رتبه: Memberگروه ها: Registered
تشکرها: 643 بار 511 تشکر دریافتی در 68 ارسال
|
ایتالبا و آلمان تو فوتبال دو تا دشمن خیلی خیلی قدیمی بودن و همیشه هم بازی هاشون پر از حاشیه و مهم بوده ، بعد آلمان واسه اولین بار ایتالیا را تونست حذف کنه و به مرحله بعدی بره و همه ی ایتالیایی ها از این اتفاق ناراحت بودن ، حتی دوستای خودم هم که ایرانی هستن و ایتالیا را دوست دارن اونا هم تو این مدت خیلی بیشتر از آلمان متنفر بودن ، حالا چه برسه به خود ایتالیایی ها!
بعد یوفا اومده داور ایتالیای را بعد دو روز از حذف ایتالیا گذاشته داور مسابقه ی آلمان!!
خداییش فرانسه نیمه اول دیدید که هیچ شانسی نداشت ، حتی توپ را نمیتونستن بیارن تو زمین آلمان ، این ریتزولی هر چی توپ 50/50 و هر چی خطای مشکوک بود نیمه اول گرفت به نفع فرانسه و واسه آلمان نگرفت ، هر بار که بازی دست آلمان بود داور ی جوری تعادل را میخواست برقرار کنه!
انصافا اگه اون صنحنه پنالتی برعکس بود داور واسه آلمان میگرفت؟
من واقعا واسه اولین بار این اتفاق های فوتبال که بیرون زمین رقم میخوره را تو بازی حس کردم!
بردن آلبانی و رومانی(خطای گل اول رو دروازبان رومانی) به زور و مساوی با سوسیس (که دقیقه 92 پنالتی واضح سوییس را نگرفتن تا فرانسه سر گروه بشه) بعدم ایرلند را با کمک همین ریتزولی بردن بعدم ایسیلند!
این تیم های مسیر فرانسه بودن تا نیمه نهایی!!
اینم از انتخاب داور و نحوی قضاوت داور جلو آلمان!
پلاتینی و دار و دستش انتقام جام های جهانی 82 و 86 را اومدن گرفتن!
دست فرانسه را از بازی اول تا حالا گرفتن دارن میبرن جلو!
|
 6 کاربر از DoOrDie برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تاریخ عضویت: 1395/02/25 ارسالها: 24  مکان: :) تشکرها: 198 بار 184 تشکر دریافتی در 24 ارسال
|
آیتمهای عجیب بنگاههای شرطبندی برای فرانسه - پرتغال «جام جهانی بازی ایتالیا اروگوئه، احتمال گاز گرفتگی توسط سوارز 175 برابر بود که یک نروژی پیشبینی کرد» 🔺اگه پیشبینی کنی "فرانسه قهرمان میشه و رونالدو گریه میکنه" در صورتی که این اتفاق بیافته. 15 برابر پول میگیری. 🔺مربیان دو تیم در جریان بازی با هم درگیر میشن، 101 برابر 🔺وقفه در جریان بازی به خاطر بارندگی شدید یا قطع برق ورزشگاه. 777 برابر 🔺یه گل به ثمر میرسه با خطای هند اما داور قبول میکنه. 151 برابر 🔺جام قهرمانی، وسط بازی دزدیده خواهد شد 999 برابر 🔺یه تماشاگر وسط بازی، لخت میدوئه توی زمین، 35 برابر 🔺داور در طول مسابقه بخوره زمین، یا اگه دماغ رونالدو بشکنه 20 برابر  ویرایش بوسیله کاربر 1395/04/20 05:33:58 ب.ظ
| دلیل ویرایش: مشخص نشده است
|
 9 کاربر از afshin برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تاریخ عضویت: 1395/03/08 ارسالها: 22  تشکرها: 255 بار 172 تشکر دریافتی در 22 ارسال
|
اصل ارسال توسط : hamid.g  یعنی واقعا پیش بینی رو حال کنید اول مرحله حذفی چه اینده نگری داشتم فینالیست ها رو درست حدس زدم ولی بازی بره پنالتی رو برد پرتغال شرط رد می کنم
|
 6 کاربر از hamid.g برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
 رتبه: Advanced Memberگروه ها: کاربر ویژه
تاریخ عضویت: 1395/02/29 ارسالها: 340   مکان: ایران تشکرها: 1273 بار 1847 تشکر دریافتی در 339 ارسال
|
دیروز هرکی بهم گفت چی بزنیم گفتم هیچی نزنید بهتره دشان واقعا چیزی از مربی گری نمیدونه چه تعویض های افتضاحی هم داشت! من از همون موقع که ثمیر نصری رو دعوت نکرد و الکی باهاش لج کرد فهمیدم این مربی نیست پرتقالم یونانی وار قهرمان شد و یجورایی انتقام اون جام رو گرفتن جام به نیمه نهایی که رسید خراب شد ویرایش بوسیله کاربر 1395/04/21 09:04:53 ق.ظ
| دلیل ویرایش: مشخص نشده است
|
 5 کاربر از valencia برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
جهش به انجمن
شما مجاز به ارسال مطلب در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این انجمن نمی باشید.