پرتقال واقعا تیمی هست که با شانس و بدون هیچ برنامه ی بازی تا نیمه نهایی اومدن و توی 90 دقیقه نتوسته تیمی رو ببره!!,واقعا حیف که کرواسی نتونست بیاد بالا!
اینور خوشم اومد تیم دوم انگلیس یعنی ولز نشون داد که انگلیس یک جو غیرت بازی نداره و بدون کوچکترین ادعایی تا نیمه نهایی برسه...
جالب اینم بدونین آقای هادجسون hadjson دستمزدی که دریافت کرده 5میلیون یورو هست و سرمربی ولز یعنی chris coleman تنها 250 هزار یورو دستمزد دریافت کرده اینجا یه مسئله میاد
وسط به نام اسم در کردن! من چون خودم ورزشکارم کاملا با این جمله آشنایی دارم و توی همه ورزش ها به وضوح دیده میشه,یعنی شخص (سرمربی-بازیکن-بدنساز و ...) کافیه اسمش یک بار در بره
دیگه تمومه یعنی خراب کنه نکنه بدون کوچکترین مشکلی ادامه میده چرا چون طرف فلانیه...
امیدوارم ولز بره فینال چون قطعا حقش خیلی بیشتر از پرتقال هستش...
در رابطه با بازی فردا شب من طرفدار ایتالیا هستم,در واقع طرفدار کونته,کاملتر علاقه نداشتن به آلمان;امیدوارم ایتالیا گل اول رو بزنه چون به ایتالیا گل زدن وقتی جلو هست کار راحتی نیست.
اسپانیا و آلمان یکی از نقاط مشترکشون مالکیت توپ و پاسکاری های متعدد توی مرکز محوطه جریمه تیم مقابلشون هست که ایتالیا نشون داد جلوی این نوع بازی خوب بازی میکنه ولی تا دقیقه 75!
یعنی 15 دقیقه آخر بازی اسپانیا -ایتالیا دفاع ایتالیا خیلی پر اشتباه و خسته بود و اسپانیا توی این 15 دقیقه موقعیت های زیادی داشت ولی نتونست استفاده کنه ; دقیقا همین 15 دقیقه, اسپانیا و آلمان از هم جدا میشن
یعنی 15 دقیقه پایانی آلمان خیلی خوب کار میکنه;درکل شانس آلمان بیشتره ولی امسال ایتالیا رو بیشتر قبول دارم...
ویرایش بوسیله کاربر 1395/04/11 10:04:20 ب.ظ
| دلیل ویرایش: مشخص نشده است