رتبه: Advanced Memberگروه ها: کاربر ویژه
تاریخ عضویت: 1395/02/29 ارسالها: 340   مکان: ایران تشکرها: 1273 بار 1847 تشکر دریافتی در 339 ارسال
|
من زدم از اون شبکه آلمانیه که برادر zdf هست نگاه کردم سگش شرف داشت به شبکه خودمون اما مثل اینکه از شانس بد اون فرکانس یکم ضعیفه یا شاید ایران پارازیت میندازه روش!
|
 7 کاربر از valencia برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
 رتبه: Memberگروه ها: Registered
تاریخ عضویت: 1395/03/08 ارسالها: 22  تشکرها: 255 بار 172 تشکر دریافتی در 22 ارسال
|
شکایت ورزش 3 این خبر انداخت باز پاکش کرد دوباره الان می بینم که ذکر کرده  من نشستم موتور جی پی دیدم دلتون اب
|
 8 کاربر از hamid.g برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
 رتبه: Advanced Memberگروه ها: Registered, کاربر ویژه
تاریخ عضویت: 1395/02/24 ارسالها: 180  مکان: Monte Carlo تشکرها: 1174 بار 1104 تشکر دریافتی در 180 ارسال
|
Türksat 2A/3A/4A @ 42° East TRT 1 HD و TRT Sport
11054 V 30000 3/4
Yahsat-1A @ 52.5° East Varzish Sport
11843 V 27500 2/3
این شبکه ها رایگان پخش می کنن.
|
 9 کاربر از arian برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
 رتبه: Newbieگروه ها: Registered
تاریخ عضویت: 1395/02/25 ارسالها: 7  مکان: تهران تشکرها: 128 بار 40 تشکر دریافتی در 11 ارسال
|
برید سایت najmsat بالای سایت یه بخشی رو به نام foot tv زده روش کلیک کنید لیست بازی های مهم فوتبال روز میاد و زیر هر بازی یه لیست از شبکه های پخش کننده اون بازی با ادرس دقیق ماهواره ای میاد. خیلی خوبه برا بازیها سریع تکلیف مشخص بشه
|
 8 کاربر از tyrion lannister برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
 رتبه: Administrationگروه ها: Administrators
تاریخ عضویت: 1395/02/24 ارسالها: 345   تشکرها: 1125 بار 1784 تشکر دریافتی در 345 ارسال
|
چی شده که mbet از فیلترینگ در آمده ؟ مگه میشه مگه داریم ؟  بقول عادل اینا با خودشون چند چندن ؟  ویرایش بوسیله کاربر 1395/04/05 11:47:03 ق.ظ
| دلیل ویرایش: مشخص نشده است
|
 6 کاربر از footballbetting برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تاریخ عضویت: 1395/02/24 ارسالها: 180  مکان: Monte Carlo تشکرها: 1174 بار 1104 تشکر دریافتی در 180 ارسال
|
اصل ارسال توسط : footballbetting  چی شده که mbet از فیلترینگ در آمده ؟ مگه میشه مگه داریم ؟  بقول عادل اینا با خودشون چند چندن ؟  mbet که جای خود, بعضی وقت ها برای من youtube هم بدون فیلتر باز میشه. وزیر ارتباطات: مناقصه فیلترینگ هوشمند اینستاگرام، تلگرام و سایر شبکههای اجتماعی برگزار شده تا در نهایت این طرح اجرایی شود. هزینه ١١٠ میلیاردتومانی فیلترینگ هوشمندیعنی اون شرکتی که ١١٠ میلیارد تومن گرفته که یک ملت رو سانسور و فیلتر کنه رو باید..... ویرایش بوسیله کاربر 1395/04/05 12:03:45 ق.ظ
| دلیل ویرایش: مشخص نشده است
|
 6 کاربر از arian برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تاریخ عضویت: 1395/04/06 ارسالها: 8  تشکرها: 34 بار 46 تشکر دریافتی در 8 ارسال
|
سلام به دوستان . لینکی که همیشه با اون سر میزدم کار نمیکرد فکر کردم کلا دیگه نیست انجمن .  امروز اتفاقی تو سرچ گوگل فهمیدم همه سوییچ کردین اینجا .
|
 6 کاربر از Leopard برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تاریخ عضویت: 1395/03/14 ارسالها: 4  تشکرها: 415 بار 16 تشکر دریافتی در 4 ارسال
|
سلام دوستان این کانالای کارتی ورزشی ماهواره ای همش زبانش لهستانیه؟؟ کانال انگلیسی نداریم؟؟؟
|
 1 کاربر از silence21 برای ارسال مفیدش تشکر کرده است.
|
|
|
|
تشکرها: 643 بار 511 تشکر دریافتی در 68 ارسال
|
آشغال ، کثیف ، کثافت ، بدذات ، حرومزاده ی عوضی ، نامرد ، بی شرف این لوئیس همیلتون بی وجدان انگلیسی! تف به این راننده که به هر قیمتی می خواد ببره! سه دفعه تا حالا روزبرگو زده! تماشاگرا هم رو سکو هوش میکردن! آخه آدم اینقد میتونه عوضی باشه 
|
 6 کاربر از DoOrDie برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تاریخ عضویت: 1395/02/24 ارسالها: 37   تشکرها: 1063 بار 110 تشکر دریافتی در 36 ارسال
|
دوستان دو روز اینترنتم که اسیاتک هستش وحشتناک شده هیچ سایتی باز نمیکنه نابود شدم تا به خود سایت اسیاتک وصل بشم به پشتیبانی پیام بدم میخواستم بدونم کسی دیگه هم این مشکل داره یا مخصوص من بدبخت هستش
|
 1 کاربر از JJ66 برای ارسال مفیدش تشکر کرده است.
|
|
|
|
تاریخ عضویت: 1395/02/25 ارسالها: 19  تشکرها: 85 بار 147 تشکر دریافتی در 19 ارسال
|
اصل ارسال توسط : JJ66  دوستان دو روز اینترنتم که اسیاتک هستش وحشتناک شده هیچ سایتی باز نمیکنه نابود شدم تا به خود سایت اسیاتک وصل بشم به پشتیبانی پیام بدم میخواستم بدونم کسی دیگه هم این مشکل داره یا مخصوص من بدبخت هستش مشکل از شرکت نیست حتما از مخابراتتونه...
|
 1 کاربر از pro tipster برای ارسال مفیدش تشکر کرده است.
|
|
|
|
تشکرها: 138 بار 24 تشکر دریافتی در 6 ارسال
|
اصل ارسال توسط : pro tipster  اصل ارسال توسط : JJ66  دوستان دو روز اینترنتم که اسیاتک هستش وحشتناک شده هیچ سایتی باز نمیکنه نابود شدم تا به خود سایت اسیاتک وصل بشم به پشتیبانی پیام بدم میخواستم بدونم کسی دیگه هم این مشکل داره یا مخصوص من بدبخت هستش مشکل از شرکت نیست حتما از مخابراتتونه... من هم آسیا تک دارم.اصلا مشکلی نداره.فقط 2 روز پیش چند ساعت قطع بود ولی در کل مشکلی نداره
|
 2 کاربر از ali330 برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تاریخ عضویت: 1395/03/08 ارسالها: 22  تشکرها: 255 بار 172 تشکر دریافتی در 22 ارسال
|
داشتم شبکه ورزش رو می دیدم پخش بسکتبال انتخابی المپیک هم تو بازی ایران هم مجری هم کارشناس خیلی روی این تیم بی ستاره ایران در نبود کامرانی و نیک خواه بهرامی امید داشتن برای بردن مکزیک تو بازی فردا و رفتن به پلی اف حالا چقدر اینا از روی احساسات صحبت می کردن نمی دونم تو بازی اخر شب بین ایتالیا و تونس دیدم اتشی دوس داشتنی باز همون صحبت های کارشناس و مجری بازی ایران رو دنبال کرد یه جوری مطمن از بازی فردا می گفت الان ماراتن باز کردم برد ایران odd 6.50 از دوستان بسکتبالی یکی کمک کنه ماشالله بچه های بسکتبال سایت هم خیلی نکته بین هستن اگه خوبه ارزش ریسک داره بریم روش اگه نه یکی پیام بده دیگه اینجوری گزارش نکنن ما با حرفشون چول نبازیم خخخخ گزارشکر با هر امتیاز ایران جلو یونان یه جوری داد می زد من فکر کردم با همین امتیازا ما رفتیم المپیک
|
 8 کاربر از hamid.g برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تاریخ عضویت: 1395/02/29 ارسالها: 340   مکان: ایران تشکرها: 1273 بار 1847 تشکر دریافتی در 339 ارسال
|
اصل ارسال توسط : hamid.g  داشتم شبکه ورزش رو می دیدم پخش بسکتبال انتخابی المپیک هم تو بازی ایران هم مجری هم کارشناس خیلی روی این تیم بی ستاره ایران در نبود کامرانی و نیک خواه بهرامی امید داشتن برای بردن مکزیک تو بازی فردا و رفتن به پلی اف حالا چقدر اینا از روی احساسات صحبت می کردن نمی دونم تو بازی اخر شب بین ایتالیا و تونس دیدم اتشی دوس داشتنی باز همون صحبت های کارشناس و مجری بازی ایران رو دنبال کرد یه جوری مطمن از بازی فردا می گفت الان ماراتن باز کردم برد ایران odd 6.50 از دوستان بسکتبالی یکی کمک کنه ماشالله بچه های بسکتبال سایت هم خیلی نکته بین هستن اگه خوبه ارزش ریسک داره بریم روش اگه نه یکی پیام بده دیگه اینجوری گزارش نکنن ما با حرفشون چول نبازیم خخخخ گزارشکر با هر امتیاز ایران جلو یونان یه جوری داد می زد من فکر کردم با همین امتیازا ما رفتیم المپیک به احتمال 95 درصد میبازیم  گزارشگر ها و مجری ها همیشه همینطوری هستن الکی جو میدن اما هندیکپ +11 ایران با ضریب 1.83 بد نیست همینشم مگه با سلامُ صلبات دربیاد
|
 5 کاربر از valencia برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
تاریخ عضویت: 1395/02/25 ارسالها: 26  تشکرها: 421 بار 177 تشکر دریافتی در 26 ارسال
|
M.Raonic vs R.Federer. Match Result: Federer, Roger To Win Price: 1.69
این لاین رو اینجا گذاشتم که همه ببینن  ضریب عالی احتمال زیاد تا قبل شروع بازی کمتر میشه احنمال برد این لاین 90 % از دست ندین
|
 5 کاربر از hadishi برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
|
از وقتی اسکای ها هم به شبکه های غیر قابل دیدن تبدیل شده حساب کنی تنیس ندیدم هنوز الان هم این سی سی کمی که گرفتم با این که خیلی تعریف داشت و توصیه شده بود ولی متاسفانه شبکه های ورزشی یکی پس از دیگری از دسترس دارن خارج می شن ممنوم می شم کسی خبر داره بهمون خبر بده دو تا فینال وینبلدون رو از کدوم شبکه می شه تماشا کرد الان خریدن و نخریدن سی سی کم دیگه برام فرق نمی کنه چون پکیج های sky sport 1 , 2 پکیج polsat bein 1 , 2 زبان فرانسوی هم خیلی وقته از دسترس خارج شده کلا شبکه ورزشی خوب تو هاتبرد نمونده برام یادش بخیر دو سال پیش همه چی در اختیار بود
|
 4 کاربر از hamid.g برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
|
اصل ارسال توسط : hamid.g  از وقتی اسکای ها هم به شبکه های غیر قابل دیدن تبدیل شده حساب کنی تنیس ندیدم هنوز الان هم این سی سی کمی که گرفتم با این که خیلی تعریف داشت و توصیه شده بود ولی متاسفانه شبکه های ورزشی یکی پس از دیگری از دسترس دارن خارج می شن ممنوم می شم کسی خبر داره بهمون خبر بده دو تا فینال وینبلدون رو از کدوم شبکه می شه تماشا کرد الان خریدن و نخریدن سی سی کم دیگه برام فرق نمی کنه چون پکیج های sky sport 1 , 2 پکیج polsat bein 1 , 2 زبان فرانسوی هم خیلی وقته از دسترس خارج شده کلا شبکه ورزشی خوب تو هاتبرد نمونده برام یادش بخیر دو سال پیش همه چی در اختیار بود شبکه ورزش TV در مسیر یاهست رایگان پخش می کنه Yahsat-1A @ 52.5° East Varzish Sport 11843 V 27500 2/3 اما در مورد سی سی کم, یورو کم ادعا می کنه که بین 1و2 رو در هاتبرد باز می کنه https://telegram.me/EuroCamChannel
|
 4 کاربر از arian برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
|
آدرس http://3.persiantipster.com/ فیل شد آدرس های بدون فیلتر انجمن تو کدوم تاپیک بودن؟
|
 2 کاربر از valencia برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
 رتبه: Administrationگروه ها: Administrators
تاریخ عضویت: 1395/02/24 ارسالها: 345   تشکرها: 1125 بار 1784 تشکر دریافتی در 345 ارسال
|
اصل ارسال توسط : valencia  عجب آدمهای ......... هستند . تمام ساب دومینهایی که هنوز ایجاد نشدند هم فیلتر شدند. کلا آدرس persiantipster.com رو بستند . حالا چه باید بکنم ؟
|
 2 کاربر از footballbetting برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
|
تمام ساب دامین ها رو زدن من با new.persiantipster.com میومدم الان چند دامین هست که به انجمن قبلی وصل هستن http://persiantipster14.tk/http://persiantipster15.tk/http://persiantipster16.tk/اگه به پنل مدیریتشون دسترسی داری میشه روی همین ها ساب دامین زده بشه, یا دامین جدید روی .tk ثبت کنیم.
|
 1 کاربر از arian برای ارسال مفیدش تشکر کرده است.
|
|
|
|
جهش به انجمن
شما مجاز به ارسال مطلب در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این انجمن نمی باشید.