اصل ارسال توسط : valencia 
اصل ارسال توسط : arian 
پس از بازی با بلژیک؛
ژاپنی ها علاوه بر تمیز کردن رختکن با نوشتن "ممنون از پذیرایی" به زبان روسی از روسیه بابت میزبانی تشکر کردند و به ژاپن بازگشتند.
* چرا اصرار داریم خودمون رو با ژاپن مقایسه کنیم؟! باید چند دهه تلاش کنیم، کار فرهنگی، زیربنایی و البته با نظام اقتصادی سالم
زلزله پشت زلزله, سونامی پشت سونامی, جنگ پشت جنگ, تنها کشوری که بمب هسته ای دو شهرش (هیروشیما و ناکازاکی) رو با خاک یکسان کرد, اما این مردم این ملت کمر خم نکردن و امروز با قدرت افتصادی 5 تریلیون دلاری سومین قدرت اقتصادی دنیا (بعد از آمریکا و چین)
در فوتبالشون هم همین داستانه, مقایسه تیم ژاپن و ایران یه جورایی توهین به ملت ژاپنه
کجامون شبیه ژاپنه که خودمون رو با ژاپن مقایسه کنیم؟

نظر من اینه تویه فوتبال تیمی که نترس باشه اعتماد به نفس واقعی داشته باشه توی زمین نه بیرون زمین و بلحاظ تاکتیکی هم قوی باشه میتونه خوب کار کنه و تیم های بزرگ تر از خودش رو از جام جهانی حذف کنه نمونه های زیادی توی این جام و جام های قبلی بوده همین بازی های خوب ژاپن هم دلیل اصلیش از نظر من مربی بزرگشون یود قبل این مربی چند تا مربی خارجی داشتن که نتونستن به اندازه این مربی کار کنن یا مثلا الجزایر دوره قبلی چقدر تیم سرحالی بودن و از گروه رفتن بالا و مرحله بعد در مقابل آلمان که قهرمان شد بازی برابر و یا حتی سرتری رو به نمایش گذاشتن یا همون کاستاریکا یا همون عربستان 94 که از گروهش رفته بود بالا اونا هم کشور و مردمشون در حد این ژاپن پیشرفته نبودن و حتی شاید در حد خودمون هم نبودن توی تورنومنت هر تیم کم بضاعتی میتونه بدرخشه مثل سوئد که بازیکن مطرحی نداره و یا حتی مکزیک و ژاپن و هر تیم قدری هم مثل آلمان و اسپانیا میتونه افتضاح کار کنه یدونه دعوت نکردن لوری سانه و بازی دادن به مولر و دراکسلر نیمکت نشین و افت کرده میتونه باعث تحقیر مدعی قهرمانی بشه از طرف دیگه یکم شهامت و و انتخاب ترکیب و تاکتیک درست توی هربازی میتونه یک تیم کوچیک رو یه شگفتی ساز جام تبدیل کنه
قلعه نویی امروز مصاحبه خوبی کرد نباید توقع مردم رو پایین آورد
الان ما چند ساله داریم میگیم دست کیروش درد نکنه دفاع ایران رو واقعا خوب ساخته اما کسی جرعت کرده به کیروش بگه با این همه مهاجم خوبی که داشتی چرا انقدر تیمت تو حمله ضعیفه؟ یه گل بخودی و یک پنالتی که پنالتی نبوده حاصل کار خط حمله تیم ما بوده در حالی که همون قوچان نژاد نیمکت نشین کیفیتش از اینوی بازیکنی که دو گل زیبا برای ژاپن زد بهتره
کسی جرعت داره بگه کیروش چرا آزمونی که آماده نبود تو هر 3 بازی فیکس گذاشتی؟
ببین سینا ما نمی تونیم خودمون رو با ژاپن و اینا مقایسه کنیم به دلایلی که بالا گفتم ولی می تونیم با گذشته خودمون مقابسه بشیم, این جام جهانی بهترین نتیجه ایران در کل تاریخ حضورش در جام جهانی بود, یک یرد یک مساوی و یک باخت با 4 امتیاز
در همون بازی با پرتغال هم اینجا بحث کردیم گفتم این تیم فرق داره با 4 سال پیش و این بازی برای ما مثل بوسنی نخواهد شد, که دیدیدم واقعا تیم بعد از سوپر گلی از کوارشما که خورد به بازی برگشت و موقعیت هم ساخت ما تو اون بازی مثل نیمه اول بازی با اسپانیا نبودیم, در نیمه اول هم خطر ساز بودیم
دوربین که روی کی روش می رفت من دقت می کردم که میگفت برید جلو با دست نشون میداد, اما اسپانیا اسم بزرگی بود برای ما, برای مایی که در برگزاری بازی های دوستانه با تیم های بزرگ ضعف داریم و بازی رو باختیم, باور کن اگه 2-3 تا بازی با تیم های بزرگ در فیفا دی ها در طول سال برگزار کنیم دیگه از اسم تیم ها نمی ترسیم..
سبک بازی که کی روش برای تیم استفاده می کنه من بشدت می پسندم, شاید تنها راهی که مارو به آرزومون بتونه برسونه همین سبک هست, یادمون نره ما تا 99% راه رو رفتیم و به نظر من ما به خودمون باختیم نه به خاطر قدرت حریف
اما این جام یک دستاورد بسیار بزرگ برای فوتبال ایران داشت. کل تیم, کل کشور به این نتیجه رسیدن که
"ما می توانیم" نتیجه این رو در آینده می بینیم, برای همین میگم ما قابل مقایسه با ژاپن نیستیم چون اونها خیلی وقتکه از این مرحله عبور کردن
سردار آزمون رو چه دوست داشته باشیم یا نه انتخاب کی روش برای آینده تیم ملی است, شاید اگه گوچی بود ما مرحله بعد هم می رفتیم ولی کی روش انتخابش رو کرده
وقتی این تیم رو با 2014 مقایسه می کنم پیشرفت بسیاری می بینم. ما فقط با گذشته خودمون قابل مقایسه ایم....