رتبه: Advanced Memberگروه ها: کاربر ویژه
تاریخ عضویت: 1395/02/29 ارسالها: 340   مکان: ایران تشکرها: 1273 بار 1847 تشکر دریافتی در 339 ارسال
|
مطمئنم تراکتور رو چشم زدید رفت خخ تا بدبخت نشدیم یکی اسفند دود کنه مار سیاه جلوشو بگیر  مار سیاه جلوی چشم زخم رو میگیره حالا منم یه میکس پیشنهاد بدم که تقریبا یه چیزی تو این مایه ها زدم Total Price: 2.605 Machine Sazi vs Tractor Sazi. Result: Tractor Sazi To Win or Draw 1.36 Saipa vs Padideh Mashhad. Result: Saipa To Win or Draw 1.18 Esteghlal Khuzestan vs Naft Tehran. To Win Match With Handicap: Naft Tehran (+1) 1.23 Sanat Naft vs Sepahan. Result: Sepahan To Win or Draw 1.32
|
 8 کاربر از valencia برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
 رتبه: Newbieگروه ها: Registered
تاریخ عضویت: 1395/02/25 ارسالها: 14  مکان: ;v[ تشکرها: 36 بار 82 تشکر دریافتی در 14 ارسال
|
اصل ارسال توسط : emadcorleone  اصل ارسال توسط : mohsentotti  اصل ارسال توسط : emadcorleone  آقا ما که این هفته یه میکس به نظر خودمون کم ریسک انتخاب کردیم سه تا دبل شانس تراکتور ، سایپا ، استقلال ضریب کل هم شد 2 مبلغ نسبتا زیادی رو هم گذاشتیم روش (البته نسبت به جیب خودمون)! یه چیز تو این مایه ها که اگه ببره یه پست باید تو تاپیک چایی بذارم و اگه ببازه یه پست تو "هرچه میخواهد دل تنگت بفحش" انشالا که میکستون برد میشه. من هم قصد داشتم همین میکس البته به اضافه سپاهان رو سنگین بزنم که به دلیل بازیهای پرریسک استقلال و کمی هم سایپا منصرف شدم. بجاش مساوی فسخ تراکتور رو نسبتا سنگین رفتم چون عملا تراکتور میزبان هست و بعید میدونم ببازه. نهایت شاید بازی مساوی بشه که خب طبیعتا ضرر نخواهم کردم. چاکریم یعنی استقلال میخواد این هفته رو هم ببازه واقعا ؟! ولی "کمی هم سایپا" رو خوب اومدی، این تیم اصلا کارش حساب و کتاب نداره، یه سری از بازیا رو در حد قهرمان ظاهر میشه: پرصلابت و چغر و هماهنگ یه سری از بازیا رو هم مثل ماست میبازه کلا بعضی از تیم ها دشمنن با هرچی شرطبند و قمارباز ! اما امیدوارم سایپای امسال تحت نظر فرکی که کلا مربی با ثباتی هست، دست از عناد با ما برداره یه چیز دیگه از نظر من همه داربی ها رو باید تو ایران مساوی زد اگه من جای شما بودم داربی حساس تبریز رو مساوی میگرفتم در حالت Away No Bet ضریبشم میشد 1.89 ما بیشتر!  والا هیچ آدم عاقلی!  فکر نمیکرد استقلال به نفت آبادان ببازه که باخت! الان هم با اینکه احتمال باختش به پیکان خیلی کمه ولی هست. در مورد داربی تبریز هم شما درست میفرمائید. احتمال مساوی بسیار زیاده ولی امیدوارم تراکتور با حمایت تماشاچی ها و کمی شانس بازی رو ببره.
|
 7 کاربر از mohsentotti برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
 رتبه: Memberگروه ها: Registered
تشکرها: 643 بار 511 تشکر دریافتی در 68 ارسال
|
Accumulator : $ 0.56
Total Odds: 6.93
11 Aug 20:30 Football. Iran. Pro League. Sanat Naft vs Sepahan. To Win Match With Handicap : Sanat Naft (+1). Odds: 1.24
11 Aug 18:00 Football. Iran. Pro League. Machine Sazi vs Tractor Sazi. To Win Match With Handicap : Machine Sazi (+1). Odds: 1.31
11 Aug 18:15 Football. Iran. Pro League. Paykan vs Esteghlal Tehran. To Win Match With Handicap : Paykan (+1). Odds: 1.52
11 Aug 20:15 Football. Iran. Pro League. Zob Ahan vs Gostaresh Foolad. To Win Match With Handicap : Gostaresh Foolad (+1). Odds: 1.30
11 Aug 20:20 Football. Iran. Pro League. Saipa vs Padideh Mashhad. To Win Match With Handicap : Padideh Mashhad (+1). Odds: 1.31
11 Aug 20:30 Football. Iran. Pro League. Esteghlal Khuzestan vs Naft Tehran. To Win Match With Handicap : Naft Tehran (+1). Odds: 1.23
11 Aug 20:30 Football. Iran. Pro League. Persepolis vs Saba Qom. Match Result : Persepolis To Win. Odds: 1.34
دیگه بیشتر از نیم سنت واقعا نمی ارزید !
میخواستم صبا را هم +1 انتخاب کنم دیدم اگه بخوام برانکو را ول کنم و رو تیم مرفاوی سرمایه گذاری کنم ی جورایی توهین به فوتبال و شرط بندیه!
|
 8 کاربر از DoOrDie برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
 رتبه: Advanced Memberگروه ها: کاربر ویژه
تاریخ عضویت: 1395/02/29 ارسالها: 340   مکان: ایران تشکرها: 1273 بار 1847 تشکر دریافتی در 339 ارسال
|
بازی سپاهان رو خریت کردم اونم تو اون گرما و زمین شخمی آبادان, و نفتی که تو این هفته ها مقابل تیم های قوی شیر شده! این همه پای بازی ها حرص خوردم آخرش ضرر شد اول بازی ها نتایج به نفع من بود و هی میخندیدم ولی نتایج برگشت خخ ویرایش بوسیله کاربر 1395/05/21 06:14:27 ب.ظ
| دلیل ویرایش: مشخص نشده است
|
 8 کاربر از valencia برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
جهش به انجمن
شما مجاز به ارسال مطلب در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این انجمن نمی باشید.