رتبه: Advanced Memberگروه ها: کاربر ویژه
تاریخ عضویت: 1395/02/29 ارسالها: 340   مکان: ایران تشکرها: 1273 بار 1847 تشکر دریافتی در 339 ارسال
|
گفته بودم روس ها میتونن جردن رو ببرن البته این یزدانی که من دیدم چشمش نزنم جردن باروس رو هم میبره
حالا فینال بنظرتون یزدانی میبره یا گدایُف؟ خخ این گدا خیلی کشتیگیر قوی نشون داده اما بنظرم یزدانی طلا رو میگیره یعنی باید بگیره
رحیمی هم بیچاره تقصیری نداشت کلا سبک وزن خیلی سخته و اکثر کشتیگیر ها در یک حد هستن مقصر کادر فنی بود که احتمالا این ژاپنی رو دست کم گرفته بودن و آنالیزش نکرده بودن
|
 5 کاربر از valencia برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
 رتبه: Newbieگروه ها: Registered
تشکرها: 359 بار 71 تشکر دریافتی در 13 ارسال
|
اصل ارسال توسط : starbet  اصل ارسال توسط : arian  تا به اینجای کار 1xbet لاین های بهتری داده, مشخصه که این روس برای المپیک هم دندون تیز کرده جردن باروز چغربد بدن هرگز به ایرانی ها نباخته است ! قاسمی: میتوانم جردن باروز را شکست دهم. جدیدا هرکی میخواد شاخ بازی دربیاره میگه میتونم باروز رو شکست بدم Wrestling. Olympics 2016. Freestyle wrestling. 74 kg. Winner Who Will Win? Jordan Burroughs - Yes 2.1 این بنده خدا هم انقدر بد شانسه که میترسم نحسی لاین های من هم درش رسوخ کنه و همون دور اول با ناداوری حذف بشه Wrestling. Olympics 2016. Greco-Roman Wrestling. 75 kg. Winner Who Will Win? Saeid Abdevali - Yes 15 ضریب با ارزش Wrestling. Olympics 2016. Greco-Roman Wrestling. 66 kg. Winner Who Will Win? Omid Norouzi - Yes 15 ضریب با ارزش Wrestling. Olympics 2016. Greco-Roman Wrestling. 98 kg. Winner Who Will Win? Ghasem Rezaei - Yes 4.2 درود.علیرضا قاسمی اصلا نماینده کشتی ایران تو المپیک نیست سایت 1x هم به اشتباه زده قاسمی و ضریب داده بهش.کشتی گیر ایران در ریو در وزن 74 کیلو گرم حسن یزدانی هست که واقعا کشتی گیر بسیار فنی و حرفه ایی هست کارش واقعا درسته تو مسابقات جام جهانی هم عالی بود فقط با جردن کشتی نگرفت ولی همه کشتی هاش رو برد الان این جوون نابغه کشتی ایرانه یه سر و گردن از همه حریفاش بالاتره منتهی از شانس بدش خورده به جردن باروز که واقعا یه استسناست شک نکنید این دو نفر اگر تا فینال به هم نخورن فینال 74 ریو یزدانی و باروز هستند اگر این ضریب 13 که دادن به اشتباه به قاسمی منظور همون یزدانی باشه پیشنهاده من اینه که اگر کسی روی باروز ریسک میکنه که واقعا ضریب 2.1 براش خوبه و ارزش داره اندکی هم روی یزدانی بزنه من مطمعنم یزدانی تو ریو حرف واسه گفتن داره.
|
 4 کاربر از starbet برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
جهش به انجمن
شما مجاز به ارسال مطلب در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این انجمن نمی باشید.