ثبت نام در سایت
1xbetبرای ثبت نام در سایت وان ایکس بت کافیست بر روی بنر یا لینک زیر کلیک کرده تا آدرس بدون فیلتر سایت برای شما باز شود
در صورتی که از مرورگر دسکتاپ (کامپیوتر شخصی یا لپتاپ) استفاده می کنید طبق تصویر زیر پس از ورود به سایت در صورتی که سایت فارسی نبود از سمت چپ قسمتی که با فلش قرمز مشخص شده زبان فارسی (ایران) را انتخاب کنید.
سپس به گزینه ی ثبت نام در بالای سایت مراجعه کنید. در این مرحله توجه کنید ثبت نام باید از طریق ایمیل صورت گیرد. چون اگر با شماره موبایل ثبت نام کنید بعدن وارد کردن اطلاعات حساب برای شما دشوار است اما اگر روش "از طریق ایمیل" را انتخاب کنید در همین مرحله می توانید اطلاعات خود را وارد کنید. مطابق تصویر زیرکه با فلش قرمز رنگ مشخص شده بر روی " از طریق ایمیل"کلیک کنید.
پس از انتخاب" ازطریق ایمیل" کادر زیر بازمی شود که باید اطلاعات را دقیق و درست وارد کنید:
واحد پول را نیز ریال ایران (IRR) قرار دهید.
گزینه ی آخر "من بیش از هجده سال سن دارم" فراموش نشود.در مرحله آخر مطابق تصویر به شما یک کد ارائه می شود که همان آیدی ورود به سایت است این آن کد را یادداشت کنید.
ثبت نام شما هنوز تکمیل نشده است و باید پس از ورود به سایت از بالای سایت سمت راست منوی "حساب کاربری من" را کلیک کنیدو ابتداشماره موبایل خود را تایید کنید. بر روی گزینه ی " فعال کردن تایید با تلفن" کلیک کنید یک کد به شماره موبایل شما ارسال می شود که باید این کد را در همین قسمت وارد کنید تا شماره شما تایید شود.
همچنین زیر این قسمت باید اطلاعات را تکمیل کنید که البته اطلاعات مربوط به گذرنامه نیاز ندارد و فقط کد ملی را صحیح وارد کنید.
طبق تصویر برای اعمال تغییرات گزینه ذخیره را کلیک کنید
همچنین باید به ایمیل خود مراجعه و لینک فعالسازی که از طرف سایت برای شما ارسال شده را کلیک نمایید تا ایمیل شما تایید شود.
ثبت نام شما به این ترتیب تکمیل می شود.
نحوه شارژ در سایت 1xbet پیوست شد.
نحوه برداشت در سایت 1xbet پیوست شد .
ویرایش بوسیله کاربر 1396/12/28 12:23:13 ق.ظ
| دلیل ویرایش: مشخص نشده است
فایلهای الصاق شده :

1xbet-depposit-foucher.rar
(923kb) تعداد دانلود 11 بار.
1xbet-withdraw-foucher.rar
(731kb) تعداد دانلود 10 بار.شما نمی توانید ضمائم را ببینید/دریافت کنید. ثبت نام کنید.