رتبه: Administrationگروه ها: Registered
تاریخ عضویت: 1395/02/24 ارسالها: 53  تشکرها: 49 بار 434 تشکر دریافتی در 53 ارسال
|
با کمی ریسک بیشتر برد نیمه اول انگلیس با ضریب 2.35 البته این دیگه خیلی خوشبینانه است و تا حدود زیادی تابع احساسات این لاین رو انتخاب کردم
|
 8 کاربر از Roby برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
 رتبه: Advanced Memberگروه ها: کاربر ویژه
تاریخ عضویت: 1395/02/29 ارسالها: 340   مکان: ایران تشکرها: 1273 بار 1847 تشکر دریافتی در 339 ارسال
|
کی گفته رونی حتما باید تو زمین باشه؟!
کدوم خری بازیکن با انگیزه ای مثل واردی رو میزاره رو نیمکت؟!
واقعا در حضور استوریچ و واردی چجوری لانانا تو ترکیبه!
ولی اگه هاجسونم نخواد میبریم خخ
|
 8 کاربر از valencia برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
 رتبه: Memberگروه ها: Registered
تاریخ عضویت: 1395/02/25 ارسالها: 26  تشکرها: 421 بار 177 تشکر دریافتی در 26 ارسال
|
Live England vs Russia England vs Russia. Total Goals: Under 2.5 Odds: 1.39 Win England vs Russia. Total Goals: Under 2 Odds : 1.64 Void ویرایش بوسیله کاربر 1395/03/24 10:14:01 ق.ظ
| دلیل ویرایش: مشخص نشده است
|
 9 کاربر از hadishi برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
 رتبه: Administrationگروه ها: Registered
تاریخ عضویت: 1395/02/24 ارسالها: 53  تشکرها: 49 بار 434 تشکر دریافتی در 53 ارسال
|
آمشب بخت یار نبود. بخصوص بازی انگلیس که در آخرین ثانیه ها گل مساوی رو خورد
|
 8 کاربر از Roby برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تاریخ عضویت: 1395/02/29 ارسالها: 340   مکان: ایران تشکرها: 1273 بار 1847 تشکر دریافتی در 339 ارسال
|
اون نویسنده انگلیسی که مصاحبش رو ورزش3 گذاشت حرف خوبی زده بود گفته بود یکی از دلایل نتیجه نگرفتن انگلیس تو ترنمنت ها بدشانسی هست گل لمپارد که تو بازی حذفی مقابل آلمان گرفته نشد رو هم مثال زده بود الانم که دیدید چجوری مساوی شد اما دلیل اصلیش که احتمالا نخواسته بگه انتخاب مربییان بدرد نخور بوده خخ
ولی انصافآ حق انگلیس بود با اختلاف 2 گل بازی رو ببره که نبرد از اونور سوئیس حقش نبود ببره که برد فوتبال همینه دیگه
بازی ولز اسلواکی رو خوب ندیدم درگیر بسکت بودم کدومشون تیم بهتری بود؟ کسی با دقت بازی رو دیده؟ مخصوصا تو دقایقی که بازی مساوی بود کی بهتر بازی کرد؟
|
 7 کاربر از valencia برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تشکرها: 643 بار 511 تشکر دریافتی در 68 ارسال
|
مشکل انگلیس ابنه که همیشه ترکیبش با داشته هاش جور نیست! همیشه هم ی لقبی دارن: بهترین نسل، نسل طلایی، جوانترین تیم، کامل ترین تیم ... این روسیه ضعیف ترین تیم تا حالای جام بوده،واقعا هیچی نداشتن، دو بازی آینده انگلیس سخت ترم هست! ویرایش بوسیله کاربر 1395/03/23 07:58:52 ق.ظ
|
 9 کاربر از DoOrDie برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
|
انصافا ترکیه شانس آورد 3 چهارتا نخورد
مزدک که اول بازی معلوم بود طرفدار ترکیه هست بعد بازی حرف خوبی زد گفت از این نسلشون نمیشه انتظار زیادی داشت
حالا نسل های قبلیشون با بازی احساسی و تلاش زیاد و خلاقیتشون یه کاری انجام میدادن ولی به این ترکیه نمیشه امیدی داشت
|
|
|
|
|
|
جام تا اینجا که خیلی قابل پیشبینی بوده تقریبا همه ی تیم های قوی تر که باید میبردن بردن ، حالا کی قراره شگفتی ها شروع بشه و بوکی ها پول بزنن به بدن معلوم نیست!
|
|
|
|
|
|
اصل ارسال توسط : DoOrDie  جام تا اینجا که خیلی قابل پیشبینی بوده تقریبا همه ی تیم های قوی تر که باید میبردن بردن ، حالا کی قراره شگفتی ها شروع بشه و بوکی ها پول بزنن به بدن معلوم نیست! دوستام از شهرستان زنگ زدن گفتن آقا ما هم افتادیم توی شرطبندی البته اونا نمیتونن با سایت های خارجی کار کنن همشون تو قلیونی جمع میشن و رو بازی ها میبندن جالبه تا اینجا همشون برنده بودن  فقط رو انگلیس همه با هم باخته بودن خخ ولی در کل همه برنده بودن تو این 3 روز بهشون گفتم منم اولش با جاج جهانی شروع کردم و برنده بودم اما بدبختیاش بعدن شروع شد خلاصه بگم که تو این 3 روز آماتور ترین افراد هم در کل سود کردن اما احتمالا از فردا با نبردن اسپانیا همه چیز برمیگرده به حالت عادی بنظر من +1.5 چک شرط خوبیه اگرم ببازن نهایت با یک گل اختلاف میبازن اسپانیا مثل منچستر تو دوران تغییر نسل هست مهاجم نوک خوبم ندارن این چند روزم کم حاشیه نداشتن
|
 9 کاربر از valencia برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
|
اصل ارسال توسط : valencia  اصل ارسال توسط : DoOrDie  جام تا اینجا که خیلی قابل پیشبینی بوده تقریبا همه ی تیم های قوی تر که باید میبردن بردن ، حالا کی قراره شگفتی ها شروع بشه و بوکی ها پول بزنن به بدن معلوم نیست! دوستام از شهرستان زنگ زدن گفتن آقا ما هم افتادیم توی شرطبندی البته اونا نمیتونن با سایت های خارجی کار کنن همشون تو قلیونی جمع میشن و رو بازی ها میبندن جالبه تا اینجا همشون برنده بودن  فقط رو انگلیس همه با هم باخته بودن خخ ولی در کل همه برنده بودن تو این 3 روز بهشون گفتم منم اولش با جاج جهانی شروع کردم و برنده بودم اما بدبختیاش بعدن شروع شد خلاصه بگم که تو این 3 روز آماتور ترین افراد هم در کل سود کردن اما احتمالا از فردا با نبردن اسپانیا همه چیز برمیگرده به حالت عادی بنظر من +1.5 چک شرط خوبیه اگرم ببازن نهایت با یک گل اختلاف میبازن اسپانیا مثل منچستر تو دوران تغییر نسل هست مهاجم نوک خوبم ندارن این چند روزم کم حاشیه نداشتن آره کلا این جور مسابقات مثل یورو نقطه ی شروع شرط بندی میشه واسه خیلی ها! ی قانونیم وجود داره کسی که تازه شرط بندیو شرو میکنه اولش خوب میبره، یعنی کلا طرف تو آفسایده ولی میبره! نمیدونم چرا!این نتایج واسه اونا بوده! شبکه سه هم که روی نتیجه درست کار میکنه  ایشالا از سال های بعد آور آندر و هندیکپ هم میارن !!! یادمه صدر هم بعد بازی انگلیس گفت کسایی که پیش بینی میکنن دنبال اختلاف بالا نباشن!منظورش این بود که هندیکپ +1.5 به بالا جواب میده!! البته آلمان برنامشو زد به هم!
|
|
|
|
|
تاریخ عضویت: 1395/03/15 ارسالها: 28  تشکرها: 143 بار 246 تشکر دریافتی در 28 ارسال
|
اصل ارسال توسط : DoOrDie  جام تا اینجا که خیلی قابل پیشبینی بوده تقریبا همه ی تیم های قوی تر که باید میبردن بردن ، حالا کی قراره شگفتی ها شروع بشه و بوکی ها پول بزنن به بدن معلوم نیست! معمولا تو تورنمنت های از این دست تو مرحله مقدماتی خوب میشه برد. رقابتهای یورو هم با توجه به 24 تیمی شدن سطحش اومده پایین و برای همین تقریبا پیش بینی ها راحتتره. تو مرحله های بعدی مطمئنا بوکی ها پول خوبی میبرن. چون اگه یک بازی رو ببری احتمالا بازی بعدی رو میبازی. به شخصه خودم معتقدم پولی که تا حالا بردم دستم امانته و باید یه چیزی بزارم روش و برگردونمش به ماراتون کثافت .
|
 7 کاربر از soly1360 برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تاریخ عضویت: 1395/03/15 ارسالها: 28  تشکرها: 143 بار 246 تشکر دریافتی در 28 ارسال
|
دوستان به توجه به اینکه زالاتان مهماجم هدف هست و شم گل زنی خوبی داره 2 تا گل نمیزنه؟ Tournament. Players. Total Goals: Ibrahimovic, Zlatan - Over 1.5 Price: 2.10 Includes extra time, excludes penalty shoot-outs and own goals تازه گل به خودی هم قبوله نظرتون راجب به این شرط چیه؟
|
 8 کاربر از soly1360 برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تاریخ عضویت: 1395/02/25 ارسالها: 26  تشکرها: 421 بار 177 تشکر دریافتی در 26 ارسال
|
چند تا لاینی که قبل بازی ها به نظر بد نمیاد اما بشخصه هیچ لاینی رو قبل از بازی نمیزام تا الان هم هر چی اور اندر و برد باخت گذاشتم برد شده جز انگلیس خوب خوشبختانه تا اینجا دوستان هم سود خوبی کردن ایشالا ادامه پیدا کنه اما چند تا لاین قبل بازی گفتم اینجا بزارم فقط به عنوان تست اگر لاینی مد نظرم بود وقتی بازی شروع شد میزارم .
Spain vs Czech Republic. Total Goals (Spain): Under 2 Odds : 1.75
Spain vs Czech Republic. Total Goals (Spain): Under 2.5 Odds : 1.42
Spain vs Czech Republic. Total Goals - 1st Half: Under 1.5 Odds : 1.45
Belgium vs Italy. Total Goals - 1st Half: Under 1 Odds : 1.68
|
 7 کاربر از hadishi برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تاریخ عضویت: 1395/02/25 ارسالها: 19  تشکرها: 85 بار 147 تشکر دریافتی در 19 ارسال
|
13 Jun 17:30 Football. UEFA Euro. 2016. Final Tournament. France. Group Stage. Spain vs Czech Republic. To Win Match With Handicap : Spain (-1.5). Odds: 2.21 ***** 13 Jun 20:30 Football. UEFA Euro. 2016. Final Tournament. France. Group Stage. Republic of Ireland vs Sweden. Match Result : Sweden To Win. Odds: 2.23 ***** 13 Jun 23:30 Football. UEFA Euro. 2016. Final Tournament. France. Group Stage. Belgium vs Italy. Both Teams To Score : Yes. Odds: 1.96
|
 8 کاربر از pro tipster برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
|
خدایی عجب جامی شده هر لاینی میزاری میگیره اکثر لاین ها قابل پیشبینی هستن استفاده کنید هر چی میتونید ببرید از این بوکی ها که مرحله حذفی خیلی سخت میشه
|
 9 کاربر از hadishi برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
|
چه عجب دلبسکه تعویض های خوبی کرد اسپانیا یه شانسم آورد که چک خیلی بی آزار و ترسو بازی کرد و کلا تیم پیر و خرفتی بودن +1.5 منم درومد کلی حال کردم خودم از قدیم بخاطر بازیکن های والنسیا طرفدار اسپانیا هستم اما بازیکن والنسیایی دیگه نمونده الانم بخاطر سیلوا دوست داشتم اسپانیا یک هیچ با گل سیلوا ببره اما با اختلاف 2 گل نه نبود ژاوی و ژابی و یک مهاجم قوی واقعا حس شد موراتا بیشتر بدرد تیم یووه و رئال میخوره نه تیم هایی مثل بارسا و اسپانیا , فابرگاس و اینیستا هم مثل سال های قبل نیستن البته اینیستا هنوز هم زهر دار بازی میکنه بنظرم تو این وضعیت از آلکانترا بیشتر باید استفاده کنن ولی همین برد خفیف باعث میشه که اسپانیا راه بیوفته چون بازی بعدیشون هم با ترکیه هست اونم میزنن و کم کم جون میگیرن
|
|
|
|
|
|
اصل ارسال توسط : hadishi  خدایی عجب جامی شده هر لاینی میزاری میگیره اکثر لاین ها قابل پیشبینی هستن استفاده کنید هر چی میتونید ببرید از این بوکی ها که مرحله حذفی خیلی سخت میشه با عرض معضرت از مدیران و فرهیختگان و با ادبان انجمن بوکی پار پاره میگاییمد دوباره
|
 9 کاربر از valencia برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تاریخ عضویت: 1395/03/07 ارسالها: 14  تشکرها: 432 بار 76 تشکر دریافتی در 14 ارسال
|
اصل ارسال توسط : valencia  اصل ارسال توسط : DoOrDie  جام تا اینجا که خیلی قابل پیشبینی بوده تقریبا همه ی تیم های قوی تر که باید میبردن بردن ، حالا کی قراره شگفتی ها شروع بشه و بوکی ها پول بزنن به بدن معلوم نیست! دوستام از شهرستان زنگ زدن گفتن آقا ما هم افتادیم توی شرطبندی البته اونا نمیتونن با سایت های خارجی کار کنن همشون تو قلیونی جمع میشن و رو بازی ها میبندن جالبه تا اینجا همشون برنده بودن  فقط رو انگلیس همه با هم باخته بودن خخ ولی در کل همه برنده بودن تو این 3 روز بهشون گفتم منم اولش با جاج جهانی شروع کردم و برنده بودم اما بدبختیاش بعدن شروع شد خلاصه بگم که تو این 3 روز آماتور ترین افراد هم در کل سود کردن اما احتمالا از فردا با نبردن اسپانیا همه چیز برمیگرده به حالت عادی بنظر من +1.5 چک شرط خوبیه اگرم ببازن نهایت با یک گل اختلاف میبازن اسپانیا مثل منچستر تو دوران تغییر نسل هست مهاجم نوک خوبم ندارن این چند روزم کم حاشیه نداشتن اصل ارسال توسط : soly1360  پولی که تا حالا بردم دستم امانته و باید یه چیزی بزارم روش و برگردونمش به ماراتون کثافت . اصل ارسال توسط : DoOrDie  آره کلا این جور مسابقات مثل یورو نقطه ی شروع شرط بندی میشه واسه خیلی ها! ی قانونیم وجود داره کسی که تازه شرط بندیو شرو میکنه اولش خوب میبره، یعنی کلا طرف تو آفسایده ولی میبره! نمیدونم چرا!این نتایج واسه اونا بوده! شبکه سه هم که روی نتیجه درست کار میکنه  ایشالا از سال های بعد آور آندر و هندیکپ هم میارن !!! یادمه صدر هم بعد بازی انگلیس گفت کسایی که پیش بینی میکنن دنبال اختلاف بالا نباشن!منظورش این بود که هندیکپ +1.5 به بالا جواب میده!! البته آلمان برنامشو زد به هم! اماتور ها چون مغزشون فرش هست و مشکلات عصبی و بدبینی و ... هنوز واسشون شروع نشده میتونند با دقت بیشتری کار کنند، هرچند که تجربه ای هم ندارند و خیلی زود وسوسه میشوند و ... اونها بر اساس قدرت تیم ها در مرحله مقدماتی شاید بتونند که برد کسب کنند. مشکل هم اینجاست که تا حدودی شاید بشه به سطح تیم در مرحله مقدماتی تکیه کرد، هرچند باید منتظر شگفتی هم بود در همین مرحله.. مزه این برد که رفت زیر زبون ادم، دیگه تمام، حالا خر بیار باقالی بار کن البته مشکل شرطبندی نیست، مشکل اینه که هر روز با بی فکری تمامتر میخواد تمام بشه و همین میشه که هر روز هم پول بیشتری در جیب بوکی گرامی ریخته میشه. نتیجه هم این میشه که همیشه نالان و گریان و پریشان از تبانی و بازیکنی که یک ست رو خراب میکنه و ... و ... 
|
 6 کاربر از Milade برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
|
Live Republic of Ireland vs Sweden. Total Goals: Under 1.5 Odds :1.44 خوب باخت اومد سراغ ما  ویرایش بوسیله کاربر 1395/03/24 05:38:30 ب.ظ
|
 6 کاربر از hadishi برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
|
ایرلند واقعا تیم پدر مادر داری بود دمشون گرم سوئد رو میدونستم تیم ضعیفیه و فقط یک زلاتانه ولی همون یک زلاتان باعث شد دابل شانس ایرلند رو نگیرم اما آور نیم ایرلند و +1.5 ایرلند رو تو میکس داشتم تو زمان هایی که بازی مساوی بود این ایرلند بود که خوب بازی کرد و واقعا با برنامه بود و قصد بردن داشت سوئد وقتی گل خورد مثل روسیه و چک بخاطر نباختن اومد جلو و یک گل شانسی هم زد همین خخ بلژیکم نبازه حرف نداره البته ترجیح میدم ببره
|
 7 کاربر از valencia برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
جهش به انجمن
شما مجاز به ارسال مطلب در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این انجمن نمی باشید.