1xbet LEON Bets melbet
خوش آمدید! برای فعال سازی امکانات لطفا ورود.ثبت نام های جدید غیر فعال شده است.

توجه

Icon
Error

انتخابها
برو به آخرین ارسال برو به آخرین ناخوانده
Offline Milade  
#1 ارسال شده : 1395/03/09 02:29:59 ب.ظ
Milade

رتبه: Member

گروه ها: Registered
Iran (Islamic Republic Of)

تشکرها: 432 بار
76 تشکر دریافتی در 14 ارسال
سلام

خب از عنوان مشخص هست.
به یک و یا چند دوست عزیز حرفه ای در ضمینه انواع رقابت ها نیاز دارم تا چندین سوال رو بتونند بهم پاسخ بدهند.
در قبال این لطف هم مقدار توافقی دلار وبمانی پرداخت میکنم. البته خب خیلی زیاد نیست بودجه من اما سعی در جبران زحمت میکنم.

-خب این سوالات چه هستند؟
+فرضاً شما در ضمینه فوتبال اطلاعات مناسبی دارید.
خب لطفی که میکنید این هستش که بعد از اتباط با من من سری سوالاتی رو در اختیار شما قرار میدم که شما نیاز هست در حد چند خط به بیان سلیس اون مورد رو توضیح بدید و خب یه سری ضریب هست که من اطلاع دقیقی از اونها ندارم و اونها رو هم لطف میکنید برای من روشن میکنید.
فرضاً اینکه ایندیویژوال چی هست در ضرایب ... یا کارکت اسکور یعنی چی!!

-چطور با شما ارتباط بگیرم؟
+پیام خصوصی.

-من یه کم از تنیس اطلاع دارم اما خیلی حرفه ای نه. اوکی هست؟
+نه! متاسفانه در یک نوع رقابت که اعلام کردید باید به کلیه سوالات پاسخ بدید. چون دارم دانشم رو از این راه به دست میارم باید به درستی اون مطمعن باشم.

-چند تا سوال هست؟
+خیلی زیاد نیست! وقت زیادی از شما نخواهد گرفت.

-خب پولش چی؟ نکنه بگیری مارو؟ دام پهن نکردی؟ پول بریزی حساب ما مشکل قانونی به وجود بیاری؟ BigGrin
+مشکلی نیست! این یک کار نرمال و قانونی هست و من نمیخوام خلاف شرع انجام بدم. تنها یک سری سوال جهت افزایش دانسته های خودم. هیچ استفاده دیگری ندارد و قول میدم اگر زمانی خواستم بمب گذاری کنم از این طریق شما رو در جریان قرار بدهم!!
فکر نکنم در کشور عزیزمون برای پاسخ به چند سوال حد الهی اجرا بشه.
برای تبادلات هم از وبمانی استفاده میکنیم.

-انتخاب افراد به چه صورت هست؟
+پس از تبادل چند پیام خصوصی و اطمینان از اطلاعات شما، از طریق یاهو بیشتر صحبت خواهیم کرد.

-من با توجه به سابقه ام اطلاعات زیادی از همه رقابت ها دارم. میتونم کل سوالات رو پاسخ بدم؟
+چرا که نه! شما زمانی که انتخاب بشوید میتونید به سوالات پاسخ بدید. اما من چند روزی منتظر خواهم بود تا بهترین ها با توجه به شناختم از بچه ها در انجمن قدیم رو جذب کنم.
سعی من در انتخاب معدود نفرات هست تا بتونم کارو رو سریعتر جلو ببرم.

-چرا سوالات رو در انجمن نمیپرسی؟
+من نیاز دارم که یک مجموعه واحد داشته باشم تا بتونم از اونها در اینده استفاده کنم. نوشتار پراکنده برای من که هر لحظه هزاران سوال دارم لطف بزرگی نیست و به دنبال جمع اوری یک رفرنس هستم در کوتاه ترین زمان ممکن.
اما در اخر اگر شخص مورد نظر رو پیدا نکردم حتماً همین کار رو خواهم کرد.

-نکنه مارو بخوری؟
+نه نمیخورم Flapper LOL BigGrin

-مارو گیر اوردی؟ سرکاریه؟
+استغفرالله! بلانسبت. مطمعن باشید در کمترین زمان موضوع رو میبندم و نتیجه رو همین جا اعلام میکنم.

تشکر از شما بابت وقتتون.
thanks 4 کاربر از Milade برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
valencia در تاریخ 1395/03/09, JJ66 در تاریخ 1395/03/09, footballbetting در تاریخ 1395/03/09, arian در تاریخ 1395/03/11
Offline footballbetting  
#2 ارسال شده : 1395/03/11 01:50:37 ب.ظ
footballbetting

رتبه: Administration

گروه ها: Administrators
مرد
United States

تشکرها: 1125 بار
1784 تشکر دریافتی در 345 ارسال
عزیز چرا پول ؟

شما سوالتتو مطرح کن .

هر کس تونست بخشیشو جواب میده . البته اشکالی نمیبینم کسی بخواد پول بگیره و جوابگوی همه سوالات باشه .

کسی تا بحال ارتباط برقرار کرده با شما برای این موضوع ؟

thanks 5 کاربر از footballbetting برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
arian در تاریخ 1395/03/11, JJ66 در تاریخ 1395/03/11, tyrion lannister در تاریخ 1395/03/11, valencia در تاریخ 1395/03/11, Milade در تاریخ 1395/03/11
Offline valencia  
#3 ارسال شده : 1395/03/11 07:51:34 ب.ظ
valencia

رتبه: Advanced Member

گروه ها: کاربر ویژه
مرد
مکان: ایران

تشکرها: 1273 بار
1847 تشکر دریافتی در 339 ارسال
اصل ارسال توسط : footballbetting برو به اراسل نقل قول شده
عزیز چرا پول ؟

شما سوالتتو مطرح کن .

هر کس تونست بخشیشو جواب میده . البته اشکالی نمیبینم کسی بخواد پول بگیره و جوابگوی همه سوالات باشه .

احتمالا خود میلاد این سوال ها رو نداره بلکه یکی از خودش تو تلگرامی چیزی سوال پرسیده و این موضوع رو مطرح کرده بعد میلاد هم کل گفتگو رو اینجا کپی کرده که اگه کسی حوصله داشت داوطلب بشه BigGrin

به هر حال هدف طرف دقیق مشخص نیست اینکه میخواد جواب سوال های متداول رو بگیره یا میخواد چند نفر ماهیگیری رو یادش بدن یا اینکه میخواد یک گروه تشکیلی بده که هر نفر تو یک رشته تخصص داشته باشن

در کل ایرانی ها مال کار گروهی نیستن خودمم همینطور

ویرایش بوسیله کاربر 1395/03/11 07:53:12 ب.ظ  | دلیل ویرایش: یه بنظرش اضافی بود خخ

thanks 1 کاربر از valencia برای ارسال مفیدش تشکر کرده است.
Milade در تاریخ 1395/03/11
Offline Milade  
#4 ارسال شده : 1395/03/11 08:20:01 ب.ظ
Milade

عزیز چرا پول ؟

شما سوالتتو مطرح کن .

سلام فرهاد جان

نه متاسفانه هنوز خبری نیست Crying Glare BigGrin
حقیقتش من دیدم اگر بخوام توی تاپیک بپرسم اول اینکه نمیتونم از پاسخ ها مطمعن بشم هم اینکه حدود عمر نوح طول میکشه که همه سوالاتم پاسخ داده بشه.
البته گفتم توی این مدت میتونم از هر حیون یکی یه جفت جمع کنم اما دیدم خوراک نیاز دارند و اینها کلاً منتفی شد ...
اما اگر شخصی پیدا میشد که در قبال هزینه ای کمکم کنه هم خودم خیالم راحتتر و مطمعن تر، هم اینکه قدردان ایشون میشدم به خاطر وقتشون ..

البته هنوز یک پیام هم دریافتت نکردم و اگر تا اخر هفته نشه کاری کنم حتماً توی تاپیک و انجمن میپرسم ...

تشکر از شما
thanks 2 کاربر از Milade برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
valencia در تاریخ 1395/03/11, footballbetting در تاریخ 1395/03/12
Offline Milade  
#5 ارسال شده : 1395/03/11 08:28:28 ب.ظ
Milade

اصل ارسال توسط : valencia برو به اراسل نقل قول شده
عزیز چرا پول ؟

شما سوالتتو مطرح کن .

احتمالا خود میلاد این سوال ها رو نداره بلکه یکی از خودش تو تلگرامی چیزی سوال پرسیده و این موضوع رو مطرح کرده بعد میلاد هم کل گفتگو رو اینجا کپی کرده که اگه کسی حوصله داشت داوطلب بشه BigGrin

به هر حال هدف طرف دقیق مشخص نیست اینکه میخواد جواب سوال های متداول رو بگیره یا میخواد چند نفر ماهیگیری رو یادش بدن یا اینکه میخواد یک گروه تشکیلی بده که هر نفر تو یک رشته تخصص داشته باشن

دهنت سلویس Mellow زدی تو خال Blink

نه شوخی میکنم. حقیقتاً اینطو نیست و من خودم نیازمند افرادی هستم که بتونند هم آموزش بدهند.
چراکه نه؛ دارم عمرم رو میگذارم. حداقل وقتی رسیدم به 93 سالگی نوه هام پرسیدن بابا بزرگ ست سوم تنیس چند امتیازیه بتونم پاسخ بدم RollEyes

البته صحبتت جالب بود اینکه بشه یک کار گروهی کرد، اما متاسفانه ضعف نیروی انسانی و مدیریتی توی کشورمون همچین اجازه ای رو نمیده.

البته در اینده قصد انجام حرکتهایی دارم که بتونم در جهت کمک به سایر دوستان کارهایی رو بکنم، اما در مرحله اول لازم هست اطلاعات خودم رو تکمیل کنم.

اینجاست که باید بپرسم، تو روحت سینا چرا خودت پا پبش نمیگذاری Glare Crying

متشکرم
thanks 3 کاربر از Milade برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
valencia در تاریخ 1395/03/11, footballbetting در تاریخ 1395/03/12, Arash در تاریخ 1395/03/12
Offline valencia  
#6 ارسال شده : 1395/03/11 08:57:11 ب.ظ
valencia

رتبه: Advanced Member

گروه ها: کاربر ویژه
مرد
مکان: ایران

تشکرها: 1273 بار
1847 تشکر دریافتی در 339 ارسال
اصل ارسال توسط : Milade برو به اراسل نقل قول شده
اصل ارسال توسط : valencia برو به اراسل نقل قول شده
عزیز چرا پول ؟

شما سوالتتو مطرح کن .

دهنت سلویس Mellow زدی تو خال Blink

نه شوخی میکنم. حقیقتاً اینطو نیست و من خودم نیازمند افرادی هستم که بتونند هم آموزش بدهند.
چراکه نه؛ دارم عمرم رو میگذارم. حداقل وقتی رسیدم به 93 سالگی نوه هام پرسیدن بابا بزرگ ست سوم تنیس چند امتیازیه بتونم پاسخ بدم RollEyes

البته صحبتت جالب بود اینکه بشه یک کار گروهی کرد، اما متاسفانه ضعف نیروی انسانی و مدیریتی توی کشورمون همچین اجازه ای رو نمیده.

البته در اینده قصد انجام حرکتهایی دارم که بتونم در جهت کمک به سایر دوستان کارهایی رو بکنم، اما در مرحله اول لازم هست اطلاعات خودم رو تکمیل کنم.

اینجاست که باید بپرسم، تو روحت سینا چرا خودت پا پبش نمیگذاری Glare Crying

متشکرم

والا من در حدی نیستم که تو بخوای ازم سوال بپرسی ولی اگه بازم دوس داشتی آدرس یاهو رو واست میفرستم بیا یاهو بینم دقیقا چه سوالایی داری

thanks 3 کاربر از valencia برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
footballbetting در تاریخ 1395/03/12, Milade در تاریخ 1395/03/12, arian در تاریخ 1395/03/12
کاربرانی که در حال مشاهده انجمن هستند
Guest
جهش به انجمن  
شما مجاز به ارسال مطلب در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این انجمن نمی باشید.

قدرت گرفته از YAF 2.1.1 | YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NET
این صفحه در مدت زمان 0.037 ثانیه ایجاد شد.