سلام
خب از عنوان مشخص هست.
به یک و یا چند دوست عزیز حرفه ای در ضمینه انواع رقابت ها نیاز دارم تا چندین سوال رو بتونند بهم پاسخ بدهند.
در قبال این لطف هم مقدار توافقی دلار وبمانی پرداخت میکنم. البته خب خیلی زیاد نیست بودجه من اما سعی در جبران زحمت میکنم.
-خب این سوالات چه هستند؟
+فرضاً شما در ضمینه فوتبال اطلاعات مناسبی دارید.
خب لطفی که میکنید این هستش که بعد از اتباط با من من سری سوالاتی رو در اختیار شما قرار میدم که شما نیاز هست در حد چند خط به بیان سلیس اون مورد رو توضیح بدید و خب یه سری ضریب هست که من اطلاع دقیقی از اونها ندارم و اونها رو هم لطف میکنید برای من روشن میکنید.
فرضاً اینکه ایندیویژوال چی هست در ضرایب ... یا کارکت اسکور یعنی چی!!
-چطور با شما ارتباط بگیرم؟
+پیام خصوصی.
-من یه کم از تنیس اطلاع دارم اما خیلی حرفه ای نه. اوکی هست؟
+نه! متاسفانه در یک نوع رقابت که اعلام کردید باید به کلیه سوالات پاسخ بدید. چون دارم دانشم رو از این راه به دست میارم باید به درستی اون مطمعن باشم.
-چند تا سوال هست؟
+خیلی زیاد نیست! وقت زیادی از شما نخواهد گرفت.
-خب پولش چی؟ نکنه بگیری مارو؟ دام پهن نکردی؟ پول بریزی حساب ما مشکل قانونی به وجود بیاری؟
+مشکلی نیست! این یک کار نرمال و قانونی هست و من نمیخوام خلاف شرع انجام بدم. تنها یک سری سوال جهت افزایش دانسته های خودم. هیچ استفاده دیگری ندارد و قول میدم اگر زمانی خواستم بمب گذاری کنم از این طریق شما رو در جریان قرار بدهم!!
فکر نکنم در کشور عزیزمون برای پاسخ به چند سوال حد الهی اجرا بشه.
برای تبادلات هم از وبمانی استفاده میکنیم.
-انتخاب افراد به چه صورت هست؟
+پس از تبادل چند پیام خصوصی و اطمینان از اطلاعات شما، از طریق یاهو بیشتر صحبت خواهیم کرد.
-من با توجه به سابقه ام اطلاعات زیادی از همه رقابت ها دارم. میتونم کل سوالات رو پاسخ بدم؟
+چرا که نه! شما زمانی که انتخاب بشوید میتونید به سوالات پاسخ بدید. اما من چند روزی منتظر خواهم بود تا بهترین ها با توجه به شناختم از بچه ها در انجمن قدیم رو جذب کنم.
سعی من در انتخاب معدود نفرات هست تا بتونم کارو رو سریعتر جلو ببرم.
-چرا سوالات رو در انجمن نمیپرسی؟
+من نیاز دارم که یک مجموعه واحد داشته باشم تا بتونم از اونها در اینده استفاده کنم. نوشتار پراکنده برای من که هر لحظه هزاران سوال دارم لطف بزرگی نیست و به دنبال جمع اوری یک رفرنس هستم در کوتاه ترین زمان ممکن.
اما در اخر اگر شخص مورد نظر رو پیدا نکردم حتماً همین کار رو خواهم کرد.
-نکنه مارو بخوری؟
+نه نمیخورم
-مارو گیر اوردی؟ سرکاریه؟
+استغفرالله! بلانسبت. مطمعن باشید در کمترین زمان موضوع رو میبندم و نتیجه رو همین جا اعلام میکنم.
تشکر از شما بابت وقتتون.