم به این راه گذاشته‌ایم.»

این جامعه‌شناس عامل موثر دیگر در پیدایش چنین رفتاری را نبود فضای مناسب برای گذران اوقات فراغت می‌داند: «عده‌ای برای گذران جذاب اوقات فراغت خود به چنین سمتی می‌روند و برای این گذران نیز هزینه‌ای انجام می‌دهند و امیدوار هستند که این هزینه برگردد و به سودی هم برسد. این موضوع شرط‌بندی همچنین نشان می‌دهد که امکان برون‌ریزی هیجانات برای جامعه جوان کشور وجود ندارد و ما به شیوه مناسب این نیاز را پاسخ نگفتیم. عامل دیگری که در این زمینه می‌شود مطرح کرد، این است که کنترل‌هایی روی شکل‌گیری این گروه‌ها برای خالی‌کردن جیب افراد وجود ندارد و این‌قدر که درگیر مسائل فرعی شدیم، به مسائل اصلی توجه نشده ‌است؛ به تعبیری چنان محو درخت شدیم که جنگل را ندیدیم. این شیوه‌ فرهنگ‌سازی برای کسب ثروت عامل کار و تلاش را کاملا از بین می‌برد و توهم دستیابی به ثروت درکمترین زمان و با کمترین انرژی را به جامعه تزریق می‌کند.»

علیزاده با تأکید بر فراهم نبودن زمینه برای برون‌ریزی احساسات قشر جوان و میانسال- که اکثریت کشور را نیز تشکیل می‌دهند- می‌گوید: «این هیجانات بخشی از فعل و انفعالات روحی افراد است و باید از طریق شیوه‌های معقول و منطقی برون‌ریز شوند. وقتی چنین فضا و زمینه‌ای فراهم نشود، افراد به سمت شرط‌بندی و راه‌های میانبر می‌روند. به تعبیری همان بلیت‌های بخت‌آزمایی قبل از انقلاب این‌بار به شیوه دیگر فعال شده‌اند. عارضه اصلی چنین فعالیت‌هایی نابود کردن فضلیت کار و تلاش و سوق‌دادن افراد به سمت دلالی و روش غیرمتعارف دستیابی به ثروت در کمترین زمان ممکن دارد. ما چشمانمان را روی مسائل اصلی بسته‌ایم و با تأکید روی مسائل جزیی و فرعی زمینه را برای چنین آسیب‌های اجتماعی فراهم کرده‌ایم.»

منبع: روزنامه شهروند
thanks 9 کاربر از arian برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
JJ66 در تاریخ 1395/05/17, DoOrDie در تاریخ 1395/05/17, starbet در تاریخ 1395/05/17, hamid.g در تاریخ 1395/05/17, valencia در تاریخ 1395/05/17, emadcorleone در تاریخ 1395/05/17, afshin در تاریخ 1395/05/18, footballbetting در تاریخ 1395/05/18, silence21 در تاریخ 1395/05/29
Offline roberto baggio  
#123 ارسال شده : 1395/05/18 11:23:07 ق.ظ
roberto baggio

رتبه: Newbie

گروه ها: Registered

تشکرها: 19 بار
190 تشکر دریافتی در 22 ارسال
خواستم بگم خاک بر سر تیم امید و فدراسیون فوتبال ایران که میلیاردها تومن پول رو هدر دادن و هیچ غلطی نکردن. اونوقت عراق که 15 ساله یه کشور جنگ زدست و یک روز آرام نداره و بودجه فوتبالش به اندازه یک بازیکن برزیل هم نیست اینقدر عالی از برزیل توی خاک خودش امتیاز میگیره.اونم با اون خط حمله آتشین برزیل که صد ها میلیون دلار ارزش دارن.
نمیونم دقت کردین یا نه. پولی که توی ورزش و فوتبال ایران دولت داره هزینه میکنه خیلی بالاست. خیلی کشور های کمی هستن که اینقدر برای ورزش هزینه میکنن. ولی اینقدر اینا زرنگن که همیشه جوری نشون میدن که انگار امکانات نداشتن تا توقعات رو پایین نگه دارن تا وقتی میبازن کسی بهشون نگه اونهمه پول رو چیکار کردین.
روزبهانی بهترین امکانات و اردوها رو داشته باخته گیر داده به داور.
عالمیان اولین بازی تنیس رو باخته حذف شه گیر داده به فدراسیون قبلی که هوای منو نداشته.
این داستان ادامه داره.اگه کشتی هم باخت و انداختن گردن داور تعجب نمیکنیم. والیبال که کل لیگ جهانی رو باخت و گفتن اینا بازی تدارکاتیه برای المپیک اونطوری دیشب به آرژانتین باخت. هر کسی که یه ذره والیبال رو تعقیب کنه میدونه که پولی که به والیبالیست ها توی ایران میدن با اختلاف بیشترین دستمزد پرداختی توی والیبال دنیاست .واسه همین هیچ کدومشون انگیزه ندارن که برن اروپا.ولی موقع نتیجه گرفتن که میشه میگن امکانات نداریم. فقط یه کامیون باید بیاد غرور سعید معروف رو از روی زمین جمع کنه. نمیدونم اینا به چه افتخارشون مینازن. برزیل ایتالیا اینهمه قهرمان لیگ و المپیک شدن با هزینه کمتر از ایران به اندازه بازیکنای ایران غرور ندارن.
یادمه یکسال پیش یه مصاحبه از افشین پیروانی دیدم. میگفت امکانات تیم ملی فوتبال به هیچ وجه مناسب نیست. بچه های ما توی هتل که هستن (هتل 5 ستاره) برای تردد حتی دمپایی ندارن !!!!!!
میبینید چقدر کمبود امکانات هست.این طفل معصوما دمپایی ندارن برای توی هتل اونوقت ما ازشون انتظار داریم تیمهای قدرتمند بحرین و قطرو کویت رو ببرن !!!!
فقط میدونم بیچاره ماییم که این پول از جیب من و شما داره میره تو جیب اینهمه مفت خور به اسم ورزشکار .
thanks 17 کاربر از roberto baggio برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
DoOrDie در تاریخ 1395/05/18, fardin007 در تاریخ 1395/05/18, ali bet در تاریخ 1395/05/18, valencia در تاریخ 1395/05/18, arian در تاریخ 1395/05/18, Saeed_70_nagi در تاریخ 1395/05/18, JJ66 در تاریخ 1395/05/18, emadcorleone در تاریخ 1395/05/18, footballbetting در تاریخ 1395/05/18, Leopard در تاریخ 1395/05/18, hamid.g در تاریخ 1395/05/18, pro tipster در تاریخ 1395/05/19, ali-live bet در تاریخ 1395/05/19, Arash در تاریخ 1395/05/28, mohsentotti در تاریخ 1395/05/28, silence21 در تاریخ 1395/05/29, win365 در تاریخ 1395/05/30
Offline roberto baggio  
#124 ارسال شده : 1395/05/28 00:51:04 ق.ظ
roberto baggio

اصل ارسال توسط : roberto baggio برو به اراسل نقل قول شده
خواستم بگم خاک بر سر تیم امید و فدراسیون فوتبال ایران که میلیاردها تومن پول رو هدر دادن و هیچ غلطی نکردن. اونوقت عراق که 15 ساله یه کشور جنگ زدست و یک روز آرام نداره و بودجه فوتبالش به اندازه یک بازیکن برزیل هم نیست اینقدر عالی از برزیل توی خاک خودش امتیاز میگیره.اونم با اون خط حمله آتشین برزیل که صد ها میلیون دلار ارزش دارن.
نمیونم دقت کردین یا نه. پولی که توی ورزش و فوتبال ایران دولت داره هزینه میکنه خیلی بالاست. خیلی کشور های کمی هستن که اینقدر برای ورزش هزینه میکنن. ولی اینقدر اینا زرنگن که همیشه جوری نشون میدن که انگار امکانات نداشتن تا توقعات رو پایین نگه دارن تا وقتی میبازن کسی بهشون نگه اونهمه پول رو چیکار کردین.
عالمیان اولین بازی تنیس رو باخته حذف شه گیر داده به فدراسیون قبلی که هوای منو نداشته.
این داستان ادامه داره.اگه کشتی هم باخت و انداختن گردن داور تعجب نمیکنیم. والیبال که کل لیگ جهانی رو باخت و گفتن اینا بازی تدارکاتیه برای المپیک اونطوری دیشب به آرژانتین باخت. هر کسی که یه ذره والیبال رو تعقیب کنه میدونه که پولی که به والیبالیست ها توی ایران میدن با اختلاف بیشترین دستمزد پرداختی توی والیبال دنیاست .واسه همین هیچ کدومشون انگیزه ندارن که برن اروپا.ولی موقع نتیجه گرفتن که میشه میگن امکانات نداریم. فقط یه کامیون باید بیاد غرور سعید معروف رو از روی زمین جمع کنه. نمیدونم اینا به چه افتخارشون مینازن. برزیل ایتالیا اینهمه قهرمان لیگ و المپیک شدن با هزینه کمتر از ایران به اندازه بازیکنای ایران غرور ندارن.
یادمه یکسال پیش یه مصاحبه از افشین پیروانی دیدم. میگفت امکانات تیم ملی فوتبال به هیچ وجه مناسب نیست. بچه های ما توی هتل که هستن (هتل 5 ستاره) برای تردد حتی دمپایی ندارن !!!!!!
میبینید چقدر کمبود امکانات هست.این طفل معصوما دمپایی ندارن برای توی هتل اونوقت ما ازشون انتظار داریم تیمهای قدرتمند بحرین و قطرو کویت رو ببرن !!!!
فقط میدونم بیچاره ماییم که این پول از جیب من و شما داره میره تو جیب اینهمه مفت خور به اسم ورزشکار .

10 روز پیش که این پست رو گذاشتم خودم هم فکر نمیکردم که حرف هام در مورد تیمهای ایران در المپیک اینقدر درست از آب دربیاد !

thanks 11 کاربر از roberto baggio برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
footballbetting در تاریخ 1395/05/28, fardin007 در تاریخ 1395/05/28, arian در تاریخ 1395/05/28, ali bet در تاریخ 1395/05/28, JJ66 در تاریخ 1395/05/28, afshin در تاریخ 1395/05/28, emadcorleone در تاریخ 1395/05/28, Arash در تاریخ 1395/05/28, DoOrDie در تاریخ 1395/05/28, valencia در تاریخ 1395/05/29, silence21 در تاریخ 1395/05/29
Offline emadcorleone  
#125 ارسال شده : 1395/05/28 11:31:33 ق.ظ
emadcorleone

رتبه: Member

تشکرها: 119 بار
221 تشکر دریافتی در 31 ارسال

این پست اینقدر خوبه که دیدم فقط یه لایک خشک و خالی راضیم نمیکنه، گفتم یه پست بذارم برای تشکر
thanks 9 کاربر از emadcorleone برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
JJ66 در تاریخ 1395/05/28, arian در تاریخ 1395/05/28, footballbetting در تاریخ 1395/05/28, Arash در تاریخ 1395/05/28, roberto baggio در تاریخ 1395/05/28, DoOrDie در تاریخ 1395/05/28, valencia در تاریخ 1395/05/29, silence21 در تاریخ 1395/05/29, afshin در تاریخ 1395/05/29
Offline roberto baggio  
#126 ارسال شده : 1395/05/29 08:45:39 ب.ظ
roberto baggio

میخوام همینجا یه تبریک هم بگم به یوونتوس و رایولا که پل پوگبا رو که به زحمت یه ذره از امید ابراهیمی استقلال بهتره تا دسته انداختن به مدیران احمق منچستر . با 110 میلیون یورو میشه 1000 تا بازیکن درجه 1 ساخت. رایولا هم که با پول دلالی رفت خونه آل کاپون رو خرید. امان از حماقت !!
thanks 7 کاربر از roberto baggio برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
ali bet در تاریخ 1395/05/29, DoOrDie در تاریخ 1395/05/29, arian در تاریخ 1395/05/30, JJ66 در تاریخ 1395/05/30, Arash در تاریخ 1395/05/30, emadcorleone در تاریخ 1395/05/30, silence21 در تاریخ 1395/05/31
Offline footballbetting  
#127 ارسال شده : 1395/05/30 05:54:42 ق.ظ
footballbetting

رتبه: Administration

گروه ها: Administrators
مرد
United States

تشکرها: 1125 بار
1784 تشکر دریافتی در 345 ارسال
میخوام همینجا یه تبریک هم بگم به یوونتوس و رایولا که پل پوگبا رو که به زحمت یه ذره از امید ابراهیمی استقلال بهتره تا دسته انداختن به مدیران احمق منچستر . با 110 میلیون یورو میشه 1000 تا بازیکن درجه 1 ساخت. رایولا هم که با پول دلالی رفت خونه آل کاپون رو خرید. امان از حماقت !!

درست شنیدم پوگبا ؟ ؟ ؟

پوگبا بازیکن فوق العاده تاثیر گذار و ارزشمندیه . تو یونتوس بازیهای خیلی خوبی ازش دیدم و تو قهرمانی یوونتوس قطعا بی تاثیر نبود .

نمیدونم چی شده این حرفا رو راجع بهش زدی . این بنده خدا رو با امید ابراهیمی مقایسه کردی ؟ Cursing

ویرایش بوسیله کاربر 1395/05/30 05:55:48 ق.ظ  | دلیل ویرایش: مشخص نشده است

thanks 8 کاربر از footballbetting برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
ali-live bet در تاریخ 1395/05/30, valencia در تاریخ 1395/05/30, arian در تاریخ 1395/05/30, starbet در تاریخ 1395/05/30, JJ66 در تاریخ 1395/05/30, Arash در تاریخ 1395/05/30, roberto baggio در تاریخ 1395/05/30, silence21 در تاریخ 1395/05/31
Offline arian  
#128 ارسال شده : 1395/05/30 07:45:46 ق.ظ
arian

Monaco

مقایسه با امید ابراهیمی که فکر می کنم طنز بود ولی از یک منظر با صحبت های roberto baggio موافقم به هر حال هزینه 110 میلیون یورویی برای یک بازیکن توهین به افرادیست که برای درآمدی بسیار ناچیز دارن 3 موتوره در روز کار می کنن.

چندتا مدیر برنامه مثل رایولا, مندس هستن که گند زدن به فرپلی مالی فیفا و با بازارگرمی هاشون رقم ها رو غیرمنطقی بالا میبرن

گفته شده که فقط حق دلالی این انتقال مبلغ 32 میلیون یورو برای ایجنت پوگبا سودآوری داشته.

هر چند در نهایت باشگاه بزرگی مثل من یو میتونه با فروش پیراهن و... تا حد زیادی سرمایه رو برگردونه.

حالا بدتر از این به نظرم انتقال هیگواین 29 ساله با 90 میلیون یورو به یوونتوس بود Blink در خود آرژانتین کلی مسخره کردن BigGrin
thanks 8 کاربر از arian برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
valencia در تاریخ 1395/05/30, starbet در تاریخ 1395/05/30, JJ66 در تاریخ 1395/05/30, Arash در تاریخ 1395/05/30, emadcorleone در تاریخ 1395/05/30, roberto baggio در تاریخ 1395/05/30, ali bet در تاریخ 1395/05/30, silence21 در تاریخ 1395/05/31
Offline valencia  
#129 ارسال شده : 1395/05/30 08:00:51 ق.ظ
valencia

گروه ها: کاربر ویژه
مرد
مکان: ایران

تشکرها: 1273 بار
1847 تشکر دریافتی در 339 ارسال
وقتی همین یووه 90 میلیون میده واسه هیگواین با اون سن یعنی پوگبا قطعا ارزش اون پول رو داره حداقل تا 15 سال دیگه میتونه واسه منچستر بازی کنه هروقتم بخوان بفروشنش دیگه زیر 90 تا که نمیفروشن! فقط این رایولا خیلی آدم دهن سرویسیِ بدم از این دلال ها میاد

رئال مادرید 60 میلیون داد واسه خامس که بزارش رو نیمکت خخ

به قل آرین چند تا دلال گند زدن به همه چی البته چندتا باشگاه مثل رئال بارسا پاریس و سیتی هم توی گرون شدن قیمت بازیکن ها نقش زیادی داشتن حالا چندتا باشگاه بزرگ دیگه مثل منچستر و یووه دارن سعی میکنن خودشون رو برای رقابت با بقیه تیم های بزرگ به سطح اونا برسونن اینتر و میلان رو دیدیم که تیم های بزرگی بودن اما خرید بزرگ نداشتن و دیدیم که چطور از دور خارج شدن

خودم مخالف خرید های خیلی بزرگ هستم ولی وقتی یه تیمی مثل منچستر میخواد در کوتاه ترین زمان ممکن به رئال و بارسا برسه شاید چاره ای جز این نداشته باشه

ویرایش بوسیله کاربر 1395/05/30 11:04:23 ق.ظ  | دلیل ویرایش: مشخص نشده است

thanks 6 کاربر از valencia برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
starbet در تاریخ 1395/05/30, JJ66 در تاریخ 1395/05/30, arian در تاریخ 1395/05/30, emadcorleone در تاریخ 1395/05/30, ali bet در تاریخ 1395/05/30, silence21 در تاریخ 1395/05/31
Offline roberto baggio  
#130 ارسال شده : 1395/05/30 10:42:25 ق.ظ
roberto baggio

فرهاد جان به قول آرین مقایسه با امید ابراهیمی که طنز بود .ولی پوگبا واقعا بیشتر از 10 میلیون ارزش نداره. کافیه به آمارش توی 4 سال گذشته نگاه کنید.نه خوب گل میزنه نه خوب پاس گل میده. نه میشه گفت توی دفاع خیلی موثره. کاملا یه بازیکن معمولیه. پوگبا حاصل تبلیغات رسانه ای رایولا و یوونتوسی هاست.بازیشو توی مسابقات یورو هم که دیدید.انگار اصلا توی زمین نبود. در طول فصل آمارشو خودتون میبینید. خوان ماتا کوچکترین ادعایی نداره ولی آمارش از این بهتره.
این مینو رایولا از اوناست که الاغ رو رنگ میکنه جای قناری میفروشه.
thanks 5 کاربر از roberto baggio برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
JJ66 در تاریخ 1395/05/30, emadcorleone در تاریخ 1395/05/30, arian در تاریخ 1395/05/30, ali bet در تاریخ 1395/05/30, silence21 در تاریخ 1395/05/31
Offline footballbetting  
#131 ارسال شده : 1395/05/30 11:28:01 ق.ظ
footballbetting

مرد
United States

فرهاد جان به قول آرین مقایسه با امید ابراهیمی که طنز بود .ولی پوگبا واقعا بیشتر از 10 میلیون ارزش نداره. کافیه به آمارش توی 4 سال گذشته نگاه کنید.نه خوب گل میزنه نه خوب پاس گل میده. نه میشه گفت توی دفاع خیلی موثره. کاملا یه بازیکن معمولیه. پوگبا حاصل تبلیغات رسانه ای رایولا و یوونتوسی هاست.بازیشو توی مسابقات یورو هم که دیدید.انگار اصلا توی زمین نبود. در طول فصل آمارشو خودتون میبینید. خوان ماتا کوچکترین ادعایی نداره ولی آمارش از این بهتره.

من بر عکس فکر میکنم . بازی های یوروشو با بازی هایی که برای یوونتوس انجام داد یکی نکنید . مسی هم تو تیم ملی آرژانتین هیچ کار نمیکنه . ولی نمیتونیم بیاییم و بکوبیمش که بازی بلد نیست. اما انتقاد بهشون وارده که چرا خودشون رو تو تیم ملی نشون نمیدن.

انشاله به حق پنج تن خودشو تو منچستر نشون میده و جواب انتقادات مطرح شده رو میده BigGrin

ویرایش بوسیله کاربر 1395/05/30 11:28:43 ق.ظ  | دلیل ویرایش: مشخص نشده است

thanks 7 کاربر از footballbetting برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
JJ66 در تاریخ 1395/05/30, starbet در تاریخ 1395/05/30, emadcorleone در تاریخ 1395/05/30, arian در تاریخ 1395/05/30, valencia در تاریخ 1395/05/30, ali bet در تاریخ 1395/05/30, silence21 در تاریخ 1395/05/31
Offline roberto baggio  
#132 ارسال شده : 1395/05/30 12:28:02 ق.ظ
roberto baggio

اصل ارسال توسط : footballbetting برو به اراسل نقل قول شده

من بر عکس فکر میکنم . بازی های یوروشو با بازی هایی که برای یوونتوس انجام داد یکی نکنید . مسی هم تو تیم ملی آرژانتین هیچ کار نمیکنه . ولی نمیتونیم بیاییم و بکوبیمش که بازی بلد نیست. اما انتقاد بهشون وارده که چرا خودشون رو تو تیم ملی نشون نمیدن.

انشاله به حق پنج تن خودشو تو منچستر نشون میده و جواب انتقادات مطرح شده رو میده BigGrin

این خط آخرو خوب اومدی فرهاد جان BigGrin BigGrin

thanks 7 کاربر از roberto baggio برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
valencia در تاریخ 1395/05/30, JJ66 در تاریخ 1395/05/30, starbet در تاریخ 1395/05/30, footballbetting در تاریخ 1395/05/30, arian در تاریخ 1395/05/30, ali bet در تاریخ 1395/05/30, silence21 در تاریخ 1395/05/31
Offline roberto baggio  
#133 ارسال شده : 1395/06/13 08:51:53 ب.ظ
roberto baggio

توی انجمن قبلی یه بخش معرفی فیلم و سریال بود که خیلی مفید بود. الان اینجا نداریم منم توی این تاپیک فقط میخوام بگم که فصل دوم سریال فوق العاده narcos اومده. مطمئن باشید که از دیدن این سریال دو فصلی پشیمون نمیشید. بر گرفته از داستان زندگی پابلو اسکوبار قاچاقچی بزرگ .
thanks 6 کاربر از roberto baggio برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
valencia در تاریخ 1395/06/13, ali bet در تاریخ 1395/06/13, afshin در تاریخ 1395/06/14, arian در تاریخ 1395/06/14, footballbetting در تاریخ 1395/06/14, JJ66 در تاریخ 1395/06/14
Offline arian  
#134 ارسال شده : 1395/06/14 05:01:14 ق.ظ
arian

Monaco

توی انجمن قبلی یه بخش معرفی فیلم و سریال بود که خیلی مفید بود. الان اینجا نداریم منم توی این تاپیک فقط میخوام بگم که فصل دوم سریال فوق العاده narcos اومده. مطمئن باشید که از دیدن این سریال دو فصلی پشیمون نمیشید. بر گرفته از داستان زندگی پابلو اسکوبار قاچاقچی بزرگ .

سریال narcos رو منم پیشنهاد می کنم, فصل یک که فوق العاده بود, داستان واقعی بهمراه استفاده تصاویر آرشیوی واقعی لذتش رو دوبرابر کرده

شخصیت اصلی پابلو اسکوبار (واگنر موورا) انگار برای این سریال یه یکسالی رو با کارتل های مواد مخدر بوده, واقعا همچیزش خوبه

پیشنهاد می کنم برای فصل دوم منتظر کیفیت hd اصلیش باشید که چند روز آینده پخش میشه.
thanks 4 کاربر از arian برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
footballbetting در تاریخ 1395/06/14, JJ66 در تاریخ 1395/06/14, valencia در تاریخ 1395/06/14, roberto baggio در تاریخ 1395/06/14
Offline arian  
#135 ارسال شده : 1396/08/27 03:15:37 ب.ظ
arian

Monaco

سلام فرهاد خان

فکر کردیم دیگه انجمن بالا نمیاد!

چه خبر؟ مشکل چی بود؟

ویرایش بوسیله کاربر 1396/08/27 03:17:01 ب.ظ  | دلیل ویرایش: مشخص نشده است

afshin در تاریخ 1396/08/28, amirbasketbalist در تاریخ 1396/08/28, valencia در تاریخ 1396/08/28, ali bet در تاریخ 1396/10/01
Offline footballbetting  
#136 ارسال شده : 1396/08/27 04:04:39 ب.ظ
footballbetting

مرد
United States

اصل ارسال توسط : arian برو به اراسل نقل قول شده
سلام فرهاد خان

چه خبر؟ مشکل چی بود؟

سلام

باز من رو ترکوندن Crying Crying .شرکت اصلی تو آمریکا رو که ازش سرور و دومین گرفته بودم ترکوندن رفته . دومین هام رو هم از دست دادم

.همه بکاپ ها روی سرور بود . من هم اینقدر اطمینان داشتم که روی drive دیگه آپلود نمیکردم . خلاصه بکاپ ها هم بگا رفته .

حجم دیتابیس 1 گیگ شده بود .

خلاصه باز بگا رفتیم . Cursing Cursing

ویرایش بوسیله کاربر 1396/08/27 04:06:30 ب.ظ  | دلیل ویرایش: مشخص نشده است

thanks 5 کاربر از footballbetting برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
arian در تاریخ 1396/08/27, afshin در تاریخ 1396/08/28, amirbasketbalist در تاریخ 1396/08/28, valencia در تاریخ 1396/08/28, ali bet در تاریخ 1396/10/01
Offline footballbetting  
#137 ارسال شده : 1396/08/27 04:10:11 ب.ظ
footballbetting

مرد
United States

شَما چطوری سایت رو پیدا کردی ؟ بابا دمت گرم . خیلی حرفه ای هستی ها خودمونیم . Cool
thanks 5 کاربر از footballbetting برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
arian در تاریخ 1396/08/27, afshin در تاریخ 1396/08/28, amirbasketbalist در تاریخ 1396/08/28, valencia در تاریخ 1396/08/28, ali bet در تاریخ 1396/10/01
Offline arian  
#138 ارسال شده : 1396/08/27 07:51:36 ب.ظ
arian

Monaco

سلام فرهاد خان

چه خبر؟ مشکل چی بود؟

سلام

باز من رو ترکوندن Crying Crying .شرکت اصلی تو آمریکا رو که ازش سرور و دومین گرفته بودم ترکوندن رفته . دومین هام رو هم از دست دادم

.همه بکاپ ها روی سرور بود . من هم اینقدر اطمینان داشتم که روی drive دیگه آپلود نمیکردم . خلاصه بکاپ ها هم بگا رفته .

فدا سرت پیش میاد دیگه, قبلا بگا میرفتیم زود بالا می آوردی این سری فکر کردم دیگه خودت از عمد سایت رو بستی. (بسته شدن سایت tinymoviez و فضای امنیتی نت ایران) گفتم حتما نخواست ریسک کنه و کنار کشید.

مخصوصا که میدیدم دومین ها اعتبار داره ولی dns ها رو عوض نمی کردی.

ولی 1% هم احتمال دادم persiantipster با یک دومین و سرور دیگه بالا بیاد BigGrin که اینجوری پیدات کردم.
footballbetting در تاریخ 1396/08/27, afshin در تاریخ 1396/08/28, valencia در تاریخ 1396/08/28, ali bet در تاریخ 1396/10/01
Offline footballbetting  
#139 ارسال شده : 1396/08/27 10:26:42 ب.ظ
footballbetting

مرد
United States

سلام فرهاد خان

چه خبر؟ مشکل چی بود؟

سلام

فدا سرت پیش میاد دیگه, قبلا بگا میرفتیم زود بالا می آوردی این سری فکر کردم دیگه خودت از عمد سایت رو بستی. (بسته شدن سایت tinymoviez و فضای امنیتی نت ایران) گفتم حتما نخواست ریسک کنه و کنار کشید.

ولی 1% هم احتمال دادم persiantipster با یک دومین و سرور دیگه بالا بیاد BigGrin که اینجوری پیدات کردم.

درست میگی این دفعه خیلی سرخورده شده بودم . دیگه روم نمیشد خداییش باز بیام ایمیل بزنم و بگم اقا سایت بگا رفته الانم اینجا هستیم .

هنوزم کسی خبر دار نیست که دومین جدید این هست .

از اونطرف هم صبر کردم شرکت امریکایی سایتش بالا بیاد که هنوز که هنوزه نیومده و این برای من خیلی عجیبه که چی شده .

دومین ها رو میتونم اونجا dns هاشو عوض کنم . تا بالا نیاد کاری از دستم بر نمیاد . از آخر گفتم یک دومین دیگه بگیرم بیارم بالا .

هر چند که فعالیت هم تو انجمن مثل قبل نیست . Glare

ویرایش بوسیله کاربر 1396/08/27 10:27:27 ب.ظ  | دلیل ویرایش: مشخص نشده است

thanks 4 کاربر از footballbetting برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
arian در تاریخ 1396/08/27, afshin در تاریخ 1396/08/28, valencia در تاریخ 1396/08/28, ali bet در تاریخ 1396/10/01
Offline arian  
#140 ارسال شده : 1396/08/27 10:57:38 ب.ظ
arian

Monaco

سلام فرهاد خان

چه خبر؟ مشکل چی بود؟

سلام

درست میگی این دفعه خیلی سرخورده شده بودم . دیگه روم نمیشد خداییش باز بیام ایمیل بزنم و بگم اقا سایت بگا رفته الانم اینجا هستیم .

هنوزم کسی خبر دار نیست که دومین جدید این هست .

از اونطرف هم صبر کردم شرکت امریکایی سایتش بالا بیاد که هنوز که هنوزه نیومده و این برای من خیلی عجیبه که چی شده .

دومین ها رو میتونم اونجا dns هاشو عوض کنم . تا بالا نیاد کاری از دستم بر نمیاد . از آخر گفتم یک دومین دیگه بگیرم بیارم بالا .

هر چند که فعالیت هم تو انجمن مثل قبل نیست . Glare

نه داداش این چه حرفیه, ما یک فضای می خوایم برای دور هم بودن و بحث کردن راجب بازی ها لاین ها هم که جنبه فان ماجراست, انجمن که اومد پایین با خودم گفتم تابستون جام جهانی بدون انجمنیم Crying اصلا یک فاز تخیلی گرفتم, ما با این انجمن خاطره داریم آقا ThumpUp

بعضی وقت ها گرفتار میشدیم دیر به دیر سر میزدیم ولی عوضش خیالمون راحت بود که هست, ماراتون بگا میره همه میریزن اینجا با همفکری یکجوری قضیه رو حل می کنن بعدش دوباره bye bye

میدونی همینکه باشه کافیه...
thanks 5 کاربر از arian برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
footballbetting در تاریخ 1396/08/28, afshin در تاریخ 1396/08/28, amirbasketbalist در تاریخ 1396/08/28, valencia در تاریخ 1396/08/28, ali bet در تاریخ 1396/10/01
کاربرانی که در حال مشاهده انجمن هستند
Guest (9)
10 صفحه«<56789>»
جهش به انجمن  
شما مجاز به ارسال مطلب در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این انجمن نمی باشید.

قدرت گرفته از YAF 2.1.1 | YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NET
این صفحه در مدت زمان 0.113 ثانیه ایجاد شد.