من همیشه سعی می کنم بدونه هیچ پیش داوری بازی های اول و دوم تیم ها رو ملاک قرار بدم و همیشه برام سخت بوده اول یه جام بخوام قهرمانشو انتخاب کنم
به بازی های اماده سازی هم زیاد دل نبندین چون برای شناخت ترکیب ها هست
نظرم درباره سر گروه پورو
گروه a فرانسه تیمی خیلی خوبی هست تو جام جهانی هم بازی های عالی به نمایش گذاشت ولی تا به نیمه نهایی نرسه نمی تونم بگم مدعی جام هست
گروه b انگلستان تیم جوون و هجومی انگلیس همیشه تو دفاع و دروازه مشکل داشته بازی نمی تونم مدعی جام بدونم این تیم رو فعلا
گروه c المان همون المان جام جهانی هست ولی نباید فراموش کنید همه تیم های دنیا در حال پیشرفت هستن می تونم تو نیمه نهایی تصور کنم المان رو
گروه d تیکی تاکا به پایان عصر خودش نرسیده ولی اون شوک پوست اندازی هنوز تو پیکره تیم اسپانیا هست این تیم هم مدعی جام نیست
گروه e همه می خوان من از ایتالیا حرف بزنم که در حال تغییر نسل شدید هست ولی من می خوام از بلژیک بگم تیمی که تو نیمه نهایی حتما می بینیدش
کشور بازیکن سازی تو این چند سال اخیر تیم ملی نگو بگو منتخب ستارگان تیم های باشگاهی اروپا یه مربی بزرگ داشت من این تیم قهرمان جام می دونستم

( دنبال شگفتی نگردید خود شگفتی هست این تیم )
گروه f تیم خوب هست پرتغال ولی تو اروپا هم سر گروه کردن این تیم یه کمی جالبه برای من از گروه خودش صعود کنه صلوات
تا حالا به این موضوع دقت کردید اگه ما مالدیو رو هم به اروپا بفرستید دیگه شاید 10 تا نخوره این علم فوتبال هست که در حال همه گیر شدن هست
این دانش و حس انسان هاست که باعث می شه یکی مثل سیمیونه بیاد و اتلتیکو رو به همه بشناسونه هنوز هیچ کسی مورینیو رو فراموش نکرده
کسی هست روسیه گاس هدینگ و اون 1-4-1-4 زهر دار رو فراموش کرده باشه
ما سوار یه موج هستیم موجی که هر کسی بتونه بهتر سوار اون موج بشه موفق تر هست
پیدا کردن قهرمان تو این سطح از فوتبال اونم ابتدای جام از دید من مثل حدس زدن کد شارژ ایرانسل هست
راستی فراموش نکنید سطح بازی ها تو اروپا خیلی بالاست و نمی شه این مسابقات رو حتی با جام جعانی که تیم های پرت اسیایی هستن مقابسه کرد
سعی می کنم خودمو به جام برسونم

مصدومیت شرط بندی دارم تو ریکاوری هستم