رتبه: Advanced Memberگروه ها: کاربر ویژه
تاریخ عضویت: 1395/02/29 ارسالها: 340   مکان: ایران تشکرها: 1273 بار 1847 تشکر دریافتی در 339 ارسال
|
اصل ارسال توسط : Milade  فکر نمیکردم انقدر نکته بین باشی!
|
 3 کاربر از valencia برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
 رتبه: Memberگروه ها: Registered
تاریخ عضویت: 1395/03/08 ارسالها: 22  تشکرها: 255 بار 172 تشکر دریافتی در 22 ارسال
|
من اومدم بازی ها رو چک کنم www.results24.co.uk که لایو ساکر من بوده فیلتر شده اگه گراقیکشو دیدید شبیه flashscore بوده ولی با تم سبز رنگ و البته زبان انگلیسی ممنون می شم یه سایت برام پی ام کنید
|
 3 کاربر از hamid.g برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تاریخ عضویت: 1395/03/08 ارسالها: 22  تشکرها: 255 بار 172 تشکر دریافتی در 22 ارسال
|
اصل ارسال توسط : hamid.g  من اومدم بازی ها رو چک کنم www.results24.co.uk که لایو ساکر من بوده فیلتر شده اگه گراقیکشو دیدید شبیه flashscore بوده ولی با تم سبز رنگ و البته زبان انگلیسی ممنون می شم یه سایت برام پی ام کنید ببخشید سوال و جواب وا کردم داشتم گپ دوستان رو هم تو همین بخش گفتگو می خوندم ناخواسته سوالمو اینجا مطرح کردم
|
 5 کاربر از hamid.g برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تاریخ عضویت: 1395/02/29 ارسالها: 340   مکان: ایران تشکرها: 1273 بار 1847 تشکر دریافتی در 339 ارسال
|
اصل ارسال توسط : hamid.g  اصل ارسال توسط : hamid.g  من اومدم بازی ها رو چک کنم www.results24.co.uk که لایو ساکر من بوده فیلتر شده اگه گراقیکشو دیدید شبیه flashscore بوده ولی با تم سبز رنگ و البته زبان انگلیسی ممنون می شم یه سایت برام پی ام کنید ببخشید سوال و جواب وا کردم داشتم گپ دوستان رو هم تو همین بخش گفتگو می خوندم ناخواسته سوالمو اینجا مطرح کردم یکی واست فرستادم من همینو داشتم
|
 4 کاربر از valencia برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تاریخ عضویت: 1395/02/25 ارسالها: 26  تشکرها: 421 بار 177 تشکر دریافتی در 26 ارسال
|
دوستان یک دفعه ماراتون این پیغام رو داد باید چه کار کنم Your IP address has been blacklisted due to a high volume of requests. بن شدم هر کاری هم میکنم نمیشه با ساپورت انلاین چت کرد درست شد . ویرایش بوسیله کاربر 1395/03/24 04:57:56 ب.ظ
| دلیل ویرایش: مشخص نشده است
|
 5 کاربر از hadishi برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تاریخ عضویت: 1395/02/25 ارسالها: 24  مکان: :) تشکرها: 198 بار 184 تشکر دریافتی در 24 ارسال
|
اصل ارسال توسط : hadishi  دوستان یک دفعه ماراتون این پیغام رو داد باید چه کار کنم
Your IP address has been blacklisted due to a high volume of requests. بن شدم هر کاری هم میکنم نمیشه با ساپورت انلاین چت کرد
درست شد . حواست نیس فیلتر شکنت روشنه ، و یا از ادرسی استفاده میکنی که واسه ایرانیها نیس .
|
 7 کاربر از afshin برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
 رتبه: Advanced Memberگروه ها: Registered, کاربر ویژه
تاریخ عضویت: 1395/02/24 ارسالها: 180  مکان: Monte Carlo تشکرها: 1174 بار 1104 تشکر دریافتی در 180 ارسال
|
این درخواست دوستی چیه تو انجمن؟ منظور اینکه دقیقا امکاناتش چیه؟ شایدم درنقشه  ویرایش بوسیله کاربر 1395/03/25 01:05:21 ب.ظ
|
 6 کاربر از arian برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
 رتبه: Administrationگروه ها: Registered
تاریخ عضویت: 1395/02/24 ارسالها: 53  تشکرها: 49 بار 434 تشکر دریافتی در 53 ارسال
|
اصل ارسال توسط : arian  این درخواست دوستی چیه تو انجمن؟ منظور اینکه دقیقا امکاناتش چیه؟ شایدم درنقشه  من درخواستی که شما فرستاده بودید رو تایید کردم اما لیست دوستانم همچنان خالیه
|
 6 کاربر از Roby برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تاریخ عضویت: 1395/02/24 ارسالها: 180  مکان: Monte Carlo تشکرها: 1174 بار 1104 تشکر دریافتی در 180 ارسال
|
اصل ارسال توسط : Roby  اصل ارسال توسط : arian  این درخواست دوستی چیه تو انجمن؟ منظور اینکه دقیقا امکاناتش چیه؟ شایدم درنقشه  من درخواستی که شما فرستاده بودید رو تایید کردم اما لیست دوستانم همچنان خالیه سلام بر رابى عزيز مشکل منم همينه که ليست خاليه و فکر مى کنم اين هم يکى ديگر از باگ هاى انجمن yaf هست. البته شايد هم من بلد نيستم. ىک بخشى هم به اسم آلبوم ها هست!
|
 5 کاربر از arian برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
 رتبه: Newbieگروه ها: Registered
تاریخ عضویت: 1395/02/30 ارسالها: 6  تشکرها: 11 بار 28 تشکر دریافتی در 6 ارسال
|
سلاممن نظرم روی بازی پرتقال پر گل شدن بازی هست یه سوال دارم من در بازی اتریش شرط زدم که اتریش بیشتر کارت زرد بگیره ولی ماراتن کارت زرد دوم بازیکن اتریش که منجر به اخراجش شد رو لحاظ نکرد،باچتش صحبت کردم گفت طبق قانون فلان شماره در ماراتن کارت زردمنجر به اخراج لحاظ نمیشه، همینطوره بچه ها؟؟؟؟
|
 7 کاربر از Bati gol برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
|
اصل ارسال توسط : arian  اصل ارسال توسط : Roby  اصل ارسال توسط : arian  این درخواست دوستی چیه تو انجمن؟ منظور اینکه دقیقا امکاناتش چیه؟ شایدم درنقشه  من درخواستی که شما فرستاده بودید رو تایید کردم اما لیست دوستانم همچنان خالیه سلام بر رابى عزيز مشکل منم همينه که ليست خاليه و فکر مى کنم اين هم يکى ديگر از باگ هاى انجمن yaf هست. البته شايد هم من بلد نيستم. ىک بخشى هم به اسم آلبوم ها هست! نه باگ نداره وقتی درخواست میاد باید تایید + اضافه رو بزنی نه تایید خالی  اگه تایید خالی رو زدی بعدش باید بری تو پروفایل طرف تو هم درخواست بدی خود به خود اضاف میشه نقل قول:من در بازی اتریش شرط زدم که اتریش بیشتر کارت زرد بگیره ولی ماراتن کارت زرد دوم بازیکن اتریش که منجر به اخراجش شد رو لحاظ نکرد،باچتش صحبت کردم گفت طبق قانون فلان شماره در ماراتن کارت زردمنجر به اخراج لحاظ نمیشه، همینطوره بچه ها؟؟؟؟ Bored اینا هم فیلم در میارن با چت سایت های دیگه هم صحبت کن ببین قانون کلیش چیه ویرایش بوسیله کاربر 1395/03/25 11:03:39 ب.ظ
|
 9 کاربر از valencia برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تشکرها: 123 بار 686 تشکر دریافتی در 89 ارسال
|
باز این برادران دست بکار شدند فیلتر کردند ماراتنو.....لطفن کسی ادرس بی فیلتر داره لطف کنه
|
 7 کاربر از Montolivo برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
|
اصل ارسال توسط : Montolivo  باز این برادران دست بکار شدند فیلتر کردند ماراتنو.....لطفن کسی ادرس بی فیلتر داره لطف کنه فرستادم بچه ها آدرس های جدید رو به همه کسی ندید هر آدرسی که زیاد پخش میشه زرتی فیل تر میشه
|
 7 کاربر از valencia برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
|
اصل ارسال توسط : valencia  اصل ارسال توسط : Montolivo  باز این برادران دست بکار شدند فیلتر کردند ماراتنو.....لطفن کسی ادرس بی فیلتر داره لطف کنه فرستادم بچه ها آدرس های جدید رو به همه کسی ندید هر آدرسی که زیاد پخش میشه زرتی فیل تر میشه منم می خوام
|
 7 کاربر از hamid.g برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تشکرها: 138 بار 24 تشکر دریافتی در 6 ارسال
|
اصل ارسال توسط : hamid.g  اصل ارسال توسط : valencia  اصل ارسال توسط : Montolivo  باز این برادران دست بکار شدند فیلتر کردند ماراتنو.....لطفن کسی ادرس بی فیلتر داره لطف کنه فرستادم بچه ها آدرس های جدید رو به همه کسی ندید هر آدرسی که زیاد پخش میشه زرتی فیل تر میشه منم می خوام آقا اگه لطف کنی به منم بدی ممنون میشم
|
 6 کاربر از ali330 برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
 رتبه: Administrationگروه ها: Registered
تاریخ عضویت: 1395/02/24 ارسالها: 53  تشکرها: 49 بار 434 تشکر دریافتی در 53 ارسال
|
من هرچی گشتم امکانی برای مشاهده آخرین ارسالها ندیدم. مثل انجمن قدیمی. فقط همون لیست پایین صفحه است که اونم محدوده
|
 7 کاربر از Roby برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
|
اصل ارسال توسط : Roby  من هرچی گشتم امکانی برای مشاهده آخرین ارسالها ندیدم. مثل انجمن قدیمی. فقط همون لیست پایین صفحه است که اونم محدوده بالا بخش " عناوین من" همون آخرین ارسالهای انجمن قبلی هست.
|
 7 کاربر از arian برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
|
اگه فرانسه نمیزد تمام بوکی ها با هم پارتی میگرفتن خخ
یکی از دوستام 4 تومن گذاشت سر فرانسه البته التماسش کردم که این کارو نکنه اما گوش نکرد تا آخر بازی نزدیک بود سکته کنیم منم واسه اون داشتم عذاب میکشیدم
|
 9 کاربر از valencia برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
 رتبه: Administrationگروه ها: Administrators
تاریخ عضویت: 1395/02/24 ارسالها: 345   تشکرها: 1125 بار 1784 تشکر دریافتی در 345 ارسال
|
اصل ارسال توسط : Roby  من هرچی گشتم امکانی برای مشاهده آخرین ارسالها ندیدم. مثل انجمن قدیمی. فقط همون لیست پایین صفحه است که اونم محدوده تنظیماتش دست خودمونه . من الان کردمش 12 بحث فعال .
|
 9 کاربر از footballbetting برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تاریخ عضویت: 1395/02/24 ارسالها: 22  تشکرها: 19 بار 190 تشکر دریافتی در 22 ارسال
|
لطفا آدرس بدون شیلتر ماراتن رو برای من هم پ خ کنید . ممنون
|
 4 کاربر از roberto baggio برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
جهش به انجمن
شما مجاز به ارسال مطلب در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این انجمن نمی باشید.